Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Представяне на нашите Фронтери
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Представяне на нашите Фронтери
Гледам ще се ползва по предназначение- Тогава защо по дяволите си захванал вантите за капака а не отпред за тръбата на бронята. При едно натискане от клони ще обърнеш капака!
Освен ако не са за красота!!!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Това за вантите и за мен беше първата реакцияПървоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеГледам ще се ползва по предназначение- Тогава защо по дяволите си захванал вантите за капака а не отпред за тръбата на бронята. При едно натискане от клони ще обърнеш капака!
Освен ако не са за красота!!!
Не е изключено колегата така да си е купил .
А и кучкарника нещо ми малее - пудел ли ше качва , пинчер ли ?! . Ама аз съм пристрастен .
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Колеги, въжетата са тествани не веднъж и нищо не е поддало засега.А за кучкарника, в него се вози барак,а не пудел или друго декоративно куче.Не го направих голям,защото много тези на вратата и тя увисва.Кучето не живее там,а се престоява там от вкъщи до гората т.е. 25-30 мин.
Коментар
-
Не че нещо, ма така тунингвата няма да изкара и 20 км. на истински офроуд. Това за въжетата е ужасно, никога не може да бутне клон на скорост без да строши захвата на покрива стъклото и да обърне капака. Това гребло отпред в първата по-дълбока кална локва ще стане като рало. Иначе си я докарал от към агресивен вид, ако се кара само по леки черни пътища е екстраПървоначално публикуван от belov89 Преглед на мнениеКолеги, въжетата са тествани не веднъж и нищо не е поддало засега.А за кучкарника, в него се вози барак,а не пудел или друго декоративно куче.Не го направих голям,защото много тези на вратата и тя увисва.Кучето не живее там,а се престоява там от вкъщи до гората т.е. 25-30 мин.
no signature no problems
Коментар
-
Колега, извинявам се за спама, откъде си купил фаровете със стабилната им стойка на тавана? Страхотно стоят. Мерси предварително за инфотоПървоначално публикуван от nsskds Преглед на мнениеДа покажа моята.
[ATTACH=CONFIG]525900[/ATTACH]
Коментар
-
Градски,джипката изглежда екстра,а това отпред с новите очички му се вика булбар,не се заяждам, просто искам да си на ясно
. Булбар идва от бул,или бик,абе значи блъскане.А ролбар от ротация,въртене или така да се каже, търкаляне. С ролбара се защитава купето околовръз
. В нашия град има един Нисан Терано и прилича на подвижна оранжерия,е това е ролбар.Ама доста аматьорско изпълнение.
,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар