Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол Y60 - Aмерика ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Патрол Y60 - Aмерика ?

Здравейте колеги. Имам следния въпрос:
    Тук в Благоевград, случайно видях да се продава един Нисан Патрол Y60 със странен надпис Америка. Надписа не е монтиран допълнително и предполагам че е заводски монтиран.
    Някой имал инфо за този модел (изобщо има ли такъв)?
    Малко информация от отва което видях:
    По информация на продавача (познат ми е ама не съм сигурен в достоверността, все пак е продавач):
    2,8 шестцилиндров дизел, 1997 година, 124 000 км. (със сигурност не са толкова съдейки по изхабяването на педалите, волана и копчетата за стъклата);Внос от Италия,
    фабрично монтирана печка, климатик, фабричен, никелирани огледала, ел. стъкла, ел. люк, нивомер и висотомер и копмас (недигитални), блокаж на задния диф., прагове, булбар и т.н. автоматична антена. Изобщо екстри не са жалени за този модел, явно е някакво по специално изпълнение.
    Колбата не беше палена доста време и запали след съвсем малко въртене, не изпуши изобщо, нос след това пушека стана бял.
    Джантите са 15 с изнесен борд навън и надпис off-road.
    Няма никакви гуми, но пък цената . . . .
    6000 лева.
    не исках да го снимам, или да търся ВИН, защото не искам продавача да види че съм заинтересуван. Към 14,00 ще ходя да го пробвам.
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

До: Патрол Y60 - Aмерика ?

Няма такова животно като Patrol GR Америка. Този модел на Патрол не знам някога да е официално внасян в Щатите, а 2,8-л турбодизел е за Европа.

Ел. стъкла и огледала, степенки, както и заден блокаж изобщо не са някаква рядка екстра.

Това с белия пушек може и да е индикация, че има да се сменя глава ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Няма такова животно като Patrol GR Америка. Този модел на Патрол не знам някога да е официално внасян в Щатите, а 2,8-л турбодизел е за Европа.

Ел. стъкла и огледала, степенки, както и заден блокаж изобщо не са някаква рядка екстра.

Благодаря, по какво друго да позная дали има проблем с главата? шум на мотора или нещо друго.
      Гледах мотора много лъскав (но не е измиван) имаше леко масло около капачката, но много малко с доста прах (не прясно).
      Колата изобщо няма търговски вид, цялата е в прах и пясък вътре.
      За екстрите имах предвид климата и печката, явно е по висок клас на изпълнение, не знам.

Коментар

Това Америка съм го виждал само по италианските сайтове иначе никъде другаде.

Коментар

Ами тая наистина е внос от Италия. Явно е заради това, мислех си да не е некаква друга версия за Щатите.
          Днес го покарах чудовището, направо ми счупи очилата. Четири метра денивелация с наклон около 60 градуса я взе без да се замисли. При условие че никакви гуми няма горкия, ама никакви. И то на втора на бавните скорости. След това и на спускане по същия наклон, закачи леко предната броня (по скоро долната част на булбара) ама слезе много добре.
          Очарован съм, само да не беше толкова изтормозен салона, все едно е ползвана за градски транспорт.
          След това по същото трасе минах с Тераното, излезе и то ама се позамисли. Пък и може защото си е мое да го жалех повече.

Благодаря за инфото и на двама ви.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            .

Белият пушек е възможен и заради студеното време.

Коментар

Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнение
              Белият пушек е възможен и заради студеното време.
              Естествено, че и това е възможно. Но не пречи човек да знае и другите възможни варианти.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Абе то тука още не е толкова студено. В неделя беше + 4, като я карах.
                Няма значение обаче, защото съм очарован от колата, но трети джип просто не ми трябва. Тераното пък ми върши почти същата работа. Пък да сменяваш нещо проверено и служило вярно с нещо неизвестно, пък макар и да те е очаровало, не мисля че си струва поне на тоя етап.
                Благодаря отново на всички отзовали се.

Коментар

Дай да видим обявата, ако не е тайна
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

няма обява, продава се на едно място дето рядко минават хора. Човека има авто морга и доставя нарезани коли от Италия. Та от там е домъкнат, заедно с две три АТВ-та и т.н.
                    Ако имаш интерес ще отида специално да я снимам и ще ти пратя снимки
                    Колата наистина не е лоша, но вътре е много неподдържана. Поне аз като видя издраскано табло и се дразня. Реално другото е по важно, ама . . . какво да правя.
                    Тераното ми е 93 г и на вече 200 000 км. а вътре все едно човек не е влизал. Така си я купих и така си стои. Бих казал най поддържаното терано в нашия град, а имаме много напоследък. Даже и по нови години, ама не са толкова лъскави.
                    Ако имаш интерес ще ти го снимам подробно.

Коментар

забравих, даже може да кажем че си ми братовчед. Ще ми свали цената доста. Всеки ден ме моли за услуги.
                      Леле дано не чете форума, ще ми се разсърди.

Коментар

Абе щракни я, ако не те затруднява, пък ще го мисля
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

добре само че съм много натоварен тея дни служебно. Ще гледам утре на обедната почивка да прескоча, ако не в други ден.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
                            добре само че съм много натоварен тея дни служебно. Ще гледам утре на обедната почивка да прескоча, ако не в други ден.
                            Когато успееш. Много благодаря

Коментар

Здравей, изпращам ти снимките дето направих днес наобяд. Значи цената се вижда на табелката - 6900. Още преди да видя колата продавача ми каза че за 6000 лева има джип. Така че ако имаш интерес считай че е 6000 лева цената въпреки че съм сигурен че ще я смъкна още. Просто не давам гаранция за под 6000. Друго какво: Вижда се че е пребоядисана, и се опитах се да я снимам отвсякъде, включително и отдолу и на местата където обикновенно Патролите гният. Има кожени седалки, ама цзадната е много смешна. Не знам дали е оригинална. Снимал съм и въздушния филтър, защото ми се струва че там нещо липсва, не може да стои така отворено.
                              Мисля че е добре колата но ти ще предцениш. Освен това София е на час и половина от Благоевград и спокойно можеш да прескочиш и да я пробваме. Точно до моргата има черен път с много наклони и една пресъхнала река, идеално е за проба. Двамата ми приятели с които я пробвахме, слязоха- не издържаха. Страх ги било на такива наклони. А уж са сърцати момчета - моторджии.
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X