Обява

Свий
Няма добавени обяви.

покупка на Фронтера Спорт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: покупка на Фронтера Спорт

Я вижте най-отдоло на тази страничка http://www.vauxhall-car-parts.co.uk/...2_Cooling.html има едно дифузорче дето струва само 8 паунда,кво му плащаш. Транспорта ще е още към 8, идва за седмица!!!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Няма как да се съглася с теб в този случай, моята е от Швейцария, северните кантони и беше с дифузьор.От първи собственик, не беше обитавала никоя друга държава през живота си.
      От друга страна, знаеш как се слага дифузьора, смяташ ли, че ги правят в Лутън без дифузьори и после според заявката на дилъри от южни страни им се монтира допълнително?Говорим си за една проста пластмаса, това че тук я продават прескъпо, не значи, че струва повече от паунд/два в завода.Да плащат заплата на някого да я закача допълнително, ще им е в пъти неизгодно.
      Погледни и в автоскаута по държави/топли, студени/ където има сниман двигател, питай и Лозан, неговите идват от студена държава.

п.п.за Франция как ги правят, почва от Ламанша и свършва при маслините по Средиземноморието...?
      хмм, другия въпрос в такъв случай е кой си играе да ги маха? и защо. Аз до сега не съм виждал 2.0 с дифузьор.
      Последно редактирано от maxxx; 29-09-10, 20:16. Причина: пг в цитата
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от ivoiliev Преглед на мнение
        Преди години карах Рейндж Ровер с тези гуми и се държеше страхотно на сняг и лед, но той беше постоянно 4Х4.Всъщност, възможно ли е да включа на Фронтерата 4Х4 и да измина 100-150 км на сняг и лед?
        Няма никакъв проблем да изминеш и повече километри, разбира се при тези атмосферни условия, които си посочил. Аз включвам 4х4 при първият сняг и изключвам чак, когато пътя стане сух.
        "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          хмм, другия въпрос в такъв случай е кой си играе да ги маха? и защо. Аз до сега не съм виждал 2.0 с дифузьор.
          Идея нямам, коптора от Дувър, дето ти разправях, че се разкарвах до Калофер заради един мераклия, имаше.На IVO68 също има, на збития/дето идва до Русе да му оправят тоците/, и тя имаше.

Коментар

Идея нямам, коптора от Дувър, дето ти разправях, че се разкарвах до Калофер заради един мераклия, имаше.На IVO68 също има, на збития/дето идва до Русе да му оправят тоците/, и тя имаше.
            Моята е от Швейцария и също има.
            "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
              Няма никакъв проблем да изминеш и повече километри, разбира се при тези атмосферни условия, които си посочил. Аз включвам 4х4 при първият сняг и изключвам чак, когато пътя стане сух.
              Питам, защото на черокито, като включа 4Х4 почваше да вие като тролей.Не че има проблем, вървеше прекрасно, но така като вие тръпки ме побиваха.Тука дано да е по тихо.
              Иво Илиев
              0888 008 661
              JEEP GRAND CHEROKEE 4.0

Коментар

Ако е здрава не би трябвало да има шумове. Поне при мен няма, а съм имал и Фероза и не си спомням да е била по-шумна на 4х4.

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                  Я вижте най-отдоло на тази страничка http://www.vauxhall-car-parts.co.uk/...2_Cooling.html има едно дифузорче дето струва само 8 паунда,кво му плащаш. Транспорта ще е още към 8, идва за седмица!!!
                  Този по каталога е за 2.5 дизел. Радиаторът съвсем същия ли е за 2.0 бензин? А и перката със същия диаметър ли е?
                  Направо ще падна, в този сайт притискателен диск за 2.4 е 15 паунда. http://www.vauxhall-car-parts.co.uk/...tch_Parts.html

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  Моята е от Флоренция и също е с дифузьор.
                  Аз по-скоро си обяснявам факта, че на някои няма с това, че когато са сменяли ангренажен ремък просто не са го върнали на мястото му. То и без него няма проблем и те майсторите на това разчитат. А ако са го счупили при изваждането му не го сменят с нов а карат така.
                  Последно редактирано от maxxx; 29-09-10, 22:23.

Коментар

Тя е ел. перка. Нали от него свалях климатика.

Колеги не бъркайте дифузьора на виско муфата с този на електрическата перка.

Първоначално публикуван от ivoiliev
                    Питам, защото на черокито, като включа 4Х4 почваше да вие като тролей.Не че има проблем, вървеше прекрасно, но така като вие тръпки ме побиваха.Тука дано да е по тихо.
                    И тук вие. Раздатката е директна без синхронизатори и вие яко, но предимно на бавните. Много внимавай обаче да е само на сняг че иначе може да я счупиш.
                    no signature no problems

Коментар

Добри новини! Новите гуми са на колата, в резултат на което 4х4 работи перфектно.Въпреки това си мисля да сменя маслото и въпросната вилка на раздатката?
                      Иво Илиев
                      0888 008 661
                      JEEP GRAND CHEROKEE 4.0

Коментар

Добри новини! Новите гуми са на колата, в резултат на което 4х4 работи перфектно.Въпреки това си мисля да сменя маслото и въпросната вилка на раздатката?
                        Така, и за да не стане грешка изчети тази тема. Не е много. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=34227
                        Радвам се за лесното разрешаване на проблема ти. Приятно каране.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                          Така, и за да не стане грешка изчети тази тема. Не е много. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=34227
                          Радвам се за лесното разрешаване на проблема ти. Приятно каране.
                          Благодаря!
                          Иво Илиев
                          0888 008 661
                          JEEP GRAND CHEROKEE 4.0

Коментар

Леко си се отървал! Успех нататък!!!
                            Казано е:
                            -"Обичай ближния",
                            щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Абе нали ви казах,че Фронтерата е корава,ама си смени и всичките масла за собствено спокойствие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X