Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новия ми...стар Нисан!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новия ми...стар Нисан!

Здравейте,от доста време вярната корава японска техника се нуждаеше от освежаване/да не кажа направо пребоядисване/,поради надраскванията от клоните по горите и избледняването на старата боя от слънцето.
    Най-после се реших...но.....така и така щях да го боядисвам на цяло...та си рекох...защо да не стане един уникат....нещо което не може да се срещне често по улиците....
    Голямо избиране на цвят беше/тъй като за целта зеления металик трябваше да се подмени с друг по-атрактивен цвят/....накрая знаейки горе-дору какво искам отидох да го уточня вече в магазина за бои....
    Е то хубаво...ама любезната продавачка каза че имали подобни цветове....и като ми измъкна каталог с около 60 нюанса....направо умрях прав на място
    Все пак...започнах да се ровя,обаче те всичките си бяха с по нещо хубави...голям зор....добре че девойкато ми влезе в положение и ми предложи един цвят с по-едри перли....а аз отсякох "...това ще е ...че сили не ми останаха...."...
    И така...проекта се задейства...и Нисана замина при бояджията/той като всички майстори...обещава че за 2 седмици ще е готов .....а то 1 месец мъки..../
    В крайна сметка.....получих преобразения като нов джип
    Ето и няколко снимки ....
    Преди......

И след промяната.....

Мисля че джипката наистина стана уникат....ефекта който търсех се получи дори много в по-голяма степен отколкото очаквах....
    Допълнително смених и не само с по-хубаво изглеждаш въздуховод за интерколера,но и доста по-ефективен,който беше монтиран така че да изглежда отлят с капака...е до колкото е въжможно това де
    Цвета комбиниран с боядисаните в черен мат брони ,ролбари, багажника и огледалата наистина изглежда невероятно добре....е поне според мен де
    Вие какво ще кажете...????
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

До: Новия ми...стар Нисан!

Уникален красавец! Наистина не съм виждал подобен!
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

За днес това е вторият всъдеход в подобен цвят, който виждам представен във форума.
      Първо беше Вранглера от хедъра. (специално преработен ... ех, мечти-и-и-и ...)

А сега и този прекрасно оформен Нисан: (нарочно копирам снимката, за да се видят двете машини в един пост)

Наистина, привлича вниманието. И понеже забелязах, че има тенденция за продажбата му (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...27&postcount=3), бих могъл само да кажа - късметлия ще е бъдещият му собственик.
      Браво за вложените/ положените средства и усилия.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Радвам се че ви допада това което се получи....на мен направо си ми харесва...но моето си е субективно мнение все пак ..наше лошо няма ...
        Относно идеята за продажба...това ще е само ако някой който може да оцени всичко хвърлено по Нисана го поиска на цената която сметна за правилна...
        Защото освен средствата които са хвърлени по него...има още и много мерак и труд ...и дори няколко изпълнени мечти....
        Така че съм далеко от мисълта да подарявам на някого джипката
        NISSAN FOREVER

Коментар

колега много готин цвят нисана ти е кола мечта
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            ... Вие какво ще кажете...????
            Ейййй, това да не ти е новата кола за пред кафето? Много лачен бе!
            Ако го направя така, ще се замисля дали да го вкарам в гората.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              +1
              от расов джип си направил хубав автомобил

Коментар

Уникално красив цвят и цялостна визия, само празното пространство около фаровете не ми харесва...и едни черни матови джанти ммм

Коментар

Красавец! Браво!

Коментар

В един документален филм известен състезател по мотокрос получи новият си мотор.
                    За мотора е ясно че беше уникален!
                    Какво направи човека-качи се , тръгна с яката газ и скочи от мотора като го остави да спре сам кагато и както се получи.
                    Попитаха го защо го направи а той отговори че така прави с всичко ново и това му помага да се отпусне когато кара защото иначе все го пази като ново...

ps:lubaski777 можеш да направиш off road фотосесия и да изпратиш сникми за новото лого на форума-да сменим jeep-a с patrol
                    Последно редактирано от Красимир Найденов; 13-09-09, 07:25.
                    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Станал е невероятен, но мисля че след тази промяна няма да видим повече от прекрасните ти разкази в хард раздела
                      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Супер е колега, благородно ти завиждам, успех!
                        0898532785-КИКО

Коментар

Здравейте,
                          Чавдаре...просто няма как...обикновено след пребоядисване...все такива лъскави стават
                          А отностно за пред кафето....никога не съм смятал че трябва да имаш джип за асфалта или за пред кафето...и мисля че съм го показвал неведнъж.
                          Имам някакви идеи за трансформиране на типа офроуд който практикувам....мисля да го направя молко по-експедиционен....
                          Но за целта ще ми трябва друг джип....дълъг.....а от там и удоволствието да си го направя идеалната експедиционна машина
                          Да не говорим че с двете деца ,Нисана отива вече да ми омалява като пространство.....а те са неразделна част от пътешествията..че дори и от екстремните преживявания
                          А за машината /вярно още ми е съвсем прясно новичка/все още си я пазя..но....ако реша да я продавам/което е много трудно решение за мен..на каквато и да е цена./....и не получа за нея това което смятам за реално....ще видите вие...дали няма да има още разкази в раздела ...Хард....
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Браво чудесен избор на цвят....
                            А как стоят нещата с КАТ- пререгистрация ли трябва?
                            Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                              Браво чудесен избор на цвят....
                              А как стоят нещата с КАТ- пререгистрация ли трябва?
                              Само отиваш да ти подменят талона, Любашки той като състезателен автомобил станал бре, направо заслепява Боята да не е Imola Orange от Acura NSX ? Ще те запишем за "Бързи и яростни" 4

Симо, честита ти нова придобивка и на теб
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X