С два листа отпред е този Патрол.Питането ми е,-възможно ли е да е фабрично така,защото ми се виждат малко,отзад са може би 6 листа.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Питане за ресьори на Патрол 2.8ТД 1990г

Свий

X
- 

До: Питане за ресьори на Патрол 2.8ТД 1990г

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеОтговора ти вече го знаеш,ама...нека кажат и другите.
 3.3 Т е вероятно със стотина килограма по тежък отпред,той наистина е с три листа. Просто не ми се вярва некой да вади счупен лист,а не да го подмени,и това в Германия,пък и на двата Плюс това скобите които държат листовете, са като за два листа,трети не може да се пъхне. Плюс това скобите които държат листовете, са като за два листа,трети не може да се пъхне.
 Има една турска/мисля/фирма Gaffar ,ще видя дали не продават отделно листове.
 Коментар
- 

Да!Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеС два листа отпред е този Патрол.Питането ми е,-възможно ли е да е фабрично така,защото ми се виждат малко,отзад са може би 6 листа.0898532785-КИКО
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеДа!
 Може ли малко по подробно,достоверен ли е изворът на информацията Ви,или простто и Вашият Патрол е с два листа отпред ?
 Коментар
- 

Да....фабрично е така ...с два листа.....Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеС два листа отпред е този Патрол.Питането ми е,-възможно ли е да е фабрично така,защото ми се виждат малко,отзад са може би 6 листа.
 Може да се усили с листи от УАЗ ,
 точният размер са и на ширина и на дебелина.....
 дължината с ....флекс....
 Пробвано....личен опит....
 Работят отлично ....
 Втулки гумени за ресьорите ... също от УАЗ....
 .....Ако ти трябват нови листи , пиши на лични ....
 Успех.... На бой отиват само старците! На бой отиват само старците!
 Коментар
- 

Здрасти, моя е с 5 листа и отпред но е 3.3ТД или 160, а твоя е 260 има някои като твоя с 3 или с5 листа. Но всички са си заводски, твоите ги водят малолистови (поне така знам).Имат разлика освен в броя на листовете и в дължината и във формата.Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеМоже ли малко по подробно,достоверен ли е изворът на информацията Ви,или простто и Вашият Патрол е с два листа отпред ?0898532785-КИКО
 Коментар
- 

А от ГАЗ 69 стават ли ? че имам такива. А шпренговане ? Как се прави, имам хидравлична преса,може би се нагряват към 30 градуса,и на няколко места се изкривяват,или чрез ролки ? Даже машина съм готов да направя,не вярвам да е сложна.Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнениеДа....фабрично е така ...с два листа.....
 Работят отлично ....
 Успех.... 
 Някой запознат с шпренговането ако може да внесе яснота за метода /дано терминът шпренговане да е точен/
 Коментар
- 

УАЗ и параболични ресори?Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнениеДа....фабрично е така ...с два листа.....
 Работят отлично ....
 Успех.... 
 интересно И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

Ами аз имам и 3.3ТД и той е с 3 листа, и още един същия който е с 5 листа,и затова се зачудвам.А може ли плюс ресьорите,да се подсили с пружина.Тоест на ресьорите,които са отпуснали,клекнали,се разчита пространствено да позиционират моста,а на пружината се разчита да носи ?Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеЗдрасти, моя е с 5 листа и отпред но е 3.3ТД или 160, а твоя е 260 има някои като твоя с 3 или с5 листа. Но всички са си заводски, твоите ги водят малолистови (поне така знам).Имат разлика освен в броя на листовете и в дължината и във формата.
 Коментар
- 

От волга стават подобре, но няма смисал вече има (ушкем)оригинални по 6 лв.Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнениеДа....фабрично е така ...с два листа.....
 Работят отлично ....
 Успех.... 0898532785-КИКО 0898532785-КИКО
 Коментар
- 

Къде ? Къде ги има по 6 лева ?Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеОт волга стават подобре, но няма смисал вече има (ушкем)оригинални по 6 лв.
 Коментар
- 

БлагоевградПървоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеКъде ? Къде ги има по 6 лева ?0898532785-КИКО
 Коментар
- 

Уточнявам...Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеУАЗ и параболични ресори?
 интересно 
 Става въпрос за добавяне на нови листи към
 оригиналните два......
 Без шпрегване....На бой отиват само старците!
 Коментар
- 

Качвай ресьорите одгоре и си готов.Ако искаш подробности 0898532785-КИКО, че трудно се оправям с клавиятурата.(мисля че се разбра пиша по 20 минути един ред)Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеАми аз имам и 3.3ТД и той е с 3 листа, и още един същия който е с 5 листа,и затова се зачудвам.А може ли плюс ресьорите,да се подсили с пружина.Тоест на ресьорите,които са отпуснали,клекнали,се разчита пространствено да позиционират моста,а на пружината се разчита да носи ?   0898532785-КИКО 0898532785-КИКО
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар