подлежи ли на ремонт, мисля Че ми е прецакана заЩото пЪрво беше леко омазнено а сега уля целия мотор и интеркулера
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
турбо за патрул 3.0 тди
Свий
X
-
До: турбо за патрул 3.0 тди
Първоначално публикуван от gilstorf Преглед на мнениеблагодаря за инфото но някаде кам варна няма ли кои да го оправи
Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнениеточно във Варна, в института(по-скоро зад него) има една пристройка където извършват ремонти на турбини...цените ориентировъчно клонят към 800-900лв. като гаранция няма(дали е практика не разбрах.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
ремонт на турбина като идея, на мен ми звучи като НЕ съвсем удачен вариант, но преценката си остава за "колегата с проблема"...производителя го е написал: при проблем - подмяна! друг е въпроса какво можем да си позволим
по-интересното е всъщност, че и чисто новата турбина Няма гаранция...дали е нормално също е друга тема.
Коментар
-
Турбо, в повечето случай подлежи на ремонт. Производителите не препоръчват ремонт на турбо с променлива геометрия. Но за временно решение има варианти и за тях, специално "прехваления" Митко турбото не се занимава с тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gilstorf Преглед на мнениеа някои знае ли каква е цената на нова турбина
гърците (щото са по-близо може би) я продават за 2400лв.
Коментар
-
При тия негодници във ВМИ ходих преди време и ми стифга за цял живот. Не искам да ги чувам. Йовчо е правилния човек.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар