Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол Y60 - Aмерика ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Патрол Y60 - Aмерика ?

Този нещастен нисан горкия е много далеч от 1997г. съдейки по задните горни светлини а те са слагани до 93 мисля и по много други детайли който ги няма в този модел 97 му се вижда малко космическа.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
      ... Има кожени седалки, ама цзадната е много смешна. Не знам дали е оригинална. Снимал съм и въздушния филтър, защото ми се струва че там нещо липсва, не може да стои така отворено. ...
      Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
      Този нещастен нисан горкия е много далеч от 1997г. ...
      Този Патрул по-скоро е някъде до 1992. Обаче, както е правилото, е само на 120 хиляди и нещо ...

И от самолет се вижда, че е пребоядисван на 2, на 3.
      Задните седалки нямат нищо общо с оригиналната. Правено е някакво ТНТМ и то доста зле. Явно не са могли да измислят някакво по-читаво закрепване, та са праснали едно профилче отзад да ги подпира.

Кутията на въздушния филтър си е така.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Абе и аз съм писал по нагоре че километрите му със сигурност са доста повече съдейки по вида му. Че е пребоядисван гадно се вижда, ама явно е за да се кара по гората не знам. Годината на регистрация е 97 по талон, ама всички знаем в БГ как се регистрират колите.
        По ВИН номера ще излезе всичко, ама не искам да го търся на човека засега. Аз поне се отказах от покупката.
        Ако се наложи или някой има интерес ще го взема веднага и ще се провери. Абе състоянието си е гадно определено.
        Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X