Обява

Свий
Няма добавени обяви.

купих си нисан патрол Y260

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• купих си нисан патрол Y260

камиончето е nissan patrol y260 3300 дизел без турбо 1987г. SD33.на километража пише 75000 км,в много добро състояние без ръжди по купето и рамата,някой маниак се е грижил много добре за звяра,налягането на маслото с около 40-60км,в час е около 5,върви като бесен,а в гората е цар,малко е легнал отпред но мисля вариант да дам още малко живот на рисьорите но как точно все още не съм избрал,смених му маслата и за мой ужас видях че предния диф,е пълен с грес исега ще става еднааа,
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

До: купих си нисан патрол Y260

Продължавай, моля..... С повече заглавни букви и препинателни знаци.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Малко ми е трудно с писането.проблема ми е ,че трудно включва на първа скорост.нивото на течността на съединителя е на максимум,отделя -добре,но по някога трудно влиза на скорост.проблем ли е ,че предният диферинциал е пълен с грес!трябва ли да се отваря и да се промива?

Коментар

Браво!Дай сега и главни букви.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Имало е причина някой да набута грес и това не говори за "манияшко" вимание към подръжката.
          Макар че си е чисто гадаене може да са се надявали да скрият теч от сферите/разбирай ремонт на шенкелни лагери, семеринги и прашници/, огледай за омаслявания и течове.
          Естествено греста няма никакво място в дифа - промивка и ново масло/събира мнооого!/ е верната идея!
          Не пишеш за шумове - без причина не бих го отварял.
          "Смяна на маслата" включва ли скоростите - ако не. поне виж имат ли масло/или и там да не са набутали грес!/.
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Маслата в скоростната кутия -раздатка, и заден див.ги смених.Няма никакви шумове в предния мост - слушал съм внимателно.Не се вижда да е имало някакви течове,вече го карам около 2000км.,включително и зимата -4 х 4,както и в гора.Не съм забелязал никакви проблеми,освен ,че единият тампон ,отпред изчезна-ненадейно къде.

Коментар

Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнение
              камиончето е nissan patrol y260 3300 дизел без турбо 1987г. SD33....
              Честито! Хубава машина и много як двигател. Но става дума за Y160 вероятно. Y260 е испанска сглобка изключително за европейския пазар и се куплира единствено с RD28T. Разбира се не е изключено двигателя SD33 да е допълнително присаждан, но едва ли...
              Може да пуснеш някоя снимка.
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

пращам и снимки.......
                по всички данни,по №на рама,модела е y260,с двигател SD33

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                  Честито! Хубава машина и много як двигател. Но става дума за Y160 вероятно. Y260 е испанска сглобка изключително за европейския пазар и се куплира единствено с RD28T.
                  И аз така си мислех ама аутодата казва друго на купе 260 се монтират 2.8д,2.8тд,3.0 бензин 136к.с. и 3.2тд.и 3.3дизел май и двамата сме били в грешка.
                  Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                  Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

За 2.8 бензин спор няма, пропуснах го. Но за 3.3 и останалите ще се изненадам.
                    П.С. Ако пък е така определено колегата си е късметлия
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

...
                      смених му маслата и за мой ужас видях че предния диф,е пълен с грес исега ще става еднааа,
                      Kъде отвори и къде я видя тая грес?

Коментар

...1987г...на километража пише 75000 км...смених му маслата и за мой ужас видях че предния диф,е пълен с грес...
                        Колега за 23 годишен джип 75000 са много добре само не се знае 375 000 , 475 000 км ли са .Тази грес в предния диф няма от къде да дойде освен ако някой велик майстор не я е набутал там(така правеха едно време на Москвичите в скоростните кутии) или другия вариант е несменяно масло дълго време става на туткал .Махай тази грес или каквото е там и слагай масло по каталог.
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

карам го вече около 2500 км,и не съм забелязал никакви нередности,двигателя наистина е SD33 и се очудвам че на Y260 се среща рядко,за предния диф,като реших да го източвам маслото не протече нищо и като бръкнах в отвора на пробката беше пълно с грес а може и да е старо масло,до няколко дена ще го отварям но май ще ми е трудно да му намеря семеринги

Коментар

жалко че неразбрах как да пращам снимки.Двигателят е 24v,но подгряването му е направено на12 волта.Съдейки по състоянието на двигателя и останалите възли,едва ли някой си е играл с километража.Няма никакви ръжди по рамата или купето,огледал съм го обстойно.За двигателя чета само хубави отзиви.Май наистина е ксмет,единствено ресьорите са легнали-поради липса на достатъчно средства ще бъдат шпренгвани и ще им подложа по един лист под основния.Мисля и за по големи обици-до 3 см.

Коментар

ето снимки

срещнах трудности при откриването на семеринги за предния диф,дали стават от нещо друго?
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от CarTest™; 22-04-10, 15:22.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X