А имате ли представа с тези джанти дали ще опира освен в калобраните с 31-ци R15 7J ET-18
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
“Рошави” гуми за смесено каране Терано 2.4
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Jokera_Terrano Преглед на мнениеА имате ли представа с тези джанти дали ще опира освен в калобраните с 31-ци R15 7J ET-18
Търси нещо с ЕТ +10 максимум, ако не ти се занимава с повдигане и рязане.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Не знам какво трябва да направя за да го повдигна за да мога да преценя дали ми се занимава. Ако можете да ме посъветвате как да процедирам ще съм много благодарен. Сега ще почна подготвям джантите за освежаване и след това ще се оглеждам за гуми. След това което прочетох мислех да сложа 31-ци но ако е много сложно като изпълнение ще сложа някакви алтернативни 15-ки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jokera_Terrano Преглед на мнениеНе знам какво трябва да направя за да го повдигна за да мога да преценя дали ми се занимава. Ако можете да ме посъветвате как да процедирам ще съм много благодарен. Сега ще почна подготвям джантите за освежаване и след това ще се оглеждам за гуми. След това което прочетох мислех да сложа 31-ци но ако е много сложно като изпълнение ще сложа някакви алтернативни 15-ки.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jokera_Terrano Преглед на мнениеВ момента карам 235/70/16 и само тези данни знам за съжаление. Новите джанти са R15 7J ET-18 пише Нисан на тях. На тях искам да монтирам гуми които ще ползвам единствено късна есен и зимата. 16-ките ще ги карам пролет/лятно време.
Или повдигаш, както каза Калоян с боди лифт (подложки на пружините отзад и натягаш торсионите отпред) или пак повдигаш но с ново окачване (+50 мм - цена м/у 1200-2000 в зависимост от марката, комплектацията и майстора).
Другите варианти са - други джанти (не толкова изнесени) или пък слагаш 30-ки примерно на тези, които си подготвил.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Отпред ако мине само с натягане няма да има проблем даже ще се радвам.Мен като че ли ме притеснява повече отпред от колкото отзад.Отзад подложки на пружините и мисля да монтирам амове от Патрол. Като гледам и 30-ките на места са и по скъпи от 31-ците и няма смисъл от тях според мен(не казвам че съм прав). Не ми се слагат 235/75/15 че изглежда като "детска" количка.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар