Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новия Nissan Patrol 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НОВИЯТ NISSAN PATROL 2010

Първоначално публикуван от Стачито Преглед на мнение
    ...бензинов двигател 8 цилиндров V образен,
    5,6 литов с 400 коня и
    7 степенна скоростна кутиа

ще му трябва един шейх да го храни, че “тва говедо“ ... само на припалване смуче по една стотарка зелено...
    Така или иначе Патрула се позиционира в пъти по-добре в Австралия, Азия и Африка, където си се продава стандартно с двигатели като за него, отколкото в Европа. Прекалено голям е за тук а и Европейците не обичат нищо над 3.0 литра и 4 или 6 цилидъра.
    С този 7-степенен автомат едва ли харчи по стотачка на старт.

Коментар

иска метанче или газов инжекцион

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        ... а и Европейците не обичат нищо над 3.0 литра и 4 или 6 цилидъра...
        Ако и в Европата си имахме в градината по един нефтен кладенец едва ли ще се замисля за кубиците и цилиндрите ... това ще ми е последната грижа ... като се замислиш само Ауди - А6 3.8, 4.2 А8 4.2, 4.8; Мерцедес - SLK V6 3.5,V8 5.4, SLS V8 6.2 ;БМВ ... ... и представителната фирма за Америка на Нисан (Инфинити) кави кубици слагат по модели им апък ги търсят много ... не мисля че това ги задържа. Ако и при нас водата струваше повече от нафтата сигурно ще си караме и камионите на бензин а хладилниците ще бъдат някакъв лукс.
        http://video.google.com/videoplay?docid=5460466258279536541&hl=en&emb=1

Върл маняк на NISSAN PATROL

Коментар

На мен пък на визия ми прилична на голяма RAV-4 нещо - много на тойота са го ударили, явно имат спад в продажбите
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Стачито Преглед на мнение
            Ако и в Европата си имахме в градината по един нефтен кладенец едва ли ще се замисля за кубиците и цилиндрите ... това ще ми е последната грижа ... като се замислиш само Ауди - А6 3.8, 4.2 А8 4.2, 4.8; Мерцедес - SLK V6 3.5,V8 5.4, SLS V8 6.2 ;БМВ ... ... и представителната фирма за Америка на Нисан (Инфинити) кави кубици слагат по модели им апък ги търсят много ... не мисля че това ги задържа. Ако и при нас водата струваше повече от нафтата сигурно ще си караме и камионите на бензин а хладилниците ще бъдат някакъв лукс.
            Съгласен съм с доводите ти и по-скоро коригирам мнението си, че това явно е политика на Нисан (донякъде и на Тойота) за Европа. Факт е, че големите им джипки много трудно се намират с големи бензинови мотори тук. Кладенците при арабите ок, ама в Австралия например? Не знам де, може и да нямам информация...

Коментар

От: актуално видео на новия-НИСАН ПАТРУЛ

Хммм, правилно. Все пак си има хора за всичко. Няма ги вече добрите стари джипки,освен ако не си ги направим..
              Георги 00356/ 77777016 Малта
              Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Абе и аз не знам. Но ми се струва налудничаво. Ако нещо може да върви за 2 защо трябва да го правят за 200? Да, ще се изкефиш с 5-литровия мотор, но пак ще стигнеш от т.А до т.Б, при това не много по-бързо ако участваш в реален трафик. Възниква въпросът : кому са необходими тези изгъзици? И следва отговорът : на мъдрите производители - да си вземат от арабските балъци, родени върху нефтени кладенци, обратно доларите, които преди това са им дали за барелите. Така, че не обвинявайте Европата и в частност Япония. Много са си мъдри те... Едва ли някой от тях кара такава ненужно мощна кола.
                Виждате и на клипа : ефектен, супер нов модел, супер мощен и на пясъка е като у дома си. Перфектна кола за шейха и подшейховете. На подходяща цена, разбира се. Като ни давате скъпо барелите, кефете се на скъпи коли. Можете да си го позволите...
                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

От: Новия Nissan Patrol 2010

Добре де, стига с тия шейхове и с Европа, в частност Япония.
                  Какво да му сложат на Патрула, дето е най-големия, от най-тежките и поне доскоро отдолу с механика за камион? Някое 4-цилиндрово, 3-литрово дизелче от Терано казваш, като за Европа. Тая кола освен, че си я представяме да се кара в задръстванията тука (и в Европа) има и едни други предназначения, за които тия дето са ефективни в задръствания и горят малко няма да се справят. Рав4 и Санта Фе-та не бродят изкъде ли не. Всяка жаба да си знае...

Всички искаме да си представим Патрула като една удобна, комфортна, бърза, проходима, икономична, здрава, евтина и семейна джипка, ама не става.

Коментар

Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнение
                    КЕФА ЦЕНА НЯМААА!!
                    Както виждате сами,не при всички има криза!

Коментар

Ужас! Копие на ТЛК 200!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=rK4Tp...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FNfM7...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1Yw5W...feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=zGVLj...eature=related

Макар да е станал паркетник все още му го има духа иначе според мен си е предназначен за возене на арабски поп-фолк звезди като Хайфа Уехбе иначе колкото до оффроуда след 10-15 години това смятам че ще бъде

http://www.youtube.com/watch?v=WD61J...eature=related
                        8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
                        bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
                        [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X