Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторни гуми за Патрул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тракторни гуми за Патрул

Моля препоръчайте ми марка и размер тракторни гуми за Патрул. Ще ги ползвам за сериозен офроуд.

Иване, ти ли си пак?
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      Не, аз съм Иван.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Иване, ти ли си пак?
    ??? Абе кво ви става в тоя форум, имам чувството, че половината сте на линия?

Коментар

• Джоу (x3mrjoe)
      Джоу (x3mrjoe) коментира
      Редактиране на коментар
      Ми логично, щом някой пише, значи е он лайн.

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Явно се има друго предвид, колега, я кажи по-ясно.

Пък после ще поговорим и за гуми.

• Джоу (x3mrjoe)
      Джоу (x3mrjoe) коментира
      Редактиране на коментар
      Ми то е ясно, че всеки си разбира линиите от негова гледна точка, ама аз репликирах от форумната такава.

За джантите съм отговорил в другата тема.
    По-добре систематизирайте въпросите. още повече гуми/джанти са неразделни.
    "Тракторки" не съм карал никога и няма и да го направя. съвет не мога да дам. но ако има едни действителни 90+% оф - тогава да.
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
      За джантите съм отговорил в другата тема.
      По-добре систематизирайте въпросите. още повече гуми/джанти са неразделни.
      "Тракторки" не съм карал никога и няма и да го направя. съвет не мога да дам. но ако има едни действителни 90+% оф - тогава да.
      Джипката почти няма да докосва асфалт. Искам да я направя сериозна офроуд машина, без да я позлатявам. Та каквото съм прочел досега по форумите за чист офроуд по-добро от тракторката няма. Ама вярно първо трябва да избера цолаж на джантите и след това гуми. Но за гуми може да кажете марка за тракторки поне тези , които карате с такива.

Коментар

Може да е удачно да се уточни първо какви размери тракторни гуми има, после кои от тях върши работа за Патрола, и джнтите накрая, според размера на гумите. Не съм никак специалист по тракторните гуми, но преполагам, че едва ли са във всички размери на нормалните гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от nissan_gr Преглед на мнение
          Може да е удачно да се уточни първо какви размери тракторни гуми има, после кои от тях върши работа за Патрола, и джнтите накрая, според размера на гумите. Не съм никак специалист по тракторните гуми, но преполагам, че едва ли са във всички размери на нормалните гуми.
          Един приятел ми каза, че тук, ако се регистрирам ще ми кажат всичко, което искам да знам. Аз преди да взема Патрула, даже не знаех, че има такива размери за джипки. Мислех си, че са само онези големи баници за тракторите. Тук прочетох някои теми и наделява определено мнението за тракторките, ама забелязах, че темите са старички и дистрибуторите едва ли са същите отпреди 15г. например. Както и марките. Та се надявам някой по-профи да сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от Патрула Преглед на мнение

Джипката почти няма да докосва асфалт. а.
            Сподели поне какво ще докосва.
            Едва ли ще я возиш на платформа, та поне кажи къде смяташ да я експлоатираш, и в кои сезони.

п.с. щото тракторки освен в кална нива не зная дали за друго стават.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Сподели поне какво ще докосва.
              Едва ли ще я возиш на платформа, та поне кажи къде смяташ да я експлоатираш, и в кои сезони.
              Само горско и целосезонно я ползвам. Ама сега е с едни цвички от моргата и в калта направо умира. На сухо е Дзвер. Вече не смея и в локви да влизам. Казаха ми, че с тракторките се удвоява проходимостта и искам да пробвам.

Коментар

• ivo-police
                ivo-police коментира
                Редактиране на коментар
                А ,да и бацнеш няколко снимки ,че съм заложил едни 10 литра 50 градосова ваксина.Подходи сериозно моля.

Уточни какъв е патрола ти.
              Акое У60 не е добре да му слагаш много големи гуми. До към 90 см в диаметър е долу-горе максимума който ще върти без да чупи много. Не, че изобщо няма да чупи де, това си е агресивна гума.
              Ако е У61 там носи и по-големи гуми, но пак не повече от метър. То това си е сериозна разлика де.

Ако си с 16 цолови джанти малко трудно се намират размери на 16", но с търсене и обикаляне по големите фирми за гуми може да се намерят.
              Ако имаш бюджет-в Ямбол има една фирма-"Ванина", те изработват джанти за каквото се сетиш. Поръчваш си 20" джанти, и там вече избора на тракторни гуми е много голям.
              Може да потърсиш и направо готови джанти като за твоите главини, ама не мисля, че ще е по-лесно отколкото да поръчаш нови.

Иначе-да, тракторките са най-сериозната гума за офроуд, всички други са доста по-зле.
              За асфалт всеобщото мнение е,ч е не стават, но това го казват хора които не с карали тракторки. В разните каталози и справочници казват,ч е не трябва да се кара с над 40 км/ч, но си вървят и със 100, пробвано е много пъти.

Обаче, въпреки,ч е гумите са едно от най-важните неща, няма да получиш сериозна офроуд машина само с тях.
              Задължително два блокажа в мостовете, повдигане колкото е възможно, докарване на колкото може добри ходове, лебедка... И силен двигател разбира се, той също е много важен.

И магаре зад волана с максимално празна глава

П.П. И верно-направи някоя снимка.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Жоро Байкушев
                Жоро Байкушев коментира
                Редактиране на коментар
                Коле ти ме отпусна след тези вирусни бюлетини,високо лифтната джипка с тракторни гуми влиза в готин завой на Петрохан с 100 км/ч при първи капки дъжд. (:

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Е, то лифтнат джип с гуми за кал, с метър в диаметър се кара с акъл, а не като беенве.

• Жоро Байкушев
                Жоро Байкушев коментира
                Редактиране на коментар
                Знам ли,все ме изпреварват.

Коле , патрулите вървят и със Нетракторни гуми Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Патрул.jpg Прегледи:0 Размер:161.9 КБ ID:6572970
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Вървят разбира се. И моя и на лапето са със силвърстони, и безброй други също.
                Обаче няма като тракторната шарка, тя бие всички по поведение в кал. За в гората няма нищо по-добро.

• Патрула
                Патрула коментира
                Редактиране на коментар
                Епа, ти отепа коня с лопатата, бате, Я кажи тези баници от къде ги зема и кви размери са?

На мой познат са , от къде ги е купил не знам . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22.jpg
Прегледи:276
Размер:232.5 КБ
ID:6572981 ... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:283
Размер:334.0 КБ
ID:6572982

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                На мой познат са , от къде ги е купил не знам . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22.jpg
Прегледи:276
Размер:232.5 КБ
ID:6572981 ... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:283
Размер:334.0 КБ
ID:6572982
                Тоя размер го дава 112 мм в една таблица, дали ще може да драпа из баира?

Коментар

Най вероятно , щото нашия човек е сменил мотора - 6 цилиндъра БМВ със 300 коня дизел.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    Най вероятно , щото нашия човек е сменил мотора - 6 цилиндъра БМВ със 300 коня дизел.
                    Да ама моя си оригинален и ще трябва по-малка гума, както каза тук някой за стария патрул до 90 см. Тези сега пак ги проверявах 92,71 см.
                    И все пак тракторки си търся - няма ли някоя луда глава да каже от личен пример за някоя марка и конкретен размер?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X