Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на Нисан в една нормална държава -800 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цена на Нисан в една нормална държава -800 лв.

Днес разгледах обяви за продажба на Pathfinder от различни части на Канада. Какво да ви кажа - при минимална заплата $1000 и социална помощ $500, там запазените нисани вървят около $700, вижте сами:

и така нататък. Да не казвам, че капачка за същия струва $6.50 там а у нас - 35 лв., палеца е $2.80, у нас - 23 лв.
    Последно редактирано от newage; 15-04-09, 23:49.

До: Цена на Нисан в една нормална държава -800 лв.

Пазара в Канада и Щатите е съвсем друг. И на нови и на употребявани автомобили. Така, че сравнения оттам с тук са неуместни. Такива цени като в Северна Америка няма никъде в Европа.

Коментар

Това добре, ама проучил ли си как седи въпроса със застраховки, еко такси, и всякакви такива, на возила на тая възраст там?

Винаги има някаква уловка.

Друга причина може да е че просто няма кой да ги купи, нито в Канада, нито отвън, поради скъпия транспорт, мита, такси и всякакви такива.

Има нещо такова със сигурност.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        Пазара в Канада и Щатите е съвсем друг. И на нови и на употребявани автомобили. Така, че сравнения оттам с тук са неуместни. Такива цени като в Северна Америка няма никъде в Европа.
        със такива коли и цени си е чист афтогол , нали се сещаш колко ти е разхода от канада до тук има сметка но само при скъпите коли , ето ти една само че е по нова 97г, и ти гарантирам че по ефтино ще ти излезе http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lfxm2achv3eb
        ако се постарае човек може и със хиляда евро надолу да е цената

П,П, колеги ако вкарвате коли пресмятаите и всички разходи не само колко струва , тези от Канада , Америка , транспорта е убииствен , от Англия па транспорта е над 2000 лева , да неговорим че при регистрацията също има доста спънки технотест и там са пари мито и така нататак , на някои се сменят километражите защото са във мили, габаритите от пред са жълти , ако не се лъжа , бре приключение си е има сметка но при нови и скъпи коли за да ви излезе на далавера , за коли под дваисе хиляди евро просто се разтърсете из европеиските саитове и си намерете изгодно МПС ,а във момента са бум лизинговите коли банките продават или собствениците , това е мое мнение не ангажирам никои , успех
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          със такива коли и цени си е чист афтогол , нали се сещаш колко ти е разхода от канада до тук има сметка но само при скъпите коли , ето ти една само че е по нова 97г, и ти гарантирам че по ефтино ще ти излезе http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lfxm2achv3eb
          ако се постарае човек може и със хиляда евро надолу да е цената

П,П, колеги ако вкарвате коли пресмятаите и всички разходи не само колко струва , тези от Канада , Америка , транспорта е убииствен , от Англия па транспорта е над 2000 лева , да неговорим че при регистрацията също има доста спънки технотест и там са пари мито и така нататак , на някои се сменят километражите защото са във мили, габаритите от пред са жълти , ако не се лъжа , бре приключение си е има сметка но при нови и скъпи коли за да ви излезе на далавера , за коли под дваисе хиляди евро просто се разтърсете из европеиските саитове и си намерете изгодно МПС ,а във момента са бум лизинговите коли банките продават или собствениците , това е мое мнение не ангажирам никои , успех
          Само дето тоя Нисан от линка ти е с десен волан, а там цените са различни.

Коментар

Предполагам, че колегата няма намерение да вкарва стари коли от Канада - Наистина има сметка само при скъпите и сравнително нови. Просто ни показва разлика в цените. Добре, за старите коли има уловки като данъци, такси и пр., но за частите къде е уловката, че са пъти по-евтини
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Това добре, ама проучил ли си как седи въпроса със застраховки, еко такси, и всякакви такива, на возила на тая възраст там?

Винаги има някаква уловка.

Друга причина може да е че просто няма кой да ги купи, нито в Канада, нито отвън, поради скъпия транспорт, мита, такси и всякакви такива.

Има нещо такова със сигурност.
              Аз съм сигорен че тук в най-скоро времв ще плащаме същите застрахофки и данаци но нещата ще си останат същите.

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                Аз съм сигорен че тук в най-скоро времв ще плащаме същите застрахофки и данаци но нещата ще си останат същите.
                То и сега е до някъде така. За коли над 10 години, каското например е по-скъпо, поне при моя човек.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всичко трябва много внимателно да се пресметне. В повечето случаи има резон да се внесе кола от Англия или Щатите, но зависи дали имаш човек, който да ти помогне иначе филма е голям. Ако да речем имаш човек в Щатите и се комбинирате за 2-3 коли ще ви излезе доста добре дори и с транспорта. От Англия само да уточня, че докарването на кола струва около 600 паунда/и по-евтино се намира/, което е около 1300-1400 лв, а не 2000. Ако пък имаш човек и той се прибира, или може да отидеш да си я вземеш и напълниш багаж ще е още по-добре. Така че в заключение - може и супер евтино да ви излезе, може и по-скъпо отколкото едно ходене до Горубляне. Зависи какво търсите, кой ви го търси, кой ще докарва, късмет и т.н.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Колега,моя е докаран от Канада ,96 година,автоматик с всички екстри и при цена там от 2500 долара тук излезе близо 10000 лева,така че не всичко изглежда розово,без да говоря за чакането от близо четири месеца...

Коментар

Колеги,

Кой ви говори за внос!
                      newage искаше само да съпостави заплатите и цените на колите в Канада спрямо нашите тук. Нали уж сме по-бедни, а сме принудени да плащаме по-скъпо гориво, ток и всичко останало включителбно и колите.
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Е, в такъв случай съпоставката въобще не е вярна... Защото ще трябва да добави към сметките и една типична медицинска осигуровка по онези земи например..., която и в мизерните си варианти, е с четири цифри... Ако сметките се правеха само по цената не бензина, целият свят щеше да живее в САЩ и Канада...
                        VPetrov.photography

Коментар

Ама аз до колкото разбирам темата не е да си докараме кола от вънка а защо живеем в страна с ниски заплати а караме стари коли на високи цени.

Аз лично живях 1г. в Италия и с имигрантската си заплата там си купих скутер плащах квартира а за кола на старо плащаш само докоменти вярно около 600евро за година.става въпрос за коли около 92г.-94г. и са от класа рено клио ,опел тигра и фиат пунто

Коментар

Ще си позволя да не се съглася с Администратора. За Канада няма да говоря, защото не съм запознат, но в една Германия или Англия да речем можеш да си купиш някоя колица с една заплата, че и да и платиш всичко нужно, докато в БГ трябва да е руска или многооо престаряла мома. Наистина човека нямаше предвид за внасяне, но аз знам веднага какво си мисли нашенеца: "Охооо, колко евтино". Както писах моето мнение е, че може и евтино и скъпо да излезе при внос. Колкото до стандартите и това какво може да си купим да ви кажа вече и някои хранителни стоки са по-евтини на запад, а заплатите поне тройни. Щом познати внасят оригинални дрехи от Англия вече, да не говорим, че като някой мръдне до Гърция валят поръчки за прах за пране, маслини и т.н. ПРОСТО В ТИЯ ПЪРВИ ГОДИНИ НА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕВРОСЪЮЗА СМЕ ДОСТА ПРЕЦАКАНИ И ТОВА СИ Е ФАКТ, ЩОТО В ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА СА В КРИЗА, АМА ПОНЕ ИМАТ ЗА ЯДЕНЕ, А В БГ НЯКОИ ХОРА...

Малко офтопик, но не се сдържах.
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Е в тази връзка говорим тогава за стандарт на живот и покупателна способност... Съвсем логично тя е по-малка от тази в Англия да речем или Германия... добре.. А защо тогава не се правят сравнения със Сомалия или някоя от останалите повече от 100 държави които са с ПО-НИСЪК стандарт от България...? Защо Българинът винаги намира от какво да е недоволен но никога не е готов да погледне поне малко позитивно... Ние сме в челните 20% от световното население... по стандарт... Останалите близо пет милиарда са много далеч от стандарта ни... Нека се научим да гледаме реалистично и да си даваме ясна сметка че няма как за няколко години да изравним стандарта ни с Германия... Освен това нека и сме напълно наясно че нашата земя и малка планета не МОЖЕ да поеме още много хора които да живеят със стандартна на Германия... НЯМА РЕСУРСИ...! Според мен в много близко бъдеще и страни като Германия няма да могат да си позволят стандартна от миналото..., дано съм лош пророк...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X