подлежи ли на ремонт, мисля Че ми е прецакана заЩото пЪрво беше леко омазнено а сега уля целия мотор и интеркулера
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
турбо за патрул 3.0 тди
Свий
X
-
До: турбо за патрул 3.0 тди
Ами пишете откъде сте, да не в пращат в другия край на България. Давам ти един телефон Стефан 0887859269. Човека си има сервиз, за да ти свали турбото, и познава точен човек който ще каже, дали ще живее тази турбина или не. И ако ще живее същия ще я и направи.Първоначално публикуван от gilstorf Преглед на мнениеблагодаря за инфото но някаде кам варна няма ли кои да го оправи
Точно института май не е най-удачния вариант. Да не кажем че най-неудачния.Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнениеточно във Варна, в института(по-скоро зад него) има една пристройка където извършват ремонти на турбини...цените ориентировъчно клонят към 800-900лв. като гаранция няма(дали е практика не разбрах.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
ремонт на турбина като идея, на мен ми звучи като НЕ съвсем удачен вариант, но преценката си остава за "колегата с проблема"...производителя го е написал: при проблем - подмяна! друг е въпроса какво можем да си позволим
по-интересното е всъщност, че и чисто новата турбина Няма гаранция...дали е нормално също е друга тема.
Коментар
-
Турбо, в повечето случай подлежи на ремонт. Производителите не препоръчват ремонт на турбо с променлива геометрия. Но за временно решение има варианти и за тях, специално "прехваления" Митко турбото не се занимава с тях.
Коментар
-
1790лв. (с доставката) от Garrett GermanyПървоначално публикуван от gilstorf Преглед на мнениеа някои знае ли каква е цената на нова турбина
гърците (щото са по-близо може би) я продават за 2400лв.
Коментар
-
При тия негодници във ВМИ ходих преди време и ми стифга за цял живот. Не искам да ги чувам. Йовчо е правилния човек.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар