Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за вискосъединител на Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за вискосъединител на Y60

Здравейте момчета търся си виско за перката, че моето започна много слабо да се обажда та въпроса ми е какви марки сте слагали, издържливи ли са били и колко пари

До: Информация за вискосъединител на Y60

Здравей колега от ника и аватара ти подразбирам ,че караш Патрол.Не е лошо като вариант да споделиш точно какъв е той,защото марки за виско много,ще е по-лесно да се търси какво въобще е вкарвано в БГ

Иначе от оригиналното по-юбаво нема,но на каква цена е въпроса

Поздрави

Коментар

е какъв 2.8 ТД то това ясно Патрол 1997г.

Коментар

Наскоро купувах, може да се ревизира. Стария беше капсулован.
        Читав изглежда... доколкото може да се тества. Около 200лв.
        Ако пазя кутията утре ще го снимам.

Коментар

Проверих цената му като оригинален,ама няма да ти я кажа щот ше додеш да ме биеш След малко ще видя как се движат и другите цени и пак ще пиша.Поздрави

Коментар

Открих и някакъв пак Японски който е 330.00 лв.Поносимо демек

Коментар

то оригинален ми казаха от 900лв. в елит кар до 680 в автопионер така че това то 330 ми изглежда супер били ми казал каква марка е.
              андро чакам снимката. благодаря ви момчета предварително за съдействието. а и да ми кажете от къде могат да се купят и евентуално дали имат магазни във Варна

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
                то оригинален ми казаха от 900лв. в елит кар до 680 в автопионер така че това то 330 ми изглежда супер били ми казал каква марка е.
                андро чакам снимката. благодаря ви момчета предварително за съдействието. а и да ми кажете от къде могат да се купят и евентуално дали имат магазни във Варна
                Утре ще видя пак каква марка беше ,че не я запомних честно казано Но за съжале ние ,а може би и радост Арабите още не са налазили и Варна! И нямат магазини там

Коментар

Друже проверих марката "NPW" която лично на мен нищо не ми говори,а и чичко Гугъл май е на същото мнение

Както каза г-н Арап "NPW бре голега,хоригиналните"

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                    Както каза г-н Арап "NPW бре голега,хоригиналните"
                    ае мое и да работи )

вискотата на баерише моторен верке не са ли съвместими?
                    че май бяха по-евтини
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      ае мое и да работи )

вискотата на баерише моторен верке не са ли съвместими?
                      че май бяха по-евтини
                      По евтинки са,но нямам база за сравнение Ако някой може да снима неговото от всичките му посоки и да го оразмери,аз ще се наема да проверя за повечето европейски дали съвпадат и може да сътворим нещо полезно.Гледам ,че на баварските дизеляци работните температури са горе-долу едни и същи с тези на Япончетата

Коментар

Това е вискомуфата. Цена 250лв.
                        Прикачени файлове

Коментар

андро твоя 2.8 ли беше или 3.3 щото ако това е цената звучи добре ти с такъв ли си сега

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                            Друже проверих марката "NPW" която лично на мен нищо не ми говори,а и чичко Гугъл май е на същото мнение
                            NPW се водят японски (с тази марка има и водни помпи). Друг е въпросът дали написаното на опаковката отговаря на действителността.

Последното ми виско беше такова и си работеше добре. Само че за 4 месеца протече. Въпросът е дали протече, защото не е качествено или защото на няколко пъти газих по-дълбока вода, а това е нещо, което май не се отразява добре на виско муфите?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              NPW се водят японски (с тази марка има и водни помпи). Друг е въпросът дали написаното на опаковката отговаря на действителността.

Последното ми виско беше такова и си работеше добре. Само че за 4 месеца протече. Въпросът е дали протече, защото не е качествено или защото на няколко пъти газих по-дълбока вода, а това е нещо, което май не се отразява добре на виско муфите?
                              Нямам представа колко са качествени,но харабина се кълне,че били читави Незнам до колко е истина,аз лично на такива не вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X