Обява

Свий
Няма добавени обяви.

купих си нисан патрол Y260

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: купих си нисан патрол Y260

Колега дай размер на семерингата -в Ст. Загора има една фирма прави всякакви уплътнители и струват по 4 -5 лв.
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнение
      срещнах трудности при откриването на семеринги за предния диф,дали стават от нещо друго?
      Семеринги има колко искаш ама нещо бяха цифра яка мяй кажи все пак за кои точно семеринги става въпрос да видим какво ще излезе.
      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Честито, според мен Нисана има перфектна стойка. Ако подложиш по още един лист, започва да друса прикалено много. Карай смело, 3.3 D е от старото поколение вечни мотори.
        LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
        E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

ето снимки

срещнах трудности при откриването на семеринги за предния диф,дали стават от нещо друго?
          Семеринги - за къде по-точно?
          За полуоските/ако да - задължителна смяна на шенкелните лагери, иначе ще го правиш втори път!/, или за пиньона?
          Ще вземе да излезе, че без да искам съм познал/прочети пак пост №5/!
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

комплект за y60 масленни и прахови излезе около 90-95 лева,но за моя ме гледат умно в магазините за части,засега дифа ще го измия от тази грес и ще му сложа масло да видя дали тече,после го отварям и ще търся семеринги,Сега съм с гуми 31 но си мисля за 33 някой знаели с колко ще се промени разхода на гориво?Сега гори 12 градско и 20-22 4х4 в гората,
            Прикачени файлове
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Търси ги по № на шаси та да няма изненади, 33-ки без доработки може и да не влязат.
              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
              ... turn on your A/С !

Коментар

колега,хубава ти е джипката.сас здраве да си я караш.

Коментар

жалко че неразбрах как да пращам снимки.Двигателят е 24v,но подгряването му е направено на12 волта.Съдейки по състоянието на двигателя и останалите възли,едва ли някой си е играл с километража.Няма никакви ръжди по рамата или купето,огледал съм го обстойно.За двигателя чета само хубави отзиви.Май наистина е ксмет,единствено ресьорите са легнали-поради липса на достатъчно средства ще бъдат шпренгвани и ще им подложа по един лист под основния.Мисля и за по големи обици-до 3 см.
                  Честита придобивка и много безавариини километри.За км.все пакмоя е на 300000км и няма никаква рьжда,а за ресорите не се притеснявай няма да вози много по твардо с още 1 лист
                  898658335

Коментар

33-ки ще ти опират в калниците,а и отпред при завиване ще ти търкат в ресорите с оригиналните джанти-решението е подстригване на веждите и слагане на по-изнесени джанти(фланци,обръщане на джанти).
                    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

сега съм с 15 цолови,калници се режат лесно има място,Оригиналните джанти са оборудвани с кални гуми тип кобра регенерати,но теснеят и май ще се продават,С какъв размер фланци да се оборудвам и какво ще е поведението на джипа?Да не го потроша нещо?Поръчал съм му по дълги обици и тогава ще щпренгвам и подлагам лист,Според мен би трябвало да се вдигне с около 5/8 см,А има ли 32?Гуми М/Т сега съм с BF А/Т
                      Прикачени файлове

Коментар

235/85/16 = 32" Много популярен размер и много добър за слабичък двигател (тясна и висока). На 260-тката ще заспи. Оригинално излиза с 29" и повдигането е съществено дори и с 31".
                        Technical Rescue Direct - life lies in courage
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

незнам какво е слаб мотор,SD33 има доста голямо предавателно число,все пак не всичко е конски сили а и скоростна кутия,раздатка,диф,гуми и тн,а и тези шест цилиндара на бавните скорости не се дават лесно,ВСЕ ПАК Е NISSAN PATROL,Сега е с 31 и не му тежат,пробвал съм го и в яка кал,над бронята с калните гуми и на големи баирчета

Коментар

От: купих си нисан патрол Y260

Здравейте!Малко си пооправих звНатиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0257.jpg
Прегледи:1
Размер:81.7 КБ
ID:5183335ерчето сменен съединител,долна помпа,по дълги обеци на ресьорите,тампони/от газка/нови гуми PIRELLI SKORPION MUD 32/11.5,МахнахНатиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0255.jpg
Прегледи:3
Размер:84.4 КБ
ID:5183334 резервната гума коятя само ми опираше тук там,на нейно място вече има щит за резервоара,мисля как да направя такъв и за хебелаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0256.jpg
Прегледи:3
Размер:133.8 КБ
ID:5183333в общи линии се повдигна с около 8/10см,няма го онова досадно тракане и стържене на рисьорите поради липсата на тампони а и проходимоста е супер няма нищо общо с преди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X