Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторни гуми за Патрул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

С тракторки съм карал малко и не мисля че ще повторя някога,но щом колегата го влече мисля че товаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Opera Моментна снимка_2020-03-16_212620_4x4gumi.bg.png
Прегледи:264
Размер:857.1 КБ
ID:6573072е добър вариант.Успех!И дай да го видим този Патрол

Коментар

Сподели защо няма да повториш?

И все пак чакаме снимка на патрола на колегата, инак само си чешем пръстите.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Защото два дни подред ми се наложи да минавам по 40 километра нормален междуградски път.На третия ги демонтирах,но главата ми бучеше още няколко дни след това.Та така.

Коментар

Дзверо е малко кочинка засега, не много за снимки. Искам да го наточа малко и тогава да го снимам, че ще има да ми се смеете

Коментар

Е, все пак това не е гума за афалт.
            Но пък Иван Попов недоволства задето не допускат на траял да се кара с тракторки. Казва,ч е силвърстоните бучат много повече от тракторлите. Не знам какви точно са неговите, и какви са били твоите, може да има голяма разлика. Уж все една шарка, но с различни ъгли, различно застъпвне в средата, абе има си разлики.

Коментар

Не ангажирам никой с мнението си.Всеки сам си решава.Тук е интересен Патрола(ако го има)

Коментар

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Разбира се, никой не те упреква, просто ми беше интересно защо си решил така.

А патрол няма, няма и снимка да има. Както няма и на супер УАЗа. Интересно ми е как хората си мислят,ч е те са най-умните и могат да измамят и излъжат без да ги разберат.

• hunter vl
                hunter vl коментира
                Редактиране на коментар
                🍻🍻🍻Таман мислех да го закача и ме изпревари😁😁😁😁

Първоначално публикуван от stanislaffff Преглед на мнение
              С тракторки съм карал малко и не мисля че ще повторя някога,но щом колегата го влече мисля че товаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Opera Моментна снимка_2020-03-16_212620_4x4gumi.bg.png
Прегледи:264
Размер:857.1 КБ
ID:6573072е добър вариант.Успех!И дай да го видим този Патрол
              Това на баир в кал тествано ли е баце?

Коментар

Не, само по асфалта. И по драг състезанията, нямат равни да знаеш.

А спри се вече, не разбрали, че не минава номера?

Коментар

Гледам горната тракотрка на 15.3 и цола я дават 290мм -това не е ли много широко и ще може ли да чисти грайфера?

Коментар

Някой знае ли колко висока и широка е тази тракторка - 8.25-15 ?

Коментар

Явно при тоя измислен шит навън, на никой не му до гуми. Май ще вземам 7.5 на 15 на турската фирма Сеха, ако някой има някакви впечатления сега е момента да каже?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X