Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чукане при завиване - Терано 2.7тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чукане при завиване - Терано 2.7тди

На детска градина го обърнахте вече. Хайде по-възрастния да се стегне. Ако сте на една възраст теглете чоп
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Опитвам се да помогнем ако има нужда,било то със съвет или ?
      FORD MAVERIK 2.7TD
      Тел.0898662817
      LZ1IID

Коментар

Моето ТЕРАНО също чатка при максимален ляв или десен. Метал в метал. Казаха ми, че на ограничителите може де сложат тапи от болтове за джанти на VW Golf, ама не съм пробвал. Карам я по метода на lyubo73 - завивам докрай и малко връщам. Като се свикне, става, но не мога да обяснявам на всички момчета от автомивките. Тази работа с греста не ми харесва защото мястото е открито и бързо ще се измие. А как става с маркуч може ли някой да обясни? Или ако някой е пробвал нещо друго.
        Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Що се занимавате с глупости? Каквото и да направите, рано или късно положението ще е същото. Глупаво решение, просто. Дори доста леки коли са така. Fabia-та ми на 3-тата година започна да прави същото, ама изобщо не съм гледал какво е конкретното техническо решение при нея.

Вероятно някакво решение би било бронзова капачка там. Ама пак ще се износи след време.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X