Като включа предния мост и качвам някой чер път се чува от време на време едно причаткване някъде от пред (мисля ,че е от предно дясно колело).Същото го има и при спускане на скорост без газ(от време на време не е постоянно). Някъкви идеи ,какво може да бъде. Надявам се да са хъбове (моите са автоматични).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при включено 4х4 на Patrol GR
Свий
X
-
Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнениеАко е хьб ще прогресира ли или ще откаже изведнъш.
При всички случаи няма да мине от само себе си.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Re: Проблем при включено 4х4 на Patrol GR
Първоначално публикуван от borizul Преглед на мнениеaz imam su6tiq problem i se okaza 4e e hubНие не сме неутрални!
Коментар
-
До: Проблем при включено 4х4 на Patrol GR
почвам да се стягам ... на моя патрол не остана нещо да не му се счупи а всичко е неразумно скъпо и по важното няма го ....
ква е тая работа ...
забелязах че в форума никои не пише цени ... каква е цената на два предни хъба или само един може да си вземе човек ...
и при мен им прещракване
дали има проблем с хъба при вдигнато от земята колело при завъртане с ръка рязко напред назад се чува щрак щрак ...
Коментар
-
До: Проблем при включено 4х4 на Patrol GR
Първоначално публикуван от PatrolGR Преглед на мнениепочвам да се стягам ... на моя патрол не остана нещо да не му се счупи а всичко е неразумно скъпо и по важното няма го ....
ква е тая работа ...
забелязах че в форума никои не пише цени ... каква е цената на два предни хъба или само един може да си вземе човек ...
и при мен им прещракване
дали има проблем с хъба при вдигнато от земята колело при завъртане с ръка рязко напред назад се чува щрак щрак ...
Щом ти щрака хъб значи не е наред. Вариантите са ти два - пробваш да ги поставиш в положение Lock и да караш с постоянно зацепен преден мост или си купуваш нови AVM и сменяш.
Кое е това, дето го нямало? Хъбове се намират. И оригинални втора употреба, а пък за нови AVM днес ги поръчваш, утре ти ги доставят с куриер.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар