Обява

Свий
Няма добавени обяви.

X-Trail - впечатления от собственици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: X-Trail - впечатления от собственици

Експертно жури оцени автомобилите на база следните критерии: дизайн, функционалност, трансмисии, поведение на пътя, сигурност и съотношение цена -качество.
    То по тези фактори, повечето обникновени коли имат много серьозно предимство. А ако включим и модификациите с 4wd който ги има при почити всичките коли от клас D, работата става много напечена за кросовърите

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      "35 - те члена на Прес Авто Клуба избраха ...."

Да видяхме го .....!

Ако се съберем кварталните пияндета знаеш ли какво ще изберем ....
      Явно тук повечето хора не могат да разговарят нормално, поради тази причина не мисля че, има смисъл само да пиша мнения а други да се чудат какво да изръсят без никакъв смисъл в това което пишат.
      Щом си квартално пиянде ти предлагам да потърсиш медицинска помощ че, може да те хване някоя цироза.
      Мисля това да бъде последният пост в този форум.
      Тук всички мислят че, думата offroad означава 2м кал и възможно най-пресечената местност в планините и горите.
      Така както вие говорите за моят джип така всеки професионален състезател по offrod може да говори за вашите, така че, има и offroad и offroad. Какво да кажат собствениците на тези джипове за вашите?
      Прикачени файлове
      [SIGPIC][/SIGPIC]Nissan X-Trail 2.0dCi 150 kc 2008г. full екстри:twisted:
      [URL=http://kandonov.mondozoo.com][IMG]http://my.mondozoo.com/mondozoonfs/094c13b097971e1581c27b84f1284f52.png[/IMG][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.andonov Преглед на мнение
        Един линк от мен , който иска нека го види.
        http://www.nissan.bg/bg/inside_nissa...ts/?news_id=59
        Ей,колега,не се предаваш.
        Никой не казва,че е лош Нисана.Прочети внимателно статията от линка и ще видиш ключовата дума-"НА ПЪТЯ".(не извън него).

Коментар

И аз имам Т30-т.е. предният модел и не казвам,че е лош.За града е супер защото в БГ не е проблем все още да се паркираш по бордюрите.Малко директно поема дупките,но при новия модел е избегнато това.За извън пътя си е бошлав работа.Като онези там пътчета в показаните клипове-да,ама за кратко щото си е висока лека кола със съответното рехаво окачване.И разбира се никакви системи ол моуд,мол мод не могат да променят този факт.Обаче тия момчета от Прес Авто Клуба да да му дадат 128 точки от незнам там колко възможни пък на Х5-80.5 т. де да знам кво да кажа.Оставям на вас.

Коментар

Явно тук повечето хора не могат да разговарят нормално, поради тази причина не мисля че, има смисъл само да пиша мнения а други да се чудат какво да изръсят без никакъв смисъл в това което пишат.
            Щом си квартално пиянде ти предлагам да потърсиш медицинска помощ че, може да те хване някоя цироза.
            Мисля това да бъде последният пост в този форум.
            ............................................
            Колега ..... офроуд, означава ..... без път. Тоест - точно 2 метра кал.
            Този форум е за това. Е разбира се и много други теми от всичко, което ни заобикаля.
            Обменяме мнения, идеи, опит, части и ... каквото още се сетиш, как да подобрим някоя машина, за да я направим по-проходима, по-добра ... и т.н. Според нашите си разбирания и цели.
            Но мнения от сорта "Мойта гарга най-рошава" .... не се приемат на сериозно.
            А смисъл в едно мнение винаги има .... само да можеш да го откриеш ...

А дали имам медицински проблем ..... не мисля, че Ви засяга.
            Защото ако събера 10 блондинки и им задам същия въпрос ....

По въпроса: Кой какво кара и притежава .... Вие случайно да знаете аз колко "джипки" притежавам и колко са велики ......
            Или на колко състезания съм завършвал последен ....

