Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Айде и аз изгорях.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Айде и аз изгорях.

Първоначално публикуван от joro_c Преглед на мнение
    Това беше полезно и никога нямаше да се сетя. Нямаше да сложа ламарина или мрежа с цел олекотяване. Да си жив и здрав.
    Колега пак визирам мнение 13 снимка 1горския елемнт тип дърво попаднал между ролбара и прага на джипа , въпреки че е по слаб елемент от желязото е нанесъл достатъчно щети.За целта има рифел ламарина от аломин доста... надежна и лека
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
      Колега пак визирам мнение 13 снимка 1горския елемнт тип дърво попаднал между ролбара и прага на джипа , въпреки че е по слаб елемент от желязото е нанесъл достатъчно щети.За целта има рифел ламарина от аломин доста... надежна и лека
      Оцених го и така ще го направя. Благодаря.
      Аз си мислих , че тия ламарини ги слагат, за да не подлъзгват чепиците на лъскавите джипки пред дискотеките.

Коментар

здравей и честита ти джипка,
        навремето и аз имах такъв, но 2.4 бензин, имах го сигурно към 7 години и си го пазех за риба само. Джипа е много здрав и безумно евтин за поддръжка. С него съм влизал и излизал почти отвсякъде. Бил съм в блато като тинята беше покрила степенката от едната страна и пак излезна. Обаче има един много гаден недостаък и това е ръждата. Правил съм му всички манипулации против ръжда за които се сещаш но ефекта е до следващата пролет. Ще се опитам да ти кажа къде съм се преборил горе долу с ръждата.
        Праговете са най слабото място, особено ако имаш степенки, задържа се кал и гние като хартия. След две смени на праговете един приятел ме заведе при един дядо на Околовръстното с някаква работилница и човечеца ми взе мерки и ми сгъна прагове от толкова дебела ламарина, че направо забравих после че съществуват.
        Ламарината под задната греда също гние много, но при нея пак мина номера с дядката на Околовръстното.
        Под калниците - там купувах навремето от нисан пластмасови подкалници за по 300 лв парчето, но файда никаква на втората или третата година ги изкърпваха всичките.
        Това всичко при условие, че почти всяка пролет се обръщаше и с го пръскаха с нещо черно, дето ставаше като гума после, не помня как се казваше.
        Пролетта на 2008 година както си карах ми се подпали стелката под краката и като я махнах си видях отдолу тръбата на аспуха вече ми дойде в повече и го продадох.
        С двигателя, окачването и тоците никога не е имало проблеми.
        Скоро пак се оглеждах за такъв, но просто неможах да намеря със здрави ламарини.

Коментар

Това става ли за мен?

https://www.4x4parts.com/catalog/pro...products_id=63
          Става,но погледни и сайта на"Calmini",Явор май може да ги доставя,в техния кит има и нови А-рамена и удължени спирачни маркучи.
          Иначе е много добра машина,карам щатски такъв,разхода да не те плаши,в гората е доста икономичен.

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
            Става,но погледни и сайта на"Calmini",Явор май може да ги доставя,в техния кит има и нови А-рамена и удължени спирачни маркучи.
            Иначе е много добра машина,карам щатски такъв,разхода да не те плаши,в гората е доста икономичен.
            Благодаря.
            Вярно е много по-солидно решение. Навих се . Доставката не е проблем. Притисняваме, че е 3". Четох , че при толкова голямо повдигане има проблеми с ъглите на карданите и дифовете. Не ми се влиза в този филм.
            Доколкото разбрах Явор е в Бургас. Няма да карам джогана чак до там за повдигане. Няма ли у пловдивско някой разбирач.

Някой правил ли е на Терано такова повдигане? Ще съм балагодарен за отзиви.

Коментар

Най-добре ела в петък.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря.
                Вярно е много по-солидно решение. Навих се . Доставката не е проблем. Притисняваме, че е 3". Четох , че при толкова голямо повдигане има проблеми с ъглите на карданите и дифовете. Не ми се влиза в този филм.
                Доколкото разбрах Явор е в Бургас. Няма да карам джогана чак до там за повдигане. Няма ли у пловдивско някой разбирач.

Някой правил ли е на Терано такова повдигане? Ще съм балагодарен за отзиви.
                Явор може да ти го поръча,и все пак разгледай им сайта,в цената има и торсиони и удълженията на стабилизиращата щанга отзад,3 инча не толкова много.
                А пък ти си ги монтирай където искаш.
                П.С.При този размер на шасито и дължината на кардана няма да получиш съществени промени в ъглите на кардана,а и един фланец ще помогне.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  Най-добре ела в петък.
                  Ако съм в града, ще дойда.
                  Много изостанах с работата. Днес си загубих целия ден за прехвърлянето. Гадост.
                  Утре съм на КАТ.

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
                    а и един фланец ще помогне.
                    Къде се туря този фланец ?
                    За колелата ще ми направят - 30мм.
                    Освен това повдигане , горе писах и за боди лифт. Ако се сваля раздатката-лоста няма да стигне.

Коментар

Къде се туря този фланец ?
                      За колелата ще ми направят - 30мм.
                      На кардана, по-добре джанти, а средния отвор и много други...
                      Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Най-добре ела в петък.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Колега честито и аз имам терано1,не толкова добро като твоето но за наченаещ съм доволен.В петък те чакаме
                        Прикачени файлове

Коментар

Кажете някой свястен човек,който да ми стегне джипката ?
                          Става дума за Терано 1 2.7 ТД

Коментар

Първоначално публикуван от tonipu6kata Преглед на мнение
                            Кажете някой свястен човек,който да ми стегне джипката ?
                            Става дума за Терано 1 2.7 ТД
                            Колега какво и е за стягане

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                              Колега какво и е за стягане
                              Еми,да се поокърпи оттук-оттам,да се прегледа турбото и като цяло двигателя,спирачната система и се чуда за едно лифтване .
                              От Пловдив съм

Коментар

Колега всеки петък в 19:00 се сабираме на заведението графити и опсъждаме разни работи,ако искаш ела ем и мохабет ще си направим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X