Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN PATROL 3.0 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN PATROL 3.0 TDI

Здравейте на всички Участници,
    преди няколко дена се регистрирах в сайта а от 3-4 месеца изчитам почти всичко за НИСАН ПАТРОЛ.Благодаря на всички колеги за качествената информация на базата на която взех решение каква джипка да си купя.
    Преди 3 месеца си купих от Германия нов НИСАН ПАТРОЛ LE 3.0 TDI 2008г.дълга база автоматик просто е разкошен наистина е супер
    навъртях му вече 6500 км. както каквото съм изчел тука и в сервизната му книжка,но преди няколко дена забелязах че турбото му е леко омазнено и много слабо е просълзило.
    Веднага отидох в нисан защото е гаранционен но там ми казаха да го карам така то щеси покажело дали трябва да се сменя турбото или каквото било там.
    Просто се притеснявам от компетентноста на майсторите и ако наистина има проблеми в турбото,то поне ако може някой даме посъветва какво да направя зада не оплескаме още повече нещата.
    Или поне качествен фирмен сервиз.
    И нормално ли е на тези километри да се случи това.
    Благодаря ви предварително.

До: NISSAN PATROL 3.0 TDI

Попълни в своя профил откъде си, ще стане по-лесно за всички, и най-вече за теб.

И честито за джипка.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Здравей, колега. Купил си си една моя мечта. Дано проблемът да не е сериозен. Успех сред нас и безаварийни километри с джипа.

Коментар

От Русе мисля че вече го редактирах.
        Извинявам се просто съм го пропуснал.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
          Здравей, колега. Купил си си една моя мечта. Дано проблемът да не е сериозен. Успех сред нас и безаварийни километри с джипа.
          Благодаря,
          до скоро беше и моя дано да я осъщесвиш и ти тая мечта.
          джипката наистина е много яка независимо от проблема трудно мога даси променя мнението.
          Успех колега и на тебе.

Коментар

Честито градски,да си го караш с кеф и много безаварийни км.

Коментар

Ако си върви нормално не се притеснявай, нищо му няма.
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                Честито градски,да си го караш с кеф и много безаварийни км.
                Мерси Гена,много и на теб безаварийни км.

Коментар

Не е ли опасно за интеркулера,и няма ли опасност от маслен удар

Коментар

Честито и от мен колега а това за турбото неможе да направи маслен удар, ако толкова те притеснява дали тече на сутринта без да си го палил преди това разбира се свали маркуча дето влиза в турбото и ако има теч ще видиш малка тънка ивица което е индикация че е пролизвало от там. Дано да нямаш проблем по принцип е прекалено рано да видиш масло там. И искам да те попитам защо си го купил от Германия??

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
                      Честито и от мен колега а това за турбото неможе да направи маслен удар, ако толкова те притеснява дали тече на сутринта без да си го палил преди това разбира се свали маркуча дето влиза в турбото и ако има теч ще видиш малка тънка ивица което е индикация че е пролизвало от там. Дано да нямаш проблем по принцип е прекалено рано да видиш масло там. И искам да те попитам защо си го купил от Германия??
                      Мерси колега
                      купих го от Германия защото нямаше налични тука и трябваше да чакам още няколко месеца от 3-6 а и цената е много по-добра от 5-10% от българската брошура и без ДДС.

Коментар

Първоначално публикуван от НИК Преглед на мнение
                        Не е ли опасно за интеркулера,и няма ли опасност от маслен удар
                        Няма такава опасност, за да има потенциална възможност за това ти трябва с кофи да доливаш отработено масло, защото ще ти бъде по-скъпо от нафтата, ако купуваш ново.

Какъв е разхода на масло на 100 км?

Новите комън рейл дизели имат клапа на колекторните тръби, която при изключване на двг. автоматично му затваря въздуха и дори да смуче много масло през турбото не може да гори без наличие на кислород. Не знам как е констроиран двг. на Нисан, но Рено които са му роднини доколкото знам са го внедрили на всички комън рейл дизели.

Поздрави за автомобила!
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Няма такава опасност, за да има потенциална възможност за това ти трябва с кофи да доливаш отработено масло, защото ще ти бъде по-скъпо от нафтата, ако купуваш ново.

Какъв е разхода на масло на 100 км?

Новите комън рейл дизели имат клапа на колекторните тръби, която при изключване на двг. автоматично му затваря въздуха и дори да смуче много масло през турбото не може да гори без наличие на кислород. Не знам как е констроиран двг. на Нисан, но Рено които са му роднини доколкото знам са го внедрили на всички комън рейл дизели.

Поздрави за автомобила!
                          Мерси,
                          за 6500км. маслото не е мръднало но така ме стресна един "голям специалист" от реномиран сервиз и затова потърсих съвет тук.
                          Все още го пазя и искам навреме да отстраня проблема нищо чее гаранционен.

Коментар

от каде има теч на масло през испускателните колектори към ауспуха или по мъркучите от турбото към интерколера и всмукателните колектори това е мн важно пушили сутрин сиво докато загрее за да ти помогнем трябва доста инфо за проблема
                            Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
                              от каде има теч на масло през испускателните колектори към ауспуха или по мъркучите от турбото към интерколера и всмукателните колектори това е мн важно пушили сутрин сиво докато загрее за да ти помогнем трябва доста инфо за проблема
                              Здравей колега,
                              омазняването мисля че е от маркучите от турбото към интерколера леко се стича върху масления филтър под турбото а сутрин пуши докато е студен но не сиво, а бял пушек като пара но мисля чее нормално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X