Моля препоръчайте ми марка и размер тракторни гуми за Патрул. Ще ги ползвам за сериозен офроуд.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тракторни гуми за Патрул
Свий
X
-
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИване, ти ли си пак?
Коментар
-
За джантите съм отговорил в другата тема.
По-добре систематизирайте въпросите. още повече гуми/джанти са неразделни.
"Тракторки" не съм карал никога и няма и да го направя. съвет не мога да дам. но ако има едни действителни 90+% оф - тогава да.Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеЗа джантите съм отговорил в другата тема.
По-добре систематизирайте въпросите. още повече гуми/джанти са неразделни.
"Тракторки" не съм карал никога и няма и да го направя. съвет не мога да дам. но ако има едни действителни 90+% оф - тогава да.
Коментар
-
Може да е удачно да се уточни първо какви размери тракторни гуми има, после кои от тях върши работа за Патрола, и джнтите накрая, според размера на гумите. Не съм никак специалист по тракторните гуми, но преполагам, че едва ли са във всички размери на нормалните гуми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nissan_gr Преглед на мнениеМоже да е удачно да се уточни първо какви размери тракторни гуми има, после кои от тях върши работа за Патрола, и джнтите накрая, според размера на гумите. Не съм никак специалист по тракторните гуми, но преполагам, че едва ли са във всички размери на нормалните гуми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Патрула Преглед на мнение
Джипката почти няма да докосва асфалт. а.
Едва ли ще я возиш на платформа, та поне кажи къде смяташ да я експлоатираш, и в кои сезони.
п.с. щото тракторки освен в кална нива не зная дали за друго стават.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
Сподели поне какво ще докосва.
Едва ли ще я возиш на платформа, та поне кажи къде смяташ да я експлоатираш, и в кои сезони.
Коментар
-
Уточни какъв е патрола ти.
Акое У60 не е добре да му слагаш много големи гуми. До към 90 см в диаметър е долу-горе максимума който ще върти без да чупи много. Не, че изобщо няма да чупи де, това си е агресивна гума.
Ако е У61 там носи и по-големи гуми, но пак не повече от метър. То това си е сериозна разлика де.
Ако си с 16 цолови джанти малко трудно се намират размери на 16", но с търсене и обикаляне по големите фирми за гуми може да се намерят.
Ако имаш бюджет-в Ямбол има една фирма-"Ванина", те изработват джанти за каквото се сетиш. Поръчваш си 20" джанти, и там вече избора на тракторни гуми е много голям.
Може да потърсиш и направо готови джанти като за твоите главини, ама не мисля, че ще е по-лесно отколкото да поръчаш нови.
Иначе-да, тракторките са най-сериозната гума за офроуд, всички други са доста по-зле.
За асфалт всеобщото мнение е,ч е не стават, но това го казват хора които не с карали тракторки. В разните каталози и справочници казват,ч е не трябва да се кара с над 40 км/ч, но си вървят и със 100, пробвано е много пъти.
Обаче, въпреки,ч е гумите са едно от най-важните неща, няма да получиш сериозна офроуд машина само с тях.
Задължително два блокажа в мостовете, повдигане колкото е възможно, докарване на колкото може добри ходове, лебедка... И силен двигател разбира се, той също е много важен.
И магаре зад волана с максимално празна глава
П.П. И верно-направи някоя снимка.Има ли желание-има и начин!
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНай вероятно , щото нашия човек е сменил мотора - 6 цилиндъра БМВ със 300 коня дизел.
И все пак тракторки си търся - няма ли някоя луда глава да каже от личен пример за някоя марка и конкретен размер?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар