Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hardtop за Nissan Navara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hardtop за Nissan Navara

Преди 2 години,когато си купувах Наварата от магазина,си мислех,че не си струва да се купува hardtop на цената на сравнително добър автомобил на старо.
    Сега гледам,че тук http://www.cars.bg/u48860 се продават всякакви модели ,но цената ми се струва много ниска.
    Моля,ако някой е купувал от последните или има наблюдения,да сподели...
    Ако не знаеш-питай,като знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване -...много!!!:wink:

До: Hardtop за Nissan Navara

Изработени са от стъкломат, пукат се и определено не си струват икономията.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

И аз мислех катотеб,но разликата между отделните производители е в пъти по отношение на качеството. Така,че решавай сам за себеси ,

Коментар

Здравейте,

Хардтоп на ARB-Австралия, изработен от ABS, устойчив на вибрации и UV може да купите от Gladiator в Пловдив или да поръчате по телефона:

d.lazarov@offroad24.bg
        032 277 999
        0888 524330

Предлагат се различни модели, с или без странични стъкла, с възмижност за монтаж на багажник върху хардтопа и т.н.

Коментар

един познат внася от Тайланд и дори снабдява Нисан София с такива... казва се Иво, тел. 0888-515832...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Интересно,един казва ,че не струват,а друг ,че снабдяват Нисан с подобни.Дайте някакви характеристики,колко гаранция,цени и т.н.
            Не би ли трябвало Нисан да продават само оригинални,за да им искат по 7-8 000лв.
            Ковачев,писал си ми лично съобщение,попитах за някои неща ,но нямам отговор.
            Може и тук във форума да ми отговорите-то е ясно,че само по телефон,без да съм видял нещо,няма как да го купя,но поне да бъдем полезни и на други със същата дилема...
            Ако не знаеш-питай,като знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване -...много!!!:wink:

Коментар

Това, че снабдяват Нисан не значи, че са хубави. Колкото и да не ми се иска, до момента няма реална качествена алтернатива на хардтопите на които предлагат в Пловдив.
              Последно редактирано от Джамбазов; 26-01-10, 14:08.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Това че снабдяват Нисан не значи, че са хубави...
                та да няма да се жени за него - ще го слага на кола и то не чисто нова...
                Това, че снабдяват Нисан, означава че в Нисан не са по-хубави...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Дотук нищо съществено...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    та да няма да се жени за него - ще го слага на кола и то не чисто нова...
                    Това, че снабдяват Нисан, означава че в Нисан не са по-хубави...
                    Не са по-хубави но са по скъпи.

Тия в cars.bg като гледам също не са еФтини.
                    По-добре ела в Пловдив. Не знам Ковачев по колко ги продава, ама поне са читави.
                    Ако искаш еФтино, направи си един капак от ал. рифел като мене. 300лв струва.

ПП Защо си взел пикап, като искаш да го затваряш.

ППП Имаше още една подобна тема...а ето http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=54017
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Здравейте,за тези които търсят нещо на добра цена мога да предложа тези капаци:

Изработвам ги от алуминий,върху дебелостенна алуминиева конструкция захващане-чрез амортисьори или чрез 4 скоби,продукта се продава готов на шприц
                      Моят лично съм го направил от алуминий,защото е по здрав от стъклопласт,а все пак воза 2 песа в багажника,който желае,може да звънне или да пише
                      ...
                      Последно редактирано от Ясен; 03-05-10, 10:28. Причина: Търговията е с пари, телефонът - изтрит.

Коментар

Първоначално публикуван от Autofix Преглед на мнение
                        .......тези които търсят нещо на добра цена ......
                        Колко добра, колега?
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Съжалявам...забелязах че съм пропуснал най-важното-цената за конкретния модел на снимката е 1200 лв.

Коментар

Джамбазов, колкото и да не ти се иска, пластмасовите хардтопи ARB посмъртно не могат да станат толкова здрави, колкото са хардтопите от фибростъкло (стъклопласт). И понеже си просиш отговор на рекламното послание, ето ти го:

Фирма Нео Системс е вносител за България на най-големия производител на хардтопи извън САЩ - тайландската компания Carryboy. При тях нов хардтоп Carryboy от фибростъкло за Navara с 1 год. гаранция струва 2173 лв. , затова са и основен доставчик на Нисан София.

Справка: преди два месеца фирмата достави 50 хардтопа за Nissan Navara на Български пощи. Миналия месец още 97 хардтопа Carryboy за Ford Ranger бяха доставени на Е.ОН - Варна. Интересно, как така тези компании не са чували за "космическите" пластмасови технологии и не са се изхитрили да вземат хардтопи ARB, ами са предпочели хардтопи Carryboy от "пукащо се" фибростъкло?

Наистина ли мислиш, че в този форум има заблудени хора, които да се хванат на една толкова плитка измама, че пластмасата е по-здрава и по-надеждна от фибростъклото?

Моля те, спести си репликата, за да не станеш смешен. Просто гледай в бъдеще да си рекламираш стоката по коректен начин!

Хайде, много здраве в Пловдив!

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Това, че снабдяват Нисан не значи, че са хубави. Колкото и да не ми се иска, до момента няма реална качествена алтернатива на хардтопите на които предлагат в Пловдив.
                            Последно редактирано от CarTest™; 27-04-10, 17:53.

Коментар

Ти пък кой беше?

Къде видя да рекламирам стоката си? Аз НЕ съм търговец! Меко казано НЕ харесвам политиката на вносителя на АРБ за БГ.

НЕ харесвам и не разбирам осакатяването на товарното пространство на пикапа с хардтоп. Като искаш закрит багажник си вземи джип дълга база. Имал съм пикап без и пикап със хардтоп. Определено ползите на "без" за мен са в пъти от ползите "със" хардтоп.

Всички който съм виждал от стъклопласт НЕ си струват парите. Това не значи, че няма и качествени, просто аз не съм попадал на такива!

Какъв Пловдив, какви пет лева?!? .........само шестаци........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X