Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера и алтернативни горива.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фронтера и алтернативни горива.

Другото на което се чудя е как може да се купува нововнос кола с метан или газ.Нали знаете,че западняка ако слага такива уредби ще кара ЯКО,там тази уредба струва хиляди евро.Тези коли са на над 300 000км а тук се счита за голям плюс ако има уредба и километража показва 132 000км. Немога да се начудя......Аз лично никога не бих купил кола която идва отвън с газ или метан.Ресурсът и е свършил.
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Тая не е от вън, пък и нямаше метан.
      no signature no problems

Коментар

Не, аз по принцип говоря, не за конкретната фронтера.Иначе и аз си слагам газ ама кола с уредба слагана навън не бих си купил.Според мен това означава, че е страшно много карана.

Коментар

Ами да си призная тази и LPG нямаше ама какво да се прави немотия. Сега си имам всички горива само нафтата ме турмози че няма да мога да я подкарам.
          Принципно колегата е прав че щом идва с газ отвън верятно е на много километри , но кола от колометри не се плаши а от кофти собственици. Виждал съм Мерцедес 190 ,200д ,автомат ,немско такси който на 700000 беше в отлично здраве и външен вид. Тъй че при нашите стари куфари си е късмет, ама ще си ги караме и ще си ги правиме.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
            Другото на което се чудя е как може да се купува нововнос кола с метан или газ.Нали знаете,че западняка ако слага такива уредби ще кара ЯКО,там тази уредба струва хиляди евро.Тези коли са на над 300 000км а тук се счита за голям плюс ако има уредба и километража показва 132 000км. Немога да се начудя......Аз лично никога не бих купил кола която идва отвън с газ или метан.Ресурсът и е свършил.
            В интерес на истината - на мойта макаронаджийка сочеше 135 000 .
            Иначе едно от малкото неща , които признавам на жабарите е че са майстори на газовите уредби . По мойта вече 70 000 съм сменил единствено едно филтърче на входящата газ . И ни пука , ни прекъсва ( Пу! Пу!) .
            ... и както спомена колегата - километрите не са проблема , а мърлячите.
            Нали знаеш , че жена и кола искат каране - иначе се разсъхват .

За предимства и недостатъци на алтернативните горива има доста изписано във Форума. Ама ако си мислиш , че пък западняците карат малко , когато са единствено на бензин - пак се лъжеш . ... а докато дойдат до БГ - пак си манипулират километража до 132- 135 К . ... така че :Блажени са верующите
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Пукането и прекъсването не зависят от газовата у-ба а от запалителната такава.А това,че може да попаднеш на кола с голям километраж на бензин е верно, но да попаднеш на кола с газ и на малък километраж е изключително рядък случай.Без да гледаме какво пише на таблото разбира се...

Коментар

Ето снимки на инсталацията . С аванс процесора наистина се посаживи но не е като на пропан ботан. Иначе разгода вчера ме изненада прекрасно с 14.08лв. 180км. извън градско.
                Прикачени файлове
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Това сигуро е единствената подобно фронтера. В света. Ти сега си с най-екологично чистата кола. От данъчното ще трябва да ти връщат пари за това.

Коментар

С две зареждания на всички бутилки ще направиш околосветско
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Остана само водородна уредба да монтираш и си готов за Гинес.. или детето оглежда къде може да се монтира водорода..

Коментар

Не не малката Рая само регулираше газта че не е доволна от вървенето .
                        Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 01-11-10, 08:01.
                        Николай Георгиев 0+
                        тел.0887357722

Коментар

Е как да е доволна, тя на метан като види баира и тръгва назад. Кажи на детето,че с регулиране няма да стане, да включи на бензин...

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                            Е как да е доволна, тя на метан като види баира и тръгва назад. Кажи на детето,че с регулиране няма да стане, да включи на бензин...
                            О вече не е така преборих я и смея да твърдя че вече върви като на пропан-бутан , намерих грешката в системата и вече не ми е бедна сместа с дифузьор 27 е огън . Досега беше с 25 и обедняваше сместа но вече не . Утре ще я мъча с 30 ,32 и наоре докато редуктора смогва и като гледам как става с аванс процесора ще върви доволно. И като всичко в Бг не си ли го оправиш са нестава. А Грешката беше при газаджиите Връзкара между метана и LPG са я направили с един троиник за вода с вътрешен отвор 6-8 мм. и така бедна смес .
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Хъм, засечи си и разхода на градско после да не излезе, че само мъкнеш бутилки за тоя, що духа.... Аз Жигули на газ съм го правил да пали гуми на 3-та в дви-жение, като ударя педала в пода, ама разхода беше към 18/100 и му пусках и малко бензинец едновременно...
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Моята идея е да настроя сместа така че колата да си върви нормално и да харчи нормално .
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X