Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете ми да избера

Колеги моля за вашата помощ незнам кое Терано да избера дизел или бензин,а имам Дайхатцу Роки 2.8 ТД 93г. джипът който съм харесал е 96 г. 2.4 бензин и много ми хареса единствено неми хареса че няма ел.стъкла но до сега съм карал само дизел и се чудя да го взема ли и да го заменя за Рокито или да се откажа моля ви за вашето мнение предварително благодаря на колегите
    Последно редактирано от Ясен; 14-07-10, 08:49. Причина: потресаващо заглавие, човек се дави
    Suzuki Vitara 1.6i 8V

От: Помогнете ми да избера

Първоначално публикуван от ventsi_76 Преглед на мнение
    Колеги моля за вашата помощ незнам кое Терано да избера дизел или бензин,а имам Дайхатцу Роки 2.8 ТД 93г. джипът който съм харесал е 96 г. 2.4 бензин и много ми хареса единствено неми хареса че няма ел.стъкла но до сега съм карал само дизел и се чудя да го взема ли и да го заменя за Рокито или да се откажа моля ви за вашето мнение предварително благодаря на колегите
    Дизел или бензин е въпросна вкус. Твоя вкус.

Лично за мен 2.7TDI след 96г. е по-добрия вариант. Но това го прецени за себе си, като ги пробваш и двете. Тераното е по-асфалтова джипка от рокито. За сметка на това вози доста по-добре. По-добре от доста коли, всъщност.

Та, качвай се, пробвай и преценявай сам за себе си. А комплектовката без ел.стъкла е малко рядка. Аз дори не съм виждал такова, освен на картинка.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И дано да не е автоматик.
      TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.

Коментар

Аз гласувам твърдо за бензиновия.
        Отдавна съм казал, че дизела е само за отопление.

Коментар

Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнение
          Аз гласувам твърдо за бензиновия.
          Отдавна съм казал, че дизела е само за отопление.
          Кога ще се дърпаме?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Много ви благодаря колеги Нисана който харесах е декември 1996 2.4 i бензин със ангренажен ремък ли е или верига и ме учудва ниската цена 3800лв. ??? За мен остана голямата дилема бензин или дизел да взема навсякъде се рових и нищо не намерих ще се побъркам или да скачам смело на бензина ??????????????
            Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Много ви благодаря колеги Нисана който харесах е декември 1996 2.4 i бензин със ангренажен ремък ли е или верига и ме учудва ниската цена 3800лв. ??? За мен остана голямата дилема бензин или дизел да взема навсякъде се рових и нищо не намерих ще се побъркам или да скачам смело на бензина ??????????????
              С ровене нищо няма да решиш. Просто пробвай и бензиново, и дизелово. Остави какво пишат другите (включая аз). Важното е какво на теб ти харесва.

ПП: С кръгли, или с правоъгълни фарове е конкретното бензиново?

ППП: Не е лошо и да си напишеш в профила в кой град се подвизаваш.

Коментар

С правоъгълни фарове е а иначе съм си болярче / Велико Търново / . Бензиновия мотор с ангренажен ремък ли е ?
                Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

С правоъгълни фарове е а иначе съм си болярче / Велико Търново / . Бензиновия мотор с ангренажен ремък ли е ?
                  Щом с правоъгълни - преди 1996г. е.

За ремъка/веригата - не помня, а в момента няма и къде да погледна.

ПП: Според това трябва да е с верига:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ka24ev.jpg
Прегледи:1
Размер:228.8 КБ
ID:5193543

Коментар

Кой от двата има по малък разход на гориво или е еднакъв май ? Ох незнам аз моята жена не избирах така
                    Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Ако смяташ да слагаш газ - бензиновото ще ти е по-евтино откъм гориво.

Иначе, според мен, дизела е по-икономичен, като литри за 100км, макар че можеш да видиш и доволен брой други твърдения от собствениците на бензинови.

Иде реч за дизела след 1996г. (с 4 кръгли фара), с интеркулер.

Коментар

Ето за ей това става дума
                        http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...Nissan_Terrano
                        Как ти се вижда явно само ти ще можеш да ми помогнош в избора
                        Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Да го вземам ли и просто да изчакам ?
                          Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Ако смяташ да слагаш газ - бензиновото ще ти е по-евтино откъм гориво.

.
                            То това май е единственото предимство на бензиново 4х4.

Коментар

Ето за ей това става дума
                              http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...Nissan_Terrano
                              Как ти се вижда явно само ти ще можеш да ми помогнош в избора
                              Гледай обстойно за ръжди. Обстойно и навсякъде. Шасито, най-вече.
                              Ако се колебаеш бензин или дизел - просто пробвай и някое дизелово. Няма какво повече да ти кажа.

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              То това май е единственото предимство на бензиново 4х4.
                              Въпрос на вкус... казало кучето и ....

Мойто мнение си го казах вече. Има хора, дето не харесват дизел, и това също е нормално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X