Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Представяне на нашите Фронтери
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Представяне на нашите Фронтери
Е, то посещението на местенца, подобни на тези от снимките си е предпоставка за неминуемо нарушаване целостта на боята....
Но пък едно такова посещение, поне мен ме зарежда за поне седмица напред!Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от viatara Преглед на мнениемалко снимки от разходката ни вчера из Ивайлов град и село Мезеккакви са тия аспиринчета вместо гуми
колко е лифтната?no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от viatara Преглед на мнениеда гумите са малки но за сега такива имам 245 на 70 16цола,старите бяха 265 на 70 16цола и определено изглеждаше по добре а лифта не знам колко е не съм го мерил
Коментар
-
Първоначално публикуван от viatara Преглед на мнениеето тук е с 265 на 70 16 [ATTACH=CONFIG]464594[/ATTACH]
п.п. ето я и моята:
нещо не ми се получава ъплоудаПоследно редактирано от bushiDO; 20-06-12, 10:40.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениебраво - би ли споделил какво си правил, за да не опират? аз съм с 245/75 16 и на пълно завиване си стържат здраво. Даже вече са поразкъсали калобрана...
п.п. ето я и моята:
нещо не ми се получава ъплоуда
хм - вчера явно нещо се е било бъгнало...В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Ми всъщност аз нищо не съм правил за да я вдигна така е внесена от Италия само видях че има сложени подложки на пружините от бяла пластмаса доста твърда и здрава не съм ги мерил но ако трябва ще го направя а иначе с гуми 265 на 70 р16 на пълен завой не опираха никъде
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениее нещо калобрани, подкалници поне... не може на мен да ми опира с 245/75 16, а с твоите ,които са хем с по-голям диаметър, хем по-широки да не опира!no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение245/75/16 на практика е 31" и без лифт не няма начин да не опира. Аз съм с 2.5" лифт и не опира никъде. Преди лифта не можеше да се навие волана на повече от 50%
Ама имайки предвид лежерното отношение на някои млади и нови притежатели на Фронтера (в смисъл , че лягат под шасито , или свалят гуми , или въртят задни колелета на стойка за проверка на тип диференциал едва след като са пуснали тема и са посъветвани поне маслата да си проверят плюс горните елементарни операции) , .... нищо не би ме учудило .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеАз (с ОФА) съм с 31 -ци и 2 инча лифт и не опираше . Ама като сложих фланци ... се наложи с чекията да изрязвам от пластмасата .
Ама имайки предвид лежерното отношение на някои млади и нови притежатели на Фронтера (в смисъл , че лягат под шасито , или свалят гуми , или въртят задни колелета на стойка за проверка на тип диференциал едва след като са пуснали тема и са посъветвани поне маслата да си проверят плюс горните елементарни операции) , .... нищо не би ме учудило .no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар