Здравейте момчета търся си виско за перката, че моето започна много слабо да се обажда та въпроса ми е какви марки сте слагали, издържливи ли са били и колко пари
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Информация за вискосъединител на Y60
Свий
X
-
До: Информация за вискосъединител на Y60
Здравей колега от ника и аватара ти подразбирам ,че караш Патрол.Не е лошо като вариант да споделиш точно какъв е той,защото марки за виско много,ще е по-лесно да се търси какво въобще е вкарвано в БГ
Иначе от оригиналното по-юбаво нема,но на каква цена е въпроса
Поздрави
-
то оригинален ми казаха от 900лв. в елит кар до 680 в автопионер така че това то 330 ми изглежда супер били ми казал каква марка е.
андро чакам снимката. благодаря ви момчета предварително за съдействието. а и да ми кажете от къде могат да се купят и евентуално дали имат магазни във Варна
Коментар
-
Утре ще видя пак каква марка беше ,че не я запомних честно казаноПървоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнението оригинален ми казаха от 900лв. в елит кар до 680 в автопионер така че това то 330 ми изглежда супер били ми казал каква марка е.
андро чакам снимката. благодаря ви момчета предварително за съдействието. а и да ми кажете от къде могат да се купят и евентуално дали имат магазни във Варна
Но за съжале ние ,а може би и радост Арабите още не са налазили и Варна! И нямат магазини там
Коментар
-
ае мое и да работиПървоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеКакто каза г-н Арап "NPW бре голега,хоригиналните"
)
вискотата на баерише моторен верке не са ли съвместими?
че май бяха по-евтиниИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
По евтинки са,но нямам база за сравнениеПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеае мое и да работи
)
вискотата на баерише моторен верке не са ли съвместими?
че май бяха по-евтини
Ако някой може да снима неговото от всичките му посоки и да го оразмери,аз ще се наема да проверя за повечето европейски дали съвпадат и може да сътворим нещо полезно.Гледам ,че на баварските дизеляци работните температури са горе-долу едни и същи с тези на Япончетата
Коментар
-
NPW се водят японски (с тази марка има и водни помпи). Друг е въпросът дали написаното на опаковката отговаря на действителността.Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеДруже проверих марката "NPW" която лично на мен нищо не ми говори,а и чичко Гугъл май е на същото мнение
Последното ми виско беше такова и си работеше добре. Само че за 4 месеца протече. Въпросът е дали протече, защото не е качествено или защото на няколко пъти газих по-дълбока вода, а това е нещо, което май не се отразява добре на виско муфите?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Нямам представа колко са качествени,но харабина се кълне,че били читавиПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеNPW се водят японски (с тази марка има и водни помпи). Друг е въпросът дали написаното на опаковката отговаря на действителността.
Последното ми виско беше такова и си работеше добре. Само че за 4 месеца протече. Въпросът е дали протече, защото не е качествено или защото на няколко пъти газих по-дълбока вода, а това е нещо, което май не се отразява добре на виско муфите?
Незнам до колко е истина,аз лично на такива не вярвам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
След малко ще видя как се движат и другите цени и пак ще пиша.Поздрави
Коментар