Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно закупуване на Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос относно закупуване на Терано

Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнение
    Никъде горе не съм споменал, че налягането на турбината се вдига като същата се демонтира или има някаква интервенция по нея. Всичко се постига по електронен път. Точно това, което е направил твоя "приятел". Но можеш да бъдеш сигурен, че нялагането ти не е на фабрична стойност.
    Турбото е най-обикновено, и няма никаква връзка с компютъра. Сервизното ръководство ми е пред очите. Уеистгейта се управлява от диафрагма, включена към налягането във входящия колектор. Налягането на такова турбо се управлява само и единствено чрез уейстгейта. Няма друго управление. Има само тръби за вода и масло, и нищо друго. Няма как да му се смени налягането, без да се пипа механично управлението не уейстгейта, или поне не се сещам за такова - напълно автономен агрегат си е. Под капака не е пипано изобщо. Дори не е отварян. Сменени са само 2 чипа в компютъра. В сервизното ръководство и си пише как се проверява налягането, и при несъответствие се сменя цялото турбо.

Колкото до самото мерене - и без това се каня да си слагам щуцер и да си монтирам манометър в кабината перманентно, та ще знам във всеки момент колко е.
    Последно редактирано от sparkybg; 18-05-09, 12:35.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X