Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол GR Y60 проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Патрол GR Y60 проблем

Имам странен проблем с Патрола.... Той все така си му идват проблемите докато си седи на паркинга и не го карам... Когато го карам е ОК...
    Та, след известно седене на паркинга - паля, тръгвам - на която и скорост да е, като подам малко газ - започва да "трепери", тресе, и да не върви, забива муцуната, когато подам още газ, долу-горе - "тръгва". На празен ход - не прекъсва. След 1900 оборота се чува турбината и ускорява, но пак се чувства че не е както трябва......
    Някакви идеи какво може да се е случило.....??? А, и пробвах с различен вид нафта за всеки случай - не е от нафтата......

До: Патрол GR Y60 проблем

Пли мен се получи същото след дълъг престой при бояджията, наложи се да го "юрна" за 20-тина минути повече от обичайното, на следващия ден също и се оправи - от престоя е.
    Мисля, че е от хидравличното управление на газоразпределителния механизъм.
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Според мен има въздух в горивната система ,караш ли го редовно се обезвъздушава ....седи ли по дълго време взема въздух и започа да прекъсва в началото,като го запалиш.

Коментар

Там е работата, че не е само като го запаля - цяла седмица вече е така.... Минах доста километри, и го мъчих на по-височки обороти - няма промяна....

Коментар

Съединитела?!
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

....не знам... не ми прилича на съединител... Пък и е под 10 000 км, скоро го смених при Геро.. (и то май излишно, заради повредено серво буксуваше.....) Имам усещането - все едно не ми достига гориво... или не ми работи някой цилиндър.....

Коментар

Ми тогава провери всички филтри, без масления, и всички връзки по горивната система.... Или тъпо го закарай при Павката - та той да се пули
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

и на мен ми заприлича на съединител. да не би тоя да не пасва или да е дал дефект...
                stay up and keep shining!!

Коментар

[QUOTE=Георги Иванов (gorbi)...Имам усещането - все едно не ми достига гориво... или не ми работи някой цилиндър.....[/QUOTE]
                  Моя Патрол го прави тоя номер когато го настъпя с ниска скорост на висока предавка и го отдавам на помпа или дюзи, също прави и следното студен пали на четвърт-загрее ли трябва да завърти три ,четири пъти и чак тогава пали затова и аз клоня на там.
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от newmiro Преглед на мнение
                    и на мен ми заприлича на съединител...
                    Буксуващ съединител се тества лесно. Това с потеглането на ръчна, или срещу бордюр е добър подход на чужд автомобил. На личен, теста се прави по нежно. Избира се баир, който автомобила може да изкачи на 5 ск. с 80 км./ч. (примерно). Следят се оборотите. При спускането, на същата скорост, оборотите трябва да са същите.
                    Когато съединителя буксува, оборотите на двигателя нарастват, а автомобила не ускорява.
                    Обаче, проблема хич не прилича на съединител.

Коментар

Не е задължително проблемът да е във феродо..... Има си там едни лайна... Демпферни......

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Ми тогава провери всички филтри, без масления, и всички връзки по горивната система...
                        Проблема повече прилича на "проблем с храненето".
                        Подкрепям.

Коментар

При мен го има същият проблем.Като седи на паркинг около два месеца и като го запаля и натискам десетина пъти съединителят намалява и постепенно спира.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X