Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери на предните главини на терано 2?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лагери на предните главини на терано 2?

Ако луфта е бил между външната гривна и леглото и - имаш проблем. Вътрешната не я мисли - и самата гривна и това, върху което се нанизва, завършват в края си със скосяване с полукръгъл профил където става каквото става като го затегнеш.

Работата е дори за под 2 часа (сменях и лагери и семеринги), ако предварително ти е ясно какво трябва и какво не. Махането на цялата грес, която не си махнал с пръст, както и всякакво друго почистване става лесно и удобно с обезмаслител на спрей на TRW - 3 бутилки стигат и за двете колела (сумарно 12 кинта на колело). Това го употребявам с кашони. Диска може да се откачи от средната част, а вероятно е дори по-лесно, докато нищо друго не е разглобавано, а само са махнати гумите и е пуснато предното - нямаш нужда от контра, нямаш нужда някой да подпира и държи.

Аз си играх повече с хъбовете (ръчни, китайски - пълно почистване, изчистване на остатъците от стария силикон, който ползвам вместо гарнитура, смазване и сглобяване), отколкото с главината и лагерите. С въпросните болтове не съм имал проблем никога, но поне от 5-6 години насам навсякъде, където отвия болт, после слагам уплътнител/лепило за резби от това с най-ниската якост. Никакъв шанс за спичане - отвиват си се като вчера завити и си стоят лъскави.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте, имам следния въпрос, как разбирате дали лагерите /отпред/ са за смяна . Говоря за Нисан Терано 2.
      В моя случай забелязвам, че главините загряват след като мина примерно 15км. / на ръка мога да каже че стават около 40 -50 градуса/
      Благодаря.

Коментар

Карто започнат да правят луфтове през 1000-2000км са за смяна. Загряването не е критерий. Загряват ти предимно спирачките. Това ако има грес там де.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Твоите загряват ли след 20 км?
          А грес има Това съм го научил
          И благодаря за отговора.

Коментар

Загряват. Загряват и значително по-малко когато не ползвам спирачките за тия 20км. Ако при неинтензивно ползване на спирачките можеп да си задържиш ръката на хъба, всичко е наред. Дори след реглаж да греят малко повече, за 200-300 километра се нагаждат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X