С два листа отпред е този Патрол.Питането ми е,-възможно ли е да е фабрично така,защото ми се виждат малко,отзад са може би 6 листа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за ресьори на Патрол 2.8ТД 1990г
Свий
X
-
До: Питане за ресьори на Патрол 2.8ТД 1990г
Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеОтговора ти вече го знаеш,ама...нека кажат и другите.
3.3 Т е вероятно със стотина килограма по тежък отпред,той наистина е с три листа. Просто не ми се вярва некой да вади счупен лист,а не да го подмени,и това в Германия,пък и на дватаПлюс това скобите които държат листовете, са като за два листа,трети не може да се пъхне.
Има една турска/мисля/фирма Gaffar ,ще видя дали не продават отделно листове.
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеС два листа отпред е този Патрол.Питането ми е,-възможно ли е да е фабрично така,защото ми се виждат малко,отзад са може би 6 листа.0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеДа!
Може ли малко по подробно,достоверен ли е изворът на информацията Ви,или простто и Вашият Патрол е с два листа отпред ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеС два листа отпред е този Патрол.Питането ми е,-възможно ли е да е фабрично така,защото ми се виждат малко,отзад са може би 6 листа.
Може да се усили с листи от УАЗ ,
точният размер са и на ширина и на дебелина.....
дължината с ....флекс....
Пробвано....личен опит....
Работят отлично ....
Втулки гумени за ресьорите ... също от УАЗ....
.....Ако ти трябват нови листи , пиши на лични ....
Успех....На бой отиват само старците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеМоже ли малко по подробно,достоверен ли е изворът на информацията Ви,или простто и Вашият Патрол е с два листа отпред ?0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнениеДа....фабрично е така ...с два листа.....
Работят отлично ....
Успех....
Някой запознат с шпренговането ако може да внесе яснота за метода /дано терминът шпренговане да е точен/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнениеДа....фабрично е така ...с два листа.....
Работят отлично ....
Успех....
интересноИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеЗдрасти, моя е с 5 листа и отпред но е 3.3ТД или 160, а твоя е 260 има някои като твоя с 3 или с5 листа. Но всички са си заводски, твоите ги водят малолистови (поне така знам).Имат разлика освен в броя на листовете и в дължината и във формата.
Коментар
-
Работят отлично ....
Успех....0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеОт волга стават подобре, но няма смисал вече има (ушкем)оригинални по 6 лв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеКъде ? Къде ги има по 6 лева ?0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеУАЗ и параболични ресори?
интересно
Става въпрос за добавяне на нови листи към
оригиналните два......
Без шпрегване....На бой отиват само старците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеАми аз имам и 3.3ТД и той е с 3 листа, и още един същия който е с 5 листа,и затова се зачудвам.А може ли плюс ресьорите,да се подсили с пружина.Тоест на ресьорите,които са отпуснали,клекнали,се разчита пространствено да позиционират моста,а на пружината се разчита да носи ?0898532785-КИКО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар