Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новия ми...стар Нисан!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новия ми...стар Нисан!

Моите съболезнования,изгубихме още един почитател на хард разходките,ще ми либсваш няма да има кой да вадя сега,от калотиите
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Много готин е станал.ЧЕСТИТО.
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
        Браво чудесен избор на цвят....
        А как стоят нещата с КАТ- пререгистрация ли трябва?
        Смяна на талона с нов цвят в него...около 22.00лв
        Бела няма да се плашиш.....аз съм майсторче....и на асфалта закъсвам...така че...
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          Смяна на талона с нов цвят в него...около 22.00лв
          Бела няма да се плашиш.....аз съм майсторче....и на асфалта закъсвам...така че...
          А с тая пререгистрация сверяват ли ти и номерата .. (двигател, рама и тн)
          Инак цвета наистина прави уникална визията на Патрола.
          Ако беше мой , щеше да ми е жал да го вкарам в гората.

Коментар

Първоначално публикуван от dido0o``` Преглед на мнение
            А с тая пререгистрация сверяват ли ти и номерата .. (двигател, рама и тн)
            Инак цвета наистина прави уникална визията на Патрола.
            Ако беше мой , щеше да ми е жал да го вкарам в гората.
            Сверяват всичко...все едно че сега го регистрираш отново...само дето не сменяш номерата.....
            А...и ако си го боядисаш някакъв такъв цвят....в КАТ почват да те питат
            ..."какъв цвят да го пишем сега"......
            NISSAN FOREVER

Коментар

Супер е-Браво колега

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Сверяват всичко...все едно че сега го регистрираш отново...само дето не сменяш номерата.....
                А...и ако си го боядисаш някакъв такъв цвят....в КАТ почват да те питат
                ..."какъв цвят да го пишем сега"......
                И още един въпрос .. тея фарове така и не разбрах от какво са и ти ли си ги правил? Предполагам лупите са с ксенон и имаш къси и дълги ?

Коментар

машаллах ,аферим,евалла-нямам други думи.

Коментар

Първоначално публикуван от dido0o``` Преглед на мнение
                    И още един въпрос .. тея фарове така и не разбрах от какво са и ти ли си ги правил? Предполагам лупите са с ксенон и имаш къси и дълги ?
                    Джипката я купих с тия фарове...не са мое дело...но...
                    Разбира се че бяха отворени почти веднага за да стане ясно..какво има вътре..
                    Значи...според мен на оргиналния рефлектор на Нисана са поставени лупи от някакво Ауди/най-вероятно А4 или А6/,хубавото е че крушките не са китайски а са Осрам/за мое най-голямо учудване/
                    оргиналния рефлектор е боядисан в черно,а щатните стъкла са подменени с такива от Голф2,но гладки/без шарка на тях/
                    Ами това е...крушките са биксенон,и си имам и къси и дълги,а скоро смених и крушките на габаритите отстрани с диодни светещи бяло...за да не се отличават много от ксенона
                    Фаровете са си чисто ТЕНЕТЕМЕ....но му придават един особен вид...и светят много добре....
                    Поздрави!
                    NISSAN FOREVER

Коментар

А да попитам, защо още не е сменена снимката на аватара ти с новата визия джипката ( е няма да е сред клони и зеленина, но и снимка от пред кафето става) ?
                      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

страхотен е станал,уникат!

Коментар

Ее така и на мен ми харесва,браво много е готин,а за гората смело напред,нали знаеш става матов,но ти вече си притръпнал.

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                            А да попитам, защо още не е сменена снимката на аватара ти с новата визия джипката ( е няма да е сред клони и зеленина, но и снимка от пред кафето става) ?
                            И това ще стане..но не ми остава време да подбера някоя снимка от малкото които имам....
                            Има снимки и от гората....Заралий вече направихме експедицията Родопи 2009г.....и там му треперех една седмица....лудница направо...
                            NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                              Ее така и на мен ми харесва,браво много е готин,а за гората смело напред,нали знаеш става матов,но ти вече си притръпнал.
                              Е да...гората не ме притеснява....пък и ..номера на боята вече го имам записан и прибран....поне при следващото боядисване...няма да се чудя толкова
                              NISSAN FOREVER

Коментар

колега интересува ме какво е окачването .от каде и за колко си го купил?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X