Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Navara D22 не върви на 4-та скорост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Navara D22 не върви на 4-та скорост

Здравейте, имам навара д22 2.5DI 133ps и от скоро се появи проблем при 4 скорост почна да придръпва яко колата а сега вече не предръпва ами спря и да ускорява, тя ускорява ама супер бавно не е както преди да дърпа яко инъче на всички други придавки си ускорява доста прилично.
    Къкъв може да е проблема ?

До: Navara D22 не върви на 4скорост

Само на 4та е странно. Когато е освободена от скопост, може ли да се бута колата. Да не е блокирало нещо....
    Този модел има проблеми с потенциометъра на педала за газта, ама светва лампа "проверка на мотора"

Напиши от къде си.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Да не би да е автомат реве за обслужване?
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

не е автомат и не е светнала никаква лампа за чек контрол ,но не съм я пробвал дали може да се бута на свободна. Аз съм онова момче с BMW-то от Елхово дето ми даде спойлера

Коментар

Бутай и пиши пак. Това са си най обикновенни скорости.
          Бе ти да не караш с включено предно. Или да си карал на асвалт така? Малкия лист трябва да е максимално напред. Ако си давал колата на друг, те винаги първо за малкия лост се хващат...
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

До: Navara D22 не върви на 4-та скорост

Значи днеска пробвах дали се бута колата да бута се и ходих към митницата на правата отсечка вдигнах 180км.в.ч и после почна да придръпва на 4 скорост както преди, но си набира по добре отколкото да не придръпва ама да не набира

Коментар

От педала за газта излиза един кабел с куплунг на 15см от педала. Гледай да не е притиснат или протрит някъде до самия скоростен лост. На пета щом върви само до лоста става нещо.
              180 е смърт за този мотор. Ако го караш повечко над 4000 об/мин събирай пари за ремонт.
              Силата на Наварата определено не е високата скорост.

За такива скорости се ползват други автомобили и писти.

ПП Или филтъра нещо на нафтата е запушен и не храни...
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Аз само за пробата само 2 пъти съм вдигал тази скорост инъче с 140-150 на харабия си върви. Утре на светлото ще погледна какво става с тоя кабел до педала инъче филтъра на нафтата е сменян преди 3 месеца освен пак да сложа стария да видя какво ще и е поведението с него
                Благодаря за сега по нататък пак ще пиша

Коментар

Колеги дайте акъл вече и на 3-та прекъсва като набира от какво може да е скоростната кутия ли или съеденителя да си отива не вярвам а като набира изобщо не пуши камиончето да не е нещо турбинката да се ебава

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
                    Колеги дайте акъл вече и на 3-та прекъсва като набира от какво може да е скоростната кутия ли или съеденителя да си отива не вярвам а като набира изобщо не пуши камиончето да не е нещо турбинката да се ебава
                    Диагностика в Рено-Нисан....на друго място май няма къде да ти помогнат...
                    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Да и аз така си мисля по добре да не ходя при гаражни майстори ,че само ядове с тях

Коментар

Ямбол ти е близо. След събора иди при Румен-(CarTest™). Това е Бош Сервиз в Ямбол. Той сега е по горите.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X