Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет от съфорумници :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся съвет от съфорумници

Първоначално публикуван от silentrat Преглед на мнение
    Аз си разпитвам понеже, един приятел наскоро с едно комби беше свалил седалките (не махнал, а сгънал) и беше натоварил разни неща и го спряли куките и му се заяждали затова, че бил свалил седалките, че колата не била товарна за да я товари по този начин и подобни простотий.
    Щом са се заяли за комби, какво остава за джип със свалени седалки и махнат хардтоп.
    То и мен са ме спирали за превишена скорост, а радара им беше изключен.

Тия номера са всеизвестни. Единственото, за което е можело да се заядат е ако товара не е бил укрепен така че да не се стовари на главата на шофьора при рязко спиране.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Все едно кабрио да не сваля гюрука!Давай смело небой се.
      Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Здравейте.
        Знам че сагата Кат и Технотест е гадна но за сметка на това продължителна и скъпа.....,но ако го регистрираш 1+1 мисля че имаше начин да плащаш смешен пътен данък/нещо от сорта на 10лв. на година/.
        Проучи този въпрос,защото само за няколко години/не го знам твоя с какъв мотор е де,но ако е регистриран данъчно над 100к.с./ ще избиеш и пререгистраций и Технотест.Е...мъките и нервите ще си останат за твоя сметка,но...пълно щастие няма...пък така и ще си законен
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

1+1 съвет от мен,недеи!!!Преди години лично го направих с Трабант, от комби стана много хубав пикап и след любимите на всички технотест и кат, се здобих с товарен автомобил(камион)1+1 на който всичките му там преглед гражданска и др.бяха като на 20-тонен камион,като ходех на Г.Т.П.се смееха я да го видиме тоя Трабант-камион, та така патилаобмисли го добре.
          Последно редактирано от veneli; 27-04-10, 12:32.
          Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X