Обява

Свий
Няма добавени обяви.

патрол 3.3 Д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: патрол 3.3 Д

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    е кое па се чупи на 260?
    Щом съумяваш да го счупиш за 15мин. значи знаеш подобре!
    0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
      Щом съумяваш да го счупиш за 15мин. значи знаеш подобре!
      то и 160 на същото каране пак ще се строши
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
        Заповядай да покараме заедно пак после да говорим.И обарни внимание че става вапрос за К160, тои е кретеноустоичив,не се чупи като 260.
        Да покараме,не да по4упиме!
        "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
        Кольо.

Коментар

Освен смяната на всички масла ,филтри и антифриз единственото нещо което направих бе пълна подмяна на подгревните свещи .Ако някой има затруднения да намери 24V да ми пише на ЛС-платих под 10 лв за свещ.
          Задължително ли се сменят свещите или е препоръчително!?
          EX Toyota Land Cruiser 120
          Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Честито колега.Завиждам ти за здравината.малко не е за вярване-за раждата-моя е 88г. и бая дупки закарпих.Ако ги поразровиш ще видиш че има и то не малко.Дано да не сам прав. А за колегата дето пита за вежди и прагове-аз си купих цели калници и прагове от морга-стига да са здрави.бая пари искат обаче-200 лева на калник В горублияне има един много здрав /в морга/
            Нисан патрул-3,3тд - класика -0878 772213

Коментар

Първоначално публикуван от venkolev Преглед на мнение
              Задължително ако не работят. Сваляш ги и пробваш с проводник и полюс на другия акомулатор. Ако се зачервяват за 7-8 секунди, значи няма нужда да се сменят.
              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от кирката77 Преглед на мнение
                Честито колега.Завиждам ти за здравината.малко не е за вярване-за раждата-моя е 88г. и бая дупки закарпих.Ако ги поразровиш ще видиш че има и то не малко.Дано да не сам прав. А за колегата дето пита за вежди и прагове-аз си купих цели калници и прагове от морга-стига да са здрави.бая пари искат обаче-200 лева на калник В горублияне има един много здрав /в морга/
                Колега,зависи каде е каран.Моя е от Италия и няма никакви ръжди,а и той е 88-а г..

Коментар

Не е задължително!
                  Правилото е че всички трябва да са изправни, препоръчително е да са максимално близки като работни параметри (един и същ производител , сменяни по едно и също време).
                  Разбира се всичко това с цел да пали лесно!
                  Аз лично предпочетох да сменя всички тъй като тогава се постига максимален ефект и както вече казах цената за 6 броя беше под 60 лв!
                  0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                    Не е задължително!
                    Аз лично предпочетох да сменя всички тъй като тогава се постига максимален ефект и както вече казах цената за 6 броя беше под 60 лв!

Сега като е топло не може да се разбере ,но ако е за 60 лв. мисля по-добре да се сменят! Цената много ниска ,сигурна ли е ?!

Коментар

3.3 или 3.2 е двигателя ?! Тук Patrol не излиза мотор 3.3 !?!?
                      Последно редактирано от venkolev; 20-04-09, 18:41.

Коментар

3.3 или 3.2 е двигателя ?! Тук Patrol не излиза мотор 3.3 !?!?
                        Е ,така е, като вярваш на руски източници

Сега, ако трябва да сме прецизни, моторът SD33 е 3246 cc

Но и Нисан (като си личи от името на модификацията) и нормалният свят водят мотора като 3.3
                        Последно редактирано от turtey; 20-04-09, 18:54.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

95 к.с. е на 100%

Коментар

Сега като е топло не може да се разбере ,но ако е за 60 лв. мисля по-добре да се сменят! Цената много ниска ,сигурна ли е ?!
                            Виждам че си от Добрич -аз съм в Варна !
                            Обади се ако идваш и ще те изпратя в магазина.

