Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква глава да избера за NISSAN Patrol?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква глава да избера за NISSAN Patrol?

Търся съвет : трябва ми глава за Нисан патрол 2,8 тд .Намерил съм нова (испанско производство ?)1350 лв-необорудвана. Втора употреба 1000 лв -оборудвана. Втора употреба 500лв необорудвана.По моята всичко е читаво. Коя да бъде ???????

Нова. Някои са напукани толкова красиво че си проличава чак като ги сложиш и покараш няколкостотин километра.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Мисля ,че при нисана ,ако е спукана се вижда . Гледах няколко и при всичките се виждаше или греша?

Коментар

Абе спецовете казват че не се виждало и се пукали толкова тарикатски че си проличавало чак след време...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И при новите няма гаранция. При резервните части няма такъв контрол както при агрегатите за вграждане,а цената е сериозна . Затова съм раздвоен.

Коментар

Не знам, това е единственото което съм запомнил за 2.8 td - сменяш с главата само с нова, иначе пари на вятъра. Те специалистите още много неща казаха, ама тях не съм ги запомнил, ама за това съм сигурен. Казваха даже че да свалиш съвсем здрава непукната глава от работещ двигател не било гаранция че няма да се пукне ако двигателя е бил прегряван. Уж на донора работи нормално и няма признаци на спукване, а като я отхлабиш и после пак стегнеш след известно време мре...

Коментар

Колега а от къде намери новата?Защото за шестак мотор тази ми се струва много евтина.Тя една глава за рено 1.9д 1150лв.Провери да не става въпрос за 4-цилиндровата /испанска/версия на Патрол2.8д.Ако главата е същата,задължително нова-цената според мен е перфектна.
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Днес ходих до София да капарирам нова глава .Цената е 1600лв с ддс (1333 без ддс). За 2 дена пристига.За съжаление визитката на магазина остана в колегата с когото ходих.Утре ,ако не забравя ще ти я пусна на ЛС. Мисля ,че беше "Корект ауто"

Коментар

Ако главата е испанска-АМС,те са добри и няма място за притеснения отностно дефекти в новата глава.Продал съм на АМС около 8 глави,като последната беше за КИЯ-2.2д/Мазда мотор/на цена1540лв с ДДС,и до сега не е имало проблеми никога.Радвам се че се отказа да минаваш "евтино"-това е правилното решение.Успех.
                  П.П.очаквам кординатите на фирмата доставчик.Чао.
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Re: кАКВА ГЛАВА ЗА patrol

ПОМОЩ - за испански Патрол 2.8 ТД, спукана глава и корозирал блок на 6-ти цилиндър.
                    1. Ремонт на главата - спукана на три места между цилиндрите - възможна ли е заварка и шлайф и къде ?
                    2. Наваряване и/или шлайф на блока и буталата ?
                    Ако някой има мнение моля да пише!

Коментар

Ремонтират се .......с нови ..
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Патрулската глава много обича ,след като я завариш да се пука в съседство.След нагряването при заваряване се появяват вътрешни напрежения , понеже е дълга и е сравнително тънка.Най - ефтино излиза нова! ( виж колегата по-горе)
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

Re: Каква глава да избера за NISSAN Patrol?

Явно ще рева от сърце, ама има ли някой да каже откъде е вземал и на каква цена нова глава - Патрол R model 1991 година ?
                          Благодаря

Коментар

Обади ми се .... да я видя и ще .... помогна!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ямбол - 0888 - 803 - 143, след 30 март се прибирам в България.
                              CARMODERATOR обади ми се. Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X