Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чукане при завиване - Терано 2.7тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чукане при завиване - Терано 2.7тди

Значи при завиване на пьлен десен или ляв се 4ува едно 4укане и хруптене,много е неприятно,малко като вьрна волана всичко изчезва.на место колкото и да завивам волана на ляво и дясно нищо не се чува.Чух 4е нещо се смазва и спира да чука но не знам кое е ,ако може някои да обясни.Знае ли някои колко струват гумените тампони на биалетките.Мерси много.нисана е терано 2.7тди дьлгата база 99година
    Последно редактирано от kotata75; 29-04-09, 21:31.

До: Чукане при завиване - Терано 2.7тди

Според мен ,или ти опират гумите във хебела или чаткат ограничителите.
    FORD MAVERIK 2.7TD
    Тел.0898662817
    LZ1IID

Коментар

ограничителите са днес ги намазах с грес и спряха поне за сега.

Коментар

Аз на мойте им нахлузих по едно парче маркуч и така...
        Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

По принцип имат пластмасови капачки отгоре но пак чукат.
          FORD MAVERIK 2.7TD
          Тел.0898662817
          LZ1IID

Коментар

Това май им е хроничен проблем. На служебното Терано му сложих гумени крачета от доста твърда гума и ги стегнах със свиснки опашки да не се разхождат. За сега няма проблеми, но си имам едно на ум да не навивам пълни волани.

Коментар

Здравейте,

Има ограничители на колелата, които производствено са с тефлонови покрития. Бързо обаче се износват и започва това чъкане и стържене на ограничителите. Проблема се решава, като се слага доста грес на вече изтърканите ограничители.
              VW Touareg R5 2005
              Ford Ranger 2.5 Double Cab 2005 Х 2 PC
              Ford Everest 2,5 2006
              Крис

Коментар

въпрос към ИЛИЙКАТА утвърден участник как чатка гума /гумите във хебела/

Коментар

Първоначално публикуван от sveti54 Преглед на мнение
                  въпрос към ИЛИЙКАТА утвърден участник как чатка гума /гумите във хебела/
                  Не разбирам въпроса.
                  капачките са пластмасови.
                  FORD MAVERIK 2.7TD
                  Тел.0898662817
                  LZ1IID

Коментар

до илийката товае етвой цитат ИЛИ ТИ ОПИРАТ/ ГУМИТЕ / ВЪВ ХЕБЕЛА ИЛИ ЧАТКАТ ОГРАНИЧИТЕЛИТЕ /дори даса пластмаса няма да чаткат/ ЧАТКА ОТИ /ЗАЩО ТО /СЕ ТРИЕ ЖЕЛЯЗО В ЖЕЛЯЗО колеги на НИСАНИ просто избягвайте пълен ляв или десен апропо това е писано ипреди в сайта

Коментар

до илийката товае етвой цитат ИЛИ ТИ ОПИРАТ/ ГУМИТЕ / ВЪВ ХЕБЕЛА ИЛИ ЧАТКАТ ОГРАНИЧИТЕЛИТЕ /дори даса пластмаса няма да чаткат/ ЧАТКА ОТИ /ЗАЩО ТО /СЕ ТРИЕ ЖЕЛЯЗО В ЖЕЛЯЗО колеги на НИСАНИ просто избягвайте пълен ляв или десен апропо това е писано ипреди в сайта
                      Не мога да ти разбера проблема!Учиш се да пишеш,заяждаш се или си чешаш езика.
                      FORD MAVERIK 2.7TD
                      Тел.0898662817
                      LZ1IID

Коментар

човек се учи докато е жив не се заяждам но чешаш се пише чешеш езика извинявам се само за писането с главни букви от предишният ми цитат за който бях оведомен а до колкото че гумата чатка несъм съгласен те затова запознатите с проблема слагат маркучи на ограничителите оригиналните са тефлонови лека и спокойна вечер

Коментар

човек се учи докато е жив не се заяждам но чешаш се пише чешеш езика извинявам се само за писането с главни букви от предишният ми цитат за който бях оведомен а до колкото че гумата чатка несъм съгласен те затова запознатите с проблема слагат маркучи на ограничителите оригиналните са тефлонови лека и спокойна вечер

Да ти изпратя малко точки и запетайки? И прочее препинателни знаци?
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

При тези модели с носачите е така ,за пластмасовите втулки е абсолютно вярно ,и за това ,че трябва да има грес също е така.Но още нещо трябва да се прави ,когато е пълен ляв или десен ,и правите маневра ,като опре болта в ограничителя върнете волана много малко и този проблем ще изчезне .Така ще добиете навик и за напред.
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

А пък ние не просветените,наричаме Нисаните си със правилната абревиатура /ТЕРАНО/ а не ТИРАНО и казваме МЕСО а НЕ МИСО
                              FORD MAVERIK 2.7TD
                              Тел.0898662817
                              LZ1IID

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X