Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с парно на Terrano 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с парно на Terrano 2

А как точно се държи самият вентилатор, така и не ми остана време да се навра и да огледам сериозно,когато сменях филтъра, но ми се струва, че май трябва да се махне таблото за да се свали?Ако някой може да каже ще съм благодарен.

Коментар

Няма нужда да сваляш таблото, вентилатора доколкото видях/защото всъщност приятелят ми го свали/ се държи на 2 или 3 гайки, той май глух ключ използва. С подвижна лампа можеш да погледнеш точно какъв ключ ще ти трябва.
      Но наистина трябва да си навреш главата буквално под таблото.
      Не мисли като човек!

Коментар

Няма отговор на колегите как са отстранили проблема!!!

Аз да се оплача тук за да не отварям друга тема при мен проблема е долу горе сходен, сменил съм филтър на купето преди 2 месеца, но сега като се возя посред зима не може да ми суши предното стъкло!!! Хронично ли е или някаде проблема е в моята гадина мисля днес да я поизмия от сол и кал и да видя да я поразглобя да видя филтри и т.н. дали може да го отстраня, в същото време очаквам предложения от старите кучета в форума

п.с. Поздрави и баси якото време е на вън.
        ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
        NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

Коментар

Здравейте, имах същия проблем, но го оправих със смяна на въпросната платка.цената и е 184 лв с порачка от Германия и за седмица е тук.

Коментар

Първоначално публикуван от terano Преглед на мнение
            Няма отговор на колегите как са отстранили проблема!!!

Аз да се оплача тук за да не отварям друга тема при мен проблема е долу горе сходен, сменил съм филтър на купето преди 2 месеца, но сега като се возя посред зима не може да ми суши предното стъкло!!! Хронично ли е или някаде проблема е в моята гадина мисля днес да я поизмия от сол и кал и да видя да я поразглобя да видя филтри и т.н. дали може да го отстраня, в същото време очаквам предложения от старите кучета в форума

п.с. Поздрави и баси якото време е на вън.
            Не е хронично - при мен издухва стъклата много бързо
            За да ти се запотяват стъклата се дължи(може би) на включена вътрешна циркулация на въздуха.
            Успех.
            Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
            Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
            Opel Campo 3,1 TD '99
            Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

мммммм, да от това е било значиииии, мерси колега, ще пробвам на отворено, днес гледах филтъра бе добре нямаше ядове чист е. не се бях замислял над това имаш бира ако ми се реши проблема аз се измъчих ония ден като ходих до разлог с това потене.

Коментар

Споко, не си само ти. Преди години един познат си беше карал джипа 2 години на вътрешна циркулация и много се ядосваше, че през зимата и при дъжд не може да смогне да си избърше стъклата. Та като си премести лостчето на другото положения и нещата се промениха.
                Opel Campo 3,1 TD '99

Коментар

При мен е бутон ама ще го приместя

Коментар

При мен е бутон ама ще го приместя
                    Кое е бутон? За циркулацията ли?
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мдааааааа, при нашите модификаций (след 2000 г) се е случила революция в автомобилостроенето и от проста механична система с лост и жило са преминали на много по-сложна електромеханична компютъризирана система с бутон и електродвигател .
                      Opel Campo 3,1 TD '99

Коментар

мммм да, така е то за това тази електроника често се бъгва за да може да не фалират компаниите прозводители

Коментар

мммм да, така е то за това тази електроника често се бъгва за да може да не фалират компаниите прозводители
                          Системата е не по-сложна от тая за електрическите стъкла. И между другото аз предпочитам да е с мотор пред жило.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Системата е не по-сложна от тая за електрическите стъкла. И между другото аз предпочитам да е с мотор пред жило.
                            Аз пък съжалявам , че на моето терано въздушната циркулация не е с жило . Механичната /ръчна/ промяна на потока на въздуха дава възможност за "междинно положение" - хем да влиза малко въздух отвън за опресняване , хем по-ефикасно отопление...Ама и при мен е с бутон - или само външен въздух или само вътрешен...

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
                              Аз пък съжалявам , че на моето терано въздушната циркулация не е с жило . Механичната /ръчна/ промяна на потока на въздуха дава възможност за "междинно положение" - хем да влиза малко въздух отвън за опресняване , хем по-ефикасно отопление...Ама и при мен е с бутон - или само външен въздух или само вътрешен...
                              ...което, ако тръгнеш да сменяш при скорост от 130км/ч и напънеш повече, ръчката ти остава в ръката. А в междинния режим колко въздух ще влиза силно зависи от скоростта. Аз дори ще проверя какво представлява механизма с мотора, и ще си сложа копче, ако не трябва много побългаряване.

Коментар

Преблема със съпротивителната платка го реших с поялника, просто запоих изгорялата писта.
                                Имам и друг проблем от средните духалки на таблото духа хладко а от страничните доста топло, дали проблема не е от клапи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X