Значи при завиване на пьлен десен или ляв се 4ува едно 4укане и хруптене,много е неприятно,малко като вьрна волана всичко изчезва.на место колкото и да завивам волана на ляво и дясно нищо не се чува.Чух 4е нещо се смазва и спира да чука но не знам кое е ,ако може някои да обясни.Знае ли някои колко струват гумените тампони на биалетките.Мерси много.нисана е терано 2.7тди дьлгата база 99година
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чукане при завиване - Терано 2.7тди
Свий
X
-
До: Чукане при завиване - Терано 2.7тди
Това май им е хроничен проблем. На служебното Терано му сложих гумени крачета от доста твърда гума и ги стегнах със свиснки опашки да не се разхождат. За сега няма проблеми, но си имам едно на ум да не навивам пълни волани.
Коментар
-
Здравейте,
Има ограничители на колелата, които производствено са с тефлонови покрития. Бързо обаче се износват и започва това чъкане и стържене на ограничителите. Проблема се решава, като се слага доста грес на вече изтърканите ограничители.VW Touareg R5 2005
Ford Ranger 2.5 Double Cab 2005 Х 2 PC
Ford Everest 2,5 2006
Крис
Коментар
-
Първоначално публикуван от sveti54 Преглед на мнениевъпрос към ИЛИЙКАТА утвърден участник как чатка гума /гумите във хебела/
капачките са пластмасови.FORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
-
до илийката товае етвой цитат ИЛИ ТИ ОПИРАТ/ ГУМИТЕ / ВЪВ ХЕБЕЛА ИЛИ ЧАТКАТ ОГРАНИЧИТЕЛИТЕ /дори даса пластмаса няма да чаткат/ ЧАТКА ОТИ /ЗАЩО ТО /СЕ ТРИЕ ЖЕЛЯЗО В ЖЕЛЯЗО колеги на НИСАНИ просто избягвайте пълен ляв или десен апропо това е писано ипреди в сайта
Коментар
-
Първоначално публикуван от sveti54 Преглед на мнениедо илийката товае етвой цитат ИЛИ ТИ ОПИРАТ/ ГУМИТЕ / ВЪВ ХЕБЕЛА ИЛИ ЧАТКАТ ОГРАНИЧИТЕЛИТЕ /дори даса пластмаса няма да чаткат/ ЧАТКА ОТИ /ЗАЩО ТО /СЕ ТРИЕ ЖЕЛЯЗО В ЖЕЛЯЗО колеги на НИСАНИ просто избягвайте пълен ляв или десен апропо това е писано ипреди в сайтаFORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
-
човек се учи докато е жив не се заяждам но чешаш се пише чешеш езика извинявам се само за писането с главни букви от предишният ми цитат за който бях оведомен а до колкото че гумата чатка несъм съгласен те затова запознатите с проблема слагат маркучи на ограничителите оригиналните са тефлонови лека и спокойна вечер
Коментар
-
Първоначално публикуван от sveti54 Преглед на мнениечовек се учи докато е жив не се заяждам но чешаш се пише чешеш езика извинявам се само за писането с главни букви от предишният ми цитат за който бях оведомен а до колкото че гумата чатка несъм съгласен те затова запознатите с проблема слагат маркучи на ограничителите оригиналните са тефлонови лека и спокойна вечер
Да ти изпратя малко точки и запетайки? И прочее препинателни знаци?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
При тези модели с носачите е така ,за пластмасовите втулки е абсолютно вярно ,и за това ,че трябва да има грес също е така.Но още нещо трябва да се прави ,когато е пълен ляв или десен ,и правите маневра ,като опре болта в ограничителя върнете волана много малко и този проблем ще изчезне .Така ще добиете навик и за напред.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Първоначално публикуван от sveti54 Преглед на мнениечовек се учи докато е жив не се заяждам но чешаш се пише чешеш езика извинявам се само за писането с главни букви от предишният ми цитат за който бях оведомен а до колкото че гумата чатка несъм съгласен те затова запознатите с проблема слагат маркучи на ограничителите оригиналните са тефлонови лека и спокойна вечерFORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар