Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля ви дайте си мнението относно Нисан Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля ви дайте си мнението относно Нисан Патрол

Колеги днеска направих същият тест с друга кола с същият 3.0ди мотор самоче 2002г,на празен ход духаше през капачката по същият начин но не пръскаше масло изобщо.Моля ако някой колега с същият мотор, и ако му се занимава да провери при неговата как е!

Коментар

До 2008-ма са тди. 2009-та започват с комън рейлите. Верно че на капака пише 3.0 ди ама има и едно червенко турбо. До 2002-ра са по 158 к.с., после са по 160.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ами закарай го да му премерят компресията и да го пуснат на компютъра. Ако ти се плаща може и малко по дълбока диагностика. Така духа или не, нищо не говори. Сменяш му маслото и в сервиза.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Да и аз така мисля че ще е най- добре, но все пак е хубаво и да пита човек като не разбира .

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
            Според мен Терано е по-удачно за дълъг път от Патрул. По-лека е, независимото окачване е предимство в тоя случай за комфорта. Издръжливост общо взето не ти трябва при каране по шосето - че да се презапасяваш с Патрул. Обмисли го добре.
            Имал съм Терано, сега имам Патрул. Оказа се че не ми трябва - Тераното в моя случай се оказа по-удачно и сигурно скоро ще смена Патрула за Терано ...
            Да ти кажа честно, подозирах, че някой ще ми отговори точно това, понеже същиите мисли в същия ред и на мен ми се въртяха в главата. Сигурно Тераното е по-комфортно на дълъг път. А извън пътя... ако не правиш екстремни неща и за там става. Пак ще мисля. Благодаря на всички за отговорите.
            Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

До 2002-ра са по 158 к.с., после са по 160
              Има ли визуална разлика между двата двигателя?
              Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
              "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Аз съм с 3.0 TDi 158к.с. при отворена капачка духа силно, но няма пръски масло.
                Nissan Patrol GR 3.0 TDi

Коментар

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
                  До 2002-ра са по 158 к.с., после са по 160
                  Има ли визуална разлика между двата двигателя?
                  Има разлика при въртящия момент. Това е преди и след чипосване.
                  Технически параметър Стойност (фабрична) Стойност Максимална мощност (hp) 160 / 3600 min-1 192 / 3690 min-1 Максимален въртящ момент (Nm) 380 / 2000 min-1 475 / 1900 min-1 Максимална скорост (km/h) 160 167 Ускорение (km/h s) 15.2 13.9 Разход на гориво (l/100 km) 10.7 9.

NISSAN PATROL GR 3.0 TD - 158 CV

Сравнителна характеристика

Технически параметър Стойност (фабрична) Стойност Максимална мощност (hp) 158 / 3600 min-1 190 / 3690 min-1 Максимален въртящ момент (Nm) 329 / 2000 min-1 411 / 1900 min-1 Максимална скорост (km/h) 160 167 Ускорение (km/h s) 15.0 13.7 Разход на гориво (l/100 km) 10.7 9.5

Коментар

nikita66, kакто винаги си изчерпателен в отговорите. Имах предвид външния вид на двата двигателя. Може ли като ги погледнеш да разбереш кой от двата е? На моя Патрол е сменен двигателя 2004 или 05 /сега не си спомням точно/ в Германия. И понеже е произведен 2001 год. се питам същия ли са сложили или по-новия?
                    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Сигурно има някои белези. Отделно от това 100 % надписи, но честно казано не съм запознат. По-добре да питаш в Нисан или за се разровиш в широкия нет, защото тези модели са по-малко са застъпени тук. Пък и Нисана не е като Г-ка, където има масови смени, замени и повече опит в такивата ми работи.

Коментар

Моя никога не ми е горял по-малко от 12/100 за извънградско при 110-140 км/ч. В града 14/100 твърдо.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X