Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за терано 2,7 тди 2001г
Свий
X
-
-
Първоначално публикуван от enpet Преглед на мнениеТова е буксата.vin - vsktvur20u0480763. ZEXEL e помпата с хитачи дебитомер ако има значение.
1. Даваш контакт (без да палиш)
2. Чакаш 2+ секунди
3. Даваш пиновете на късо
4. Махаш мостчето
5. Гледаш лампата/правиш клипче на миганията.
6. Изключваш от контакт.
ТОЧНО В ТОЗИ РЕД!!!
ПП: Не вдявам каква е целта на линка към руските писания, при положение че си имаме наша тема по въпроса, ама нейсе!
ППП: Да, 2001-ва, десети месец е. Пак - не е от значение - 14 пинова букса и толкоз. При Zexel явно са до по-късно така.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Има развитие по темата след като не можах да и прочета грешките сам я закарат при един познат майстор.Обясних му за проблема и го помолих да и прочете грешките.Вместо това човека директно бръкна и извади маркучето за вакуум помпата на ЕГР. Запуши го с болтче и чудо колата си тръгна.Вече не сме екологични ама хич не ми пука като джипа си върви.Благодаря на всички отзовали се.🍺🍺🍺.
Коментар
-
Лампата не свети освен първоначално когато индикира проблема и след две три паления си изгасна сама.Явно тогава е записала и грешката на педала.От тогава не е святкала но тез дни ще я закарам пак да я погледнат.Лошото е че почти е невъзможно да отида аз а пращам синковеца аз само уговарям по телефона...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар