Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hardtop за Nissan Navara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Hardtop за Nissan Navara

Ицо, благодаря ти за мнението, подозирам обаче, че то не е на правилното място. Подозирам, че и аз не съм на правилното място.

Цялата тази разправия ме подсеща защо не сложих форуми и на моите сайтове. Дано не съм прекалил с "ръчката", сега я връщам. Все пак, беше забавно

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
    Рррр. кротко!

@krasme: Краси върни малко ръчката, че тук модерирането е доста затегнато към новодошлите. Ти си ценен кадър, не си изкарвай бан с виртуални заяждания...
    Последно редактирано от Ясен; 03-05-10, 10:23.

Коментар

Първоначално публикуван от krasme Преглед на мнение
      ...Имам зад гърба си не само....
      Ау...ей..чшш....малииии....

Аз пък съм с два чифта....

Това което не ми харесва е отношението към хора които не познавате.

Това за Андрей вече дразни. Нормален човек ще преведе колкото преведе, ще спре да го пуска във всеки втори свой пост и ще се постарае максимално да популяризира акцията. Никъде в двата споменати сайта не видях банер за акцията.

Бил съм абониран за това списание, и вътре освен платени статии и копирано от сайтовете на производителя на друго не съм попадал. Много прилича на всяко едно ведомствено списание което сега е модерно всяка фирма да има.

На мен продължава да не ми харесва отношението. Аз ЛИЧНО бих се радвал да НЕ Ви чета повече.

Успех!
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

... другата седмица пътувам за Щутгарт, за да бъда приет за член на международното жури, определящо "Van of the Year" ...
        Тъкмо намерих кого да попитам, по колко плащат на тези, които пишат рекламните глупости и правят подобни абсурдни класаци и:
        ... В знак на почит към постиженията ви в писането по форуми тържествено обещавам, че повече няма да се обаждам тук! Хау ..
        Винаги съм се чудил, що за професионалисти са тези, които се продават евтинино...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Не съм се сетил да сложа банер, но сега ще го направя. Ето, г-н Джамбазов, видяхте ли, че все пак има някаква полза напомнянето да се пусне поне два пъти?

И аз ще се радвам да не ме четете повече, но няма как да Ви го забраня, явно Ви влече

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение

Аз пък съм с два чифта....

Това за Андрей вече дразни. Нормален човек ще преведе колкото преведе, ще спре да го пуска във всеки втори свой пост и ще се постарае максимално да популяризира акцията. Никъде в двата споменати сайта не видях банер за акцията.

Бил съм абониран за това списание, и вътре освен платени статии и копирано от сайтовете на производителя на друго не съм попадал. Много прилича на всяко едно ведомствено списание което сега е модерно всяка фирма да има.

На мен продължава да не ми харесва отношението. Аз ЛИЧНО бих се радвал да НЕ Ви чета повече.

Успех!

Коментар

Бих желал да приключа участието си в този форум по малко по-смислен начин.
            Извинявам се на Drukman, ако в отговор на обидите му в бързината съм написал нещо, което го е засегнало.
            Не се извинявам на Джамазов, защото смятам, че не е редно да прави реклама на чужд гръб (в случая - моя).
            Нямам абсолютно никакво отношение и към двамата, тъй като не ги познавам лично. Съжалявам, че се подведох по провокационния стил "Личи ти еди-какво си..."
            Бих искал обаче да се запозная лично с giorgio, за да му кажа в очите, че няма нужда човек да се продава, за да си свърши работата. Не знам защо точно това му е хрумнало, когато е прочел, че един или двама българи са приети в някакво международно жури. Не бих го заподозрял, че не познава други начини да успее да свърши нещо...
            Не вярвам да вляза пак в този форум. Писането на десетина мнения тук ми отне 2-3 часа. Нямам представа как е възможно човек да намери свободно време, за да напише 5-6 хиляди мнения. Който има мерак, знае къде да ме намери: Красимир Кирилов, krasme@mail.bg
            Чао на всички!

