Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помогнете ми да избера

ОК !!!, ако всичко е наред да го вземам ли как ти се вижда ? Пъ к аз ще се реванширам и разбира се ще почерпя
    Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

От снимките изглежда добре. Повече няма какво да се каже, само по снимки. Малко ме притеснява ръждичката по хубовете и джантите само, и сатова ти казах да гледаш внимателно за ръжди. Ако шасито е клепано с разни гадости, имай едно на ум. Гледай най-вече около задните гуми около напречната тръба, около захвата на предното окчаване, около ударните долни тампони на предното окачване.

Просто не мога да препоръчам или не едно возило само по снимки. Цената е добра. Даже подозрително добра.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ще видим какво ще се получи
        Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Първоначално публикуван от ventsi_76 Преглед на мнение
          ще видим какво ще се получи
          Успех! Дано не се удавиш!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Абе екстра си изглежда даже, за тея пари и на части да го пуснеш после пак на кяр ще си.Вземай
            TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.

Коментар

Кой от двата има по малък разход на гориво или е еднакъв май ? Ох незнам аз моята жена не избирах така
              Колега и мой приятел от форума-Veni 1 каза много умна приказка,която запомних завинаги: джипка втора ръка се избира по-трудно от жена!
              И аз понеже не гледах много-много кво избирам,като се жених,особенно внимавах при избора на "жипка"!И не сгреших този път!
              Затова не бързай!!!
              Питай,разпитвай,гледай отвсякъде,карай,пак питай...!
              много автомати-слаби резултати!

Коментар

абе тез търговци на коли що не вземат да измислят други километри на тез колици
                на запад умните люде все ги карат по 125000-127000-125800кминтересно,Някой някъде беше
                писал как се връщат километри
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнение
                  абе тез търговци на коли що не вземат да измислят други километри на тез колици
                  на запад умните люде все ги карат по 125000-127000-125800кминтересно,Някой някъде беше
                  писал как се връщат километри
                  Че масово се връщат километри е ясно-чак се чудя що народ наистина си вярва на какви километри е возилото им?!?!?!Ще скочат на бой дори,ако тръгнеш да ги разубеждаваш!
                  Но пробега за мен не е толкова важен,колкото поддръжката!А,и има сума ти фактори,които издават пробега,поддръжката и състоянието на возилото,така че никога не гледам километража,ако джамбазина да ми го навира,като фактор!
                  Няма да спра да се учудвам как болшинството е твърдо убедено,че колата им е на толкова километри,колкото показва километража?!?!Рядко е над 200 000км.

П.П. Само м/у другото предишната ми кола беше Мерцедес 124/Е 250D,20V на реални 400 000км. в прекрасно здраве-взех я без да се замислям!Навъртях и близо 200 000км. и я продадох-новия собственик чат-пат се обажда да се видим,за да почерпи...
                  Та така с пробега и поддръжката...
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

Наистина е най важно в какво състояние са отделните възли,това няма нужда да го дъвчем,на
                    тераното има можеби какво да се погледне все пак е по нежна и съвременна машина този модел,а
                    и кой ли го е карал преди ????Колко се е грижил за зверчето?
                    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Според мен джипето си го бива на външен вид но ме стряска цената. Метни му се и го натисни да видиш как върви и как се държи на пътя. АЯз съм превърженик на дизала и затова моето Терано е 02.96г 2.7TD дулга база и съм много доволен от него. Колкото добре се държи на пътя толкова е стабилен и по черните пътища. Търсих си универсалния детевоз и това е перфектната комбинация. Провери за омасляване на ремъчната шайба на коляновия вал и връзната м/у двигател скорости. Ако има значи двигателя е тръгнал. Замери и компресията. Ослушай се за шим в скоросната кутия при I и V скорост. Задължително провери движението на 4х4 и 4х4 бавни. Това мога само да те посъветвам аз.

Коментар

Момчета отказах се само ако знаете колко гнило има в десния праг ръката ми влезе цялата, дясното бомбе на преден десен калник като вдигнах капака дука около 25 см. ляв преден калник леко чукнат за изпъване, има много забележки по салона хайде си викам ще го пооправя ще намаля цената още и на всичко отгоре когато го запалихме хидравличният повдигач чука ли чука и за 20 минути го чакахме да спре ама уви "щял да се оправи като му сменя маслото " абе не е това моят джип
                        Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Така и предполагах, при тая ниска цена. Повдигача ти е най-малкия проблем. Оправя се. Ръждите обаче са си таралеж в гащите.

ПП: 2.7TDI е с долен вал, зъбни колела, и без хидравлични повдигачи, изцяло чугунен (включая главата) - още няколко камъка в градината на бензинките.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от MAXS Преглед на мнение
                            Провери за омасляване на ремъчната шайба на коляновия вал и връзната м/у двигател скорости. Ако има значи двигателя е тръгнал.
                            Ъ??? Това значи семеринги за смяна. От де накъде тръгнал двигател???

Коментар

Момчета отказах се само ако знаете колко гнило има в десния праг ръката ми влезе цялата, дясното бомбе на преден десен калник като вдигнах капака дука около 25 см. ляв преден калник леко чукнат за изпъване, има много забележки по салона хайде си викам ще го пооправя ще намаля цената още и на всичко отгоре когато го запалихме хидравличният повдигач чука ли чука и за 20 минути го чакахме да спре ама уви "щял да се оправи като му сменя маслото " абе не е това моят джип
                              Е точно за това е хубаво да огледаш на място а не по снимки ,никой търговец няма да ти каже че стоката му е лоша.
                              Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Бензиновия двигател е с верига. Ако няма никакви шумове като го запалиш, ще си караш с нея доста време и ще си свиркаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X