Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не пали след големия дъжд оня ден.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не пали след големия дъжд оня ден.

Първоначално публикуван от silentrat Преглед на мнение
    Ами днеска един приятел пипна леко изпаритела и в момента колата си пали без проблеми. Това за мембраните за изпарителя мисля, че е проблем при мене и че са вече за смяна. Изпарителя е Ловато, само, че при смяна на мембрани за 30-50 лева, не е ли по-добре да си купя направо нов изпарител за 70 лева?
    Имам и друг въпрос към хората с повече опит при газовите коли, какво ви е мнение за турските изпарители Волтрон понеже той е на половината цена от Ловатото и според монтьора, при който по принцип ходя е на мнение, че нямат никакви проблеми и че са качествени колкото Ловатото.
    Преди години сложих такъв (турски) изпарител wv djeta ,карах го около 3 години и бях много доволен ,след като я бракувах го свалих и го сложих на ГОЛФ,които вече втора година карам с него без НИКАКВИ оплаквания. П.П. Може и да съм имал късмет,незнам
    0887632135-Краси

Коментар

Имам и друг въпрос към хората с повече опит при газовите коли, какво ви е мнение за турските изпарители Волтрон понеже той е на половината цена от Ловатото и според монтьора, при който по принцип ходя е на мнение, че нямат никакви проблеми и че са качествени колкото Ловатото.
      Карам същия Нисан с турски изпарител (55 лв. в П-в,нов с гаранция) и нито един проблем за 3 години... с изпарителя,де !

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
        Карам същия Нисан с турски изпарител (55 лв. в П-в,нов с гаранция) и нито един проблем за 3 години... с изпарителя,де !
        А да те питам какъв ти е изпарителя, освен, че е турски, неква марка има ли нещо ?
        Михаил Филипов 0887895169
        As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
        Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

А да те питам какъв ти е изпарителя, освен, че е турски, неква марка има ли нещо ?
          Е,сигурно има,ама то марката там е малко, като от вица: "Докторе,кажи какво уиски пиеш да ти го надпишем!"
          пп: Утре ще проверя,че не помня и ще ти звънна...,ако не забравя,разбира се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X