Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз съм вече с 2.5инча на Трейл Мастер.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз съм вече с 2.5инча на Трейл Мастер.

Честито. Много истинска е взела да става машината! А за триенето от вътрешната страна няма ли да е по-добре с малко по тесни гуми. 12.5 винаги ми се е струвало втърде широка стъпка за 33-ки. На 36-7 вече седи добре, но това са едни други коли
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Супер! Със здраве да си караш!

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
        Честито. Много истинска е взела да става машината! А за триенето от вътрешната страна няма ли да е по-добре с малко по тесни гуми. 12.5 винаги ми се е струвало втърде широка стъпка за 33-ки. На 36-7 вече седи добре, но това са едни други коли
        Мерси!Проблема е че много трудно се намират 33-ки на 15цола които да са по-тесни....Предлагат се на Гоодрич на 10.5 и на 11.5,но няма наличности почти никога и ценово са доста нагоре/около100-120лв. на гума/,така че.....
        Да не говорим,че и с 31х10.5 го имаше същото триене......, а минаване на 16цола си е приключение и финансово и всякак,така че реших да се примиря с по-широките гуми и всички последствия от това.Поздрави
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
          ... А за триенето от вътрешната страна няма ли да е по-добре с малко по тесни гуми. 12.5 винаги ми се е струвало втърде широка стъпка за 33-ки ...
          Не е до ширината на гумите. При мен триеха BFG-тата, които са на 10.5 и бяха на джанти с ЕТ -22.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

При мене 37" гума не опира никаде. При това независимо от кълченето. Джантата ми е -28 на 10".
            Не ми е ясно как опира при теб. Явно има разлика в подкалниковото пространство.
            Друго, което ми прави впечатление е по бързите дифове в Y-60 спрямо моят Нисан.
            Y-60 е с 37/8 корона пиньон. 4,625 предавателно съотношение.

Y-61 е с 39/8 ..................... 4,875 .....................................

Демек моят е с по-мощен двигател и с по-къси дифове.....
            Тази логика на конструктора е меко казано странна. Или просто са установили, че са слабички двигателите и са са поправили в по-следващото поколение машини..
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              При мене 37" гума не опира никаде. При това независимо от кълченето. Джантата ми е -28 на 10".
              Не ми е ясно как опира при теб. Явно има разлика в подкалниковото пространство.
              Друго, което ми прави впечатление е по бързите дифове в Y-60 спрямо моят Нисан.
              Y-60 е с 37/8 корона пиньон. 4,625 предавателно съотношение.

Y-61 е с 39/8 ..................... 4,875 .....................................

Демек моят е с по-мощен двигател и с по-къси дифове.....
              Тази логика на конструктора е меко казано странна. Или просто са установили, че са слабички двигателите и са са поправили в по-следващото поколение машини..
              Явно са поправили не само това,ами и подкалничното пространство.На 60-ката 37-ци ще упират и в арките на задните калници отпред и отзад.....и ще пада лудо рязане.....
              NISSAN FOREVER

Коментар

Аз съм с 35ци и никаде не опирам.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                  Аз съм с 35ци и никаде не опирам.
                  .....ама и с 4 инча лифт си май.........а гуметата ти са също 12.5 широки.....
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                    .....ама и с 4 инча лифт си май.........а гуметата ти са също 12.5 широки.....
                    3 инча обаче калниците са рязани заедно с подкалниците.Гумите са 35х12.5х15 джантите са 8ци ет-25

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                      3 инча обаче калниците са рязани заедно с подкалниците.Гумите са 35х12.5х15 джантите са 8ци ет-25
                      Еми то за това не упираш никъде.....след като си рязал то не е останало къде да ти опрат гумите
                      За сега ще видя как ще се държи колата с новото окачване,и ако се наложи да режа..... ще режа.Поздрави.
                      NISSAN FOREVER

Коментар

Честито много добре е станал

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                          Честито много добре е станал
                          Благодаря!!!
                          В събота машината ще бъде пробвана и в траялни условия на силно пресечен терен.....очаквайте интересни снимки и видео,както и снимка......
                          преди/ след Поздрави.
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Благодаря!!!
                            В събота машината ще бъде пробвана и в траялни условия на силно пресечен терен.....очаквайте интересни снимки и видео,както и снимка......
                            преди/ след Поздрави.
                            Ще ги чакам с нетърпение

Сигорен съм че ще са доста интересни,като съм гледал други твой

Коментар

З ... първо скъсах амортесьор/това стана точно преди първото скално препятствие/

Да не спамим в темата за разходката, искам да попитам при какви обстоятелства стана това счупване на амортисьора?
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Извинявам се късния отговор....тия дни са ми натоварени...
                                Ами не знам къде се е скъсал...в момента в който го забелязахме ,тъкмо тръгвахме в планината,а преди това карахме по равно,е малко по-скоростно де,но изпълнения с отлепване на колелетата и скокове не е имало.Между другото амортесьора не беше точно скъсан,а изглеждаше да се е развил накрайника/което не знам как точно би могло да стане /,а ремонтът в гората се състоеше в надигане на джипа,вкарване на маншона на мястото му и...просто завиване на накрайника.Не знам доколко резбата му се беше развалила,но се зави направо прилично....В последствие,като се върнахме всички накрайници ги прикапахме с СО-то , и сега проблем нямам....
                                Мислех да се обаждам за рекламация,но...ако там им е слабо място,то и подменения ще ми изиграе същия номер,таче преминах към ТНТМ-то....
                                NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X