Колеги, може ли някой да ми каже дали двигателят на Нисан Патрол 2001 год. 3.0 л, турбодизел, четири цилиндъра е тип Комън рейл? Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Комън рейл
Свий
X
-
До: Комън рейл
Да ти кажа правичката, след като съм купил джипа наистина няма никакво значение, ама слушам какви ли не мнения и искам да си знам. Един ми казва едно, друг друго, а не намирам място откъдето да прочета.Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
"Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.
Коментар
-
Според това което прочетох Комън рейл трябва да е. Мисля че стрария мотор е малко по издържлив но след като вече си го купил не го мисли много а му се радвай !
И отивай да го окаляш някъде
Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
:D
Коментар
-
Колега със сигурност не е комън рейл ; вашият двигател е на основата на 2.7 TDI след 97г. на Терано ІІ , само че е с увеличена литрова мощност и подобрена електроника , а между другото сложихте ли му чип на по-добрия джип ?
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiriko Преглед на мнениеКолега със сигурност не е комън рейл ; вашият двигател е на основата на 2.7 TDI след 97г. на Терано ІІ , само че е с увеличена литрова мощност и подобрена електроника...
Първоначално публикуван от newmiro Преглед на мнениеНе е комън рейл, турбо дизел е!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеКомън рейл системата, не е ли дизел и няма ли турбо!stay up and keep shining!!
Коментар
-
2001год е сигурно или не е? Преди 2000год тоя двигател имаше проблеми при даване на много газ по-дълго време (високи обороти). Нещо с обратното стичане на маслото. После го оправиха. Ако не се правиш на Шумахер няма проблеми дори и стария (до 2000 год.). Имам такъв на 200 000км и само динамото успях да прецакам до сега.....и амовете са за нови..
ПП Не се набутвай за чип. Това не е Порше. За всичко друго мотора е достатъчно мощен.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Преди 2000 год. тоя двигател го няма, има само 2.8, проблемни са двигателите до 2003 год. след това е оправен проблема.
По въпроса дали е комън рейл: не е !
Основната разлика между комън рейл и директ инжекшън (3.0Di) е в това, че рейла е с обща рейка в която има постоянно налягане и на която са закачени всички дюзи, които се управляват от ECU-то.
При Di-то от помпата(примерно VP-44) до всяка дюза има отделна тръбичка, иначе и двете системи са с директно впръскване, но се управляват по различен начин.TLC 100
TLC 120
Коментар
-
Първоначално публикуван от newmiro Преглед на мнениеима, но тя има и така нареченото директно впръскване, а ТДи го няма. ТДи си е предният стар дизел, който всички знаем от преди.
Първоначално публикуван от newmiro Преглед на мнениеНе е комън рейл, турбо дизел е!
Виж по горе "Pat-rolll"-a е пуснал схеми и го е обяснил.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар