Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на Нисан в една нормална държава -800 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Цена на Нисан в една нормална държава -800 лв.

За толкова старите коли от щатите и особено от Канада има още една уловка... там технически прегледи, спиране от движение за лош външен вид и т.н. просто няма . Пък и Канада всички знаем с какъв климат е, как се процедира със заледените пътища и какво е влиянието на солта и химикалите върху металите . Така че старите коли от там са си умряла работа и за нас, а явно и за тях...
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      Е в тази връзка говорим тогава за стандарт на живот и покупателна способност... Съвсем логично тя е по-малка от тази в Англия да речем или Германия... добре.. А защо тогава не се правят сравнения със Сомалия или някоя от останалите повече от 100 държави които са с ПО-НИСЪК стандарт от България...? Защо Българинът винаги намира от какво да е недоволен но никога не е готов да погледне поне малко позитивно... Ние сме в челните 20% от световното население... по стандарт... Останалите близо пет милиарда са много далеч от стандарта ни... Нека се научим да гледаме реалистично и да си даваме ясна сметка че няма как за няколко години да изравним стандарта ни с Германия... Освен това нека и сме напълно наясно че нашата земя и малка планета не МОЖЕ да поеме още много хора които да живеят със стандартна на Германия... НЯМА РЕСУРСИ...! Според мен в много близко бъдеще и страни като Германия няма да могат да си позволят стандартна от миналото..., дано съм лош пророк...
      Съгласен съм с така формулирано мнение, само че в тая тема явно си го мерим с Канада. Реално погледнато аз лично от нищо не се оплаквам, защото наистина в Сомалия, че дори Турция и Китай /доста по-добре от нас/ и много други, има хиляди хора, които живеят с нищожни средства на ден. Живи и здрави да сме и за хляб да има, другото е лесно. Просто лошото е, че сме в Европейския съюз и сме най-зле в съюза. Това дразни сякаш. И Унгария, Литва, Латвия и да не изброявам още другите преди 20 години бяха на подобен хал, като нашия /макар малко по-добре/, но сега са доста по-добре/имат си разбира се своите проблеми/. Хърватска, които уж кандидатстват за членство отдавна са ни дали ляв мигач и нямат стигане. Приключвам с негативизма, но наистина там където се слагаме и се сравняваме сме последни, което е тъжното.

Честит Великден на всички в тоя ред на мисли /макар и по-раничко/ и да се радваме поне на красотата на България. Да си боядисате яйцата с мерак и нека всеки е поне малко по-добър и в най-лошия случай да има какво да сложи на празничната трапеза, пък който за каквото има пари, това да кара.

Спирам по тая тема, щото ще взема награда за спамене, макар така формулирана да предизвиква такива разсъждения. Извинения на автора.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Само дето тоя Нисан от линка ти е с десен волан, а там цените са различни.

просто както обикновено не доглеждам , но може да се намери на тази цена и нормален , но сега как не се предлагат и на вън коли , малко трудно но може
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Mда, просто исках, сравнявайки, да покажа къде наистина се намираме - най-бедните сме в Европа, но с най-скъпите части и коли. Как си обяснявате това уникално явление?

Защото аз имам чувството, че цените в България са съобразени само със стандарта на 3-те процента средна класа.

А останалите сме в някакъв абсурден латино сериал, 20 години вече - поколението на 500-те лева кара стари коли на цени като нови и купува части ментета с 300% надценка, държавата ни цака с данъци и застраховки като Швейцарските, но в замяна ни осигурява стандарт на живот и сигурност като сомалийските...

А ние търпим, защото си мислим, че сме по-добре от Сомалийците, забравяйки, че сме в Европа и сме раят на Европа. И това го казват не кой да е, а германицте. Погледнете само какъв филм са направили за България.
          Последно редактирано от newage; 16-04-09, 20:21.

Коментар

Вас ви е чудно защо в България са толкова скъпи тези стари джипки а мен ме е яд защо тези от моргите надуват толкова цените за части втора ръка направо тези цени които ми обявяват ми се виждат толкова нереални
            0885 297985,мтел-Радо
            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Е в тази връзка говорим тогава за стандарт на живот и покупателна способност... Съвсем логично тя е по-малка от тази в Англия да речем или Германия... добре.. А защо тогава не се правят сравнения със Сомалия или някоя от останалите повече от 100 държави които са с ПО-НИСЪК стандарт от България...? Защо Българинът винаги намира от какво да е недоволен но никога не е готов да погледне поне малко позитивно... Ние сме в челните 20% от световното население... по стандарт... Останалите близо пет милиарда са много далеч от стандарта ни... Нека се научим да гледаме реалистично и да си даваме ясна сметка че няма как за няколко години да изравним стандарта ни с Германия... Освен това нека и сме напълно наясно че нашата земя и малка планета не МОЖЕ да поеме още много хора които да живеят със стандартна на Германия... НЯМА РЕСУРСИ...! Според мен в много близко бъдеще и страни като Германия няма да могат да си позволят стандартна от миналото..., дано съм лош пророк...
              Засъжаление не си лош пророк а говориш една известна истина необузданата раждаемост води планетата към гибел.Първата държава която ще загине в Европа от тази раждаемост ще е България.Жалко но нали видяхте Косово кой стане мнозинство той управлява.Жалко че тука ше е мнозинство от паразити които няма кой да храни ужас а те не могат да се изхранват а камо ли да ни хранят и нас
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X