Ще споделя накратко опита който натрупах по темата с подгряващи свещи за 3.3 D , 24V.
                            Съвместими модели на различни производители (всички са 24 v):
                            NGK Y-755RS
                            ISKRA 11 721 577
                            DELPHI HDS 340
                            DENSO -нямат за този модел
                            HKT PN 120 (6/1980-7/1982)
                            PN 124 (7/1982-8/1983)
                            PN 131 (10/1985-10/1987)
                            BOSCH GPN-308 (06.80-08.82)
                            GPN-324 (10.85-...)
                            CHAMPION -нямат за този модел

При производството Nissan влага NGK.
                            По тази причина моето желание беше също да използвам NGK ,но за съжаление в страната няма наличности -цената е 240 лв за брой!!!!
                            Моделите на Bosch варират в диапазон 40-60 лв/брой.
                            Бях изненадан че CHAMPION не предлагат свещ за този модел .

Знам че ще прозвучи странно но намерих свещи на цена 4 лв / бр от италиански производител и реших да пробвам!
                            Монтитирах ги и бях впечетлен от резултата -пали веднага , работи гладко и не пуши ( беше февруари ) !!!
                            Веднага си купих още 6 бр (цената от 24 лв за 6-те свещи оправдава иначе необяснимата ми постъпка) .

Който се интересува да ми звънне или пише ЛС за да му кажа къде може да ги намери.
                            За да не засегна никой няма да напиша името на Известна Верига Авточасти!!!

В момента при мен има излишни и ако някой има нужда (за частична смяна) мога да му изпратя на цената на куриерската услуга :
                            NGK Y-755RS 2 бр стари , работещи
                            DTP (Diesel truck parts) 2 бр нови
                            HKT PN 131 -1 бр стара , работеща

0898 600 634 Красимир
                            Последно редактирано от Красимир Найденов; 23-04-09, 10:45. Причина: корекции
                            0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                              Виждам че си от Добрич -аз съм в Варна !
                              Обади се ако идваш и ще те изпратя в магазина.

Ще споделя накратко опита който натрупах по темата с подгряващи свещи за 3.3 D , 24V.
                              Съвместими модели на различни производители (всички са 24 v):
                              NGK Y-755RS
                              ISKRA 11 721 577
                              DELPHI HDS 340
                              DENSO -нямат за този модел
                              HKT PN 120 (6/1980-7/1982)
                              PN 124 (7/1982-8/1983)
                              PN 131 (10/1985-10/1987)
                              BOSCH GPN-308 (06.80-08.82)
                              GPN-324 (10.85-...)
                              CHAMPION -нямат за този модел

При производството Nissan влага NGK.
                              По тази причина моето желание беше също да използвам NGK ,но за съжаление в страната няма наличности -цената е 240 лв за брой!!!!
                              Моделите на Bosch варират в диапазон 40-60 лв/брой.
                              Бях изненадан че CHAMPION не предлагат свещ за този модел .

Знам че ще прозвучи странно но намерих свещи на цена 4 лв / бр от италиански производител и реших да пробвам!
                              Монтитирах ги и бях впечетлен от резултата -пали веднага , работи гладко и не пуши ( беше февруари ) !!!
                              Веднага си купих още 6 бр (цената от 24 лв за 6-те свещи оправдава иначе необяснимата ми постъпка) .

Който се интересува да ми звънне или пише ЛС за да му кажа къде може да ги намери.
                              За да не засегна никой няма да напиша името на Известна Верига Авточасти!!!

В момента при мен има излишни и ако някой има нужда (за частична смяна) мога да му изпратя на цената на куриерската услуга :
                              NGK Y-755RS 2 бр стари , работещи
                              DTP (Diesel truck parts) 2 бр нови
                              HKT PN 131 -1 бр стара , работеща

0898 600 634 Красимир
                              Имаш ЛС.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                                Колега,зависи каде е каран.Моя е от Италия и няма никакви ръжди,а и той е 88-а г..
                                То и неговия е от Италия а имаше какво да се прави, но сега е екстра
                                Range Rover 2.5 TDS 1997г.
                                И нека Рейнджът бъде с вас...
                                [COLOR=#3b5998]Живота е болест предавана по полов път![/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X