Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ теч на масло от скорости Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ теч на масло от скорости Терано 2

Като ги гледахме скоростите на канала единствено трябва да се свали пластмасовата кора и може да се работи.
    Но това е мое мнение дори не знам какво е семеринг или нешо друго?
    ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Kosio Преглед на мнение
      Като ги гледахме скоростите на канала единствено трябва да се свали пластмасовата кора и може да се работи.
      Но това е мое мнение дори не знам какво е семеринг или нешо друго?
      Свялат се карданите, всички жици и маркучета, включително това за съединителя, гредата с тампона, дето държи раздатката, отвътре пластмасите около скоростния лост, да се подпре двигателя, защото иначе ще клюмне.

Аз кора около скоростите нямам отдолу. А ползата от пластмасова такава е спорна. Мисля да слагам метална, която да покрие всичко, до изхода на задния кардан.... някой ден...

Та, разправията не е малка, но пък и сигурно не е кой-знае каква, за в сервиз.

При ферозата беше по-лесно - съединителя е със жило, най-малкото, пък и скоростната кутия, барабар с раздатката е по-лека и мога да я вдигна сам, въпреки че съм кльощав. И жиците май бяха по-малко, а и двигателя не се подпира, до колкото помня.

До избирача на скоростния лост не знам дали може да се стигне, ако не се свали цялата скоростна кутия. Може да опиташ да свалиш пластмасите и другите неща отгоре. Ако има някакви капаци - и тях. От там може и да се достигне до "избирача" (всъщност и аз не знам как се казва това).
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ма то като свалиш пластмасата и избирача се вижда и можеш да работиш без демонтаж на скоростите.Така си мисля де. Ама съм професор
        ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Kosio Преглед на мнение
          Ма то като свалиш пластмасата и избирача се вижда и можеш да работиш без демонтаж на скоростите.Така си мисля де. Ама съм професор
          Ти свяля ли го? Видя ли?

Може и да може, а може и не. Не съм гледал, въпреки че свалях пластмасите по друга причина.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да свалихме пластмасата за да долеем масло и избирача е над пробката за доливане, само дет незнам как се сменя това чудо.
            ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА

Коментар

Виж в теамта за сервизните ръководства, за Терано. Развиват се 3 болта и се дига капачето което е около избирача и там вече каквото видиш, ако може да се прави нещо

Коментар

То това добре ама кой да го направи това е въпросът? Щот на мен ръчичките са ми .......................
                ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X