Здравейте на всички.От скоро съм във форума и ето дойде и моето време да задам 1-2 въпросчета.Значи миналата година с баща ми купихме Patrol GR y61 2001г с 3.0Di двигател.Наистина страхотна машина вече почти цяла година си го карам и съм много доволен особено в снеговете през зимата.Патрола има 1-2 малки проблемчета.1во-таблото му прекъсва.Под прекъсва имам предвид че при шофиране просто умира и по някое време си тръгва само.Предполагам че не може да се оправи,за това си търся на старо,но до сега без успех.2-рия проблем е че на таблото ми свети лампа в жълт цвят "Stabi off" за която има копче но не се влияе от него.До колкото знам има общо с 2 стоманени въжета за задното окачване,но само толкова.И третия проблем е че колата ми пуши малко повече май отколкото трябва.Дима е черен,и се появява при ускорение.На място не пуши.Ако може да ми дадете съвет как да реша проблемите ще съм много благодарен.
И още едно въпросче.Когато карам по дълго с по-висока скорост и жълтата лампа с двигателчето светва.Възможно ли е това да е свързано с възможен проблем с недостатъчно масло в картера или ако беше това щеше да свети лампата за маслото?
И още едно въпросче.Когато карам по дълго с по-висока скорост и жълтата лампа с двигателчето светва.Възможно ли е това да е свързано с възможен проблем с недостатъчно масло в картера или ако беше това щеше да свети лампата за маслото?
Коментар