Коментар

Уважаеми г-н Кирилов,
              Нямам нищо против да се срещнем, както попжелахте, очи в очи. Ако е необходимо, предварително ще си направя извадка от хилядите рекламни проспекти и ще Ви помоля да коментирате откровените глупости, изписани в тях. Ако сте се поразровили из форума, вероятно сте попаднали и на коментари, на т.н. "класации" за "автомобил на годината", и тям подобни, направени изцяло по изсмукани от пръстите, псевдо-критерии, зад които прозира поговорката, "който плаща, той поръча музиката".
              Последно редактирано от giorgio; 04-05-10, 09:28.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Няма ли кой да го банне този новоизлюпил се "колега" ?
                Тонът му въобще не е подходящ за тук, ако ще да има референции не само от Ицо и да заминава не са само за Щутгарт, а за Франфурт на Майн.....
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Не съм се сетил да сложа банер, но сега ще го направя.
                  Банер в двата сайта все още няма.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

....Извинявам се на Drukman, ако в отговор на обидите му .....
                    Моля по-конкретно.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

"Колега" krasme чета и не мога да повярвам да халпивите ти коментари и нападки към хора, които ако отделиш малко време в четене, ще разбереш, че не са вчерашни.
                      С репликата си :
                      Наистина ли мислиш, че в този форум има заблудени хора, които да се хванат на една толкова плитка измама, че пластмасата е по-здрава и по-надеждна от фибростъклото?
                      направо разцепи мрака!!! Уникален си!

В една друга тема пък пишеш:
                      Здравейте колеги,
                      Много съм изненадан от мнението на gladiator-а. За пръв път чувам, че пластмасата била по-здрава и по-устойчива на неблагоприятни атмосферни условия от стъклопласта !!! Предлагам на gladiator-а да седне и да помисли върху нов начин да убеждава хората да купуват стоката му, освен да ги заблуждава с откровени лъжи.
                      Първо, пластмасата въобще не е здрава и затова всички пластмасови хардтопи имат нужда от стоманена носеща структура - да не се кривят непрекъснато и да могат да носят допълнително оборудване на покрива си. Второ, промяната в температурата се отразява много по-тежко върху пластмасата (на студено тя става изключително крехка), отколкото върху стъклопласта. Трето, вярно е че пластмасата не носи въобще на боя и затова неугледните пластмасови хардтопи могат да се харесат само на разни електроразпределителни дружества, на които въобще не им пука за външния вид.
                      което изобщо не е вярно... като журналист и "карал всички питапи, които са се продавали в България" най-вероятно си имаш представа и от някой други коли... в момента се сещам за две коренно различни марки... рено клио 99-та... милото ренденце, явно е обречено вечно да е без боя, щото е с пластмасови калници... опа сещам се и за една малко по-нова количка... мбв Х5... а и Х6... лъскави красиви и пак с доста пластмаса по тях.... и те ходят без боя, щото пластмасите не се боядисват... и им се пука боята, и се трошат зимата, щото става дуденко... недей така бе човек!
                      бих ти дал един чисто човешки съвет... преди да говориш (пишеш и то не само във форума) преброй до 10 и тогава говори (пиши)... щото после хората си вадят може би грешни изводи...

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                        ... щото после хората си вадят може би грешни изводи...
                        Не са грешни

Банер в двата сайта все още няма.
                        Май няма и да има....

Коментар

......Май няма и да има....
                          То, като се замисля, и фабричен хард топ от фибростъкло още няма, а май няма и да има...

ПП Мите, Тойотите как са?
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Джамбазов, банерите са качени на 3.5.2010 г. (виж прикачените файлове отдолу). На 4.5.2010 изпратих мейл до 90 колеги, партньори и приятели, за да ги помоля за помощ. Обадиха ми се шест човека, за да попитат дали познавам Андрей и да потвърдят, че ще помогнат. Толкова мога да направя.
                            Преди да ме провокираш за пореден път, се замисли какво направи ти? Надявам се, че имаш някакво основание да ми напомняш темата, защото иначе ще излезе, че си просто един безработен заядливец.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Banner_Off-Road_1.jpg
Прегледи:1
Размер:121.8 КБ
ID:5176409

Име:Banner_Off-Road_2.jpg
Размер:110.9 КБ
ID:5176410

Име:Banner_Off-Road_3.jpg
Размер:95.0 КБ
ID:5176411

Май няма и да има....

Коментар

Хи хи, такъв съм.
                              Вече виждам банера.
                              Ще излезе човек от теб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X