Така, че не се палете ..... бъдете добре дошъл и намерете това, което е полезно за Вас в този форум!
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=kXM5CobrCUI&NR=1
              Здравейте отново, това е нещо което показва,че Нисана не е за подценяване.
              [URL=http://kandonov.mondozoo.com][IMG]http://my.mondozoo.com/mondozoonfs/094c13b097971e1581c27b84f1284f52.png[/IMG][/URL]

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=DmkHBiYRjjI
                ето и един тест, след половината на клипа е интересната част

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=kXM5CobrCUI&NR=1
                  Здравейте отново, това е нещо което показва,че Нисана не е за подценяване.
                  Понеже някой сметна предишния ми пост за спам, ще бъда малко по-подробен този път:
                  Клипът не показва кой-знае какви възможности на машините, но за сметка на това добре показва как са чупят пластмасовите защитни кори отдолу - вижда се на няколко места. Показва също и защо са необходими бавните - на няколко места препятствията се преминават с "цялата газ" и затворени очи, пък каквото стане - например калната локва в началото, където колата подскача като размятана от цунами. Виждал съм доста по-корави коли след подобни изпълнения и съотвено пораженията по тях - никак не бяха безобидни.

Така че, за мен този клип е само още едно доказателство, че най-проходимият автомобил е прежаленият.
                  Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                    Понеже някой сметна предишния ми пост за спам, ще бъда малко по-подробен този път:
                    Постове, съдържащи само емотикон (или +1,2,3 ... ), се считат за спам и подлежат на изтриване.

Вторият опит определено беше по-добър и по-полезен.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Независимо окачване отпред и отзад и офроуд не ми се връзват в едно изречение. Хубавото поне е, че има lsd отпред и отзад, което не е за е подценяване.
                      Самата концепция е много голяма глупост. За тези пари аз лично бих си взел някой нов седан/комби + един истински и прежален джип.
                      Има достатъчно седани до 40-45к лева с много по-добри възможност от въпросното недоразумение и много по-добър комфорт, сигурност, стабилно и има много джипки до 10-15к лева с впъти по-добри възможности ... а парите които ще се дадат са същите, а най-малкото ще имаш 2 коли ...
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                        Хубавото поне е, че има lsd отпред и отзад, което не е за е подценяване.
                        Има ЛСД отпред?!!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                          Има ЛСД отпред?!!!
                          Според сайта на ниссан-софия има ... а иначе какво те очудва - и гранда ми има и отпред, патфайндера и той има и отпред, Алфа Ромео предлагат за колите си отпред - Q2 ... доста коли имат LSD отпред ...
                          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Явно моделът не се котира много в сайта но все пак искам да попитам някои може ли да сподели модели(чертежи и други разработки) на брони за този модел.Идеята е пласмасата да се махне да се получи нещо красиво,здраво,метално с цел лебедка места за Hi-Jack ...
                            леки подобрения с една дума

Коментар

Първоначално публикуван от rotter Преглед на мнение
                              Явно моделът не се котира много в сайта но все пак искам да попитам някои може ли да сподели модели(чертежи и други разработки) на брони за този модел.Идеята е пласмасата да се махне да се получи нещо красиво,здраво,метално с цел лебедка места за Hi-Jack ...
                              леки подобрения с една дума

А броните на какво ще се хванат като няма шаси? А тия нежни неща отдолу как ще се защитят и дали ще могат да носят новата тежест?

Пък и чисто финансово - много по- евтино ще е да се купи нещо, наистина подходящо за гората.
                              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от rotter Преглед на мнение
                                ... Идеята е пласмасата да се махне да се получи нещо красиво,здраво,метално с цел лебедка места за Hi-Jack ...
                                Силова броня и лебедка на X-Trail ?!?
                                Ама тия 50-60 кг трябва да се закрепят някъде. Здраво!
                                Като гледам конструкцията на предницата, ми е малко трудно да си представя къде.

Не че за единия инат не може да се скалъпи нещо, но добавянето на лебедка и съпътстващата железария отпред няма да подобри проходимостта, а по-скоро може да я влоши. Същевременно такова съществено утежняване на предницата ще се отрази на работата на окачването и ще влоши поведението на колата на пътя. Нещо ми се губи смисълът от упражнението ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X