Днес направих поредното извращение с моята Фронтера 2,4, поставих и метанова уредба и вече се движи на бензин , пропан-бутан и метан. Да си пизная несъм очарован от вървенето на метан но е поносимо зле . На пропан-бутан и на бензин върви почти еднакво ама си полапва 18-20 с гуми 32 . Утре ще пиша как е разхода и на метан и ще сложа някоя снимка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера и алтернативни горива.
Свий
X
-
От: Фронтера и алтернативни горива.
Аз също ще съм любопитен от ценовто изражение на разхода.Както се знае моята също е метанова ,но 2.2екотек .Динамиката не е много красива но пък има една тутурутка наречена "аванс процесор"която малко я съживява.Без нея е хептен пън.Досега горе долу ми излиза по десет стотинки на километър.Гумите са ми около 30.Румен Николов
0888 358 572
-
Аз мога всеки ден , кажи само кога имаш път към София .
пп. разбрахме се мерси колега.Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 27-10-10, 23:44.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнениеА знаеш ли колко ти е отвора на въздуха на плочката ? Това ще е много ценна информация за мен .
Коментар
-
Не само, че е много богата сместа ами и не върви над 2700 оборота, поради липсата на достатъчно въздух. Получава се по-голямо засмукване от изпарителя и за това ти е богата сместа и харчи много. Това беше причината аз да сменя плочката с 38 мм. Говоря за пропан-бутан. На метан трябва да е малък отворът. И поради тази причина мисля, че няма как удачно да съчетеш една плочка за двата вида газ.Последно редактирано от sony bono; 28-10-10, 10:45.
Коментар
-
Момчета, нали знаете, че метана прегаря клапани, легла и т.н. Карал съм на метан над 200 000км друга кола и знам ,че метана е само временна икономия.После ремонти глави и т.н. Аз повече не бих сложил метан, ама всеки си знае. Най-добрия вариант си е пропан-бутана.И бензина разбира се.....Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
Коментар
-
Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнениеМомчета, нали знаете, че метана прегаря клапани, легла и т.н. Карал съм на метан над 200 000км друга кола и знам ,че метана е само временна икономия.После ремонти глави и т.н. Аз повече не бих сложил метан, ама всеки си знае. Най-добрия вариант си е пропан-бутана.И бензина разбира се.....Ама Ники обича да експериментира, той е щур. Нека пробва. Аз лично му се радвам на идеите. Колкото и да са луди
Няма да се учудя, ако си слежи и втори двигател някой ден.
Коментар
-
Имам и втори двигател но вече нямам място в багажника. Днес с 13,80лв. минах 100км градско което е прилично за първи опит а следобед сложих и аванс процесор но още инан да настроивам немога да разбера защо обеднява сместа , редуктора е брц 100кв. но ми се вижда яи не смогва.Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 28-10-10, 19:07.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар