Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за вискосъединител на Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Информация за вискосъединител на Y60

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
    андро твоя 2.8 ли беше или 3.3 щото ако това е цената звучи добре ти с такъв ли си сега
    Моя е 260, с RD28T, и виското е като на Y60.
    Както ти казах смених я преди 6-7 месеца. Доколкото може да се тества работи добре.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
      Нямам представа колко са качествени,но харабина се кълне,че били читави Незнам до колко е истина,аз лично на такива не вярвам
      Не са за вярване! А относно виското - това, което излиза от японската фабрика може и да е читаво. Ама работата е там, че няма как да знаеш дали в кутията с надпис NPW няма някое корейско или китайско менте ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

aми момчета като чели ще пробвам варианта на Андро само да ми каже как да се сдобия с виското че съм от варна. Андро би ли проверил дали могат да го изпратят до варна с наложен платеж благодаря ти предварително

Коментар

Чакай че беха два магазина на Ботев, преди кръстовището със Сливница, за Японци, един срещу друг и наскоро ходих, и единия го бяха затворили. Ама останах с впечетление че ги държи един собственик, Арабин. А и трябва да се дигна от другия край на София. Ако има някой колега да работи в района, да се обади.
          Аз утре ще видя в Евро 07, че ми е удобно и после ще видиме.

Коментар

В Еврото нямат. Потърси във Варна и ако не намериш, ще ти взема от София.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
              В Еврото нямат. Потърси във Варна и ако не намериш, ще ти взема от София.
              Андро аз съм в района така че мога да скокна ако не намери във Варна

Коментар

в евро 07 нямат имат само оригинален затова търся от другаде тука има само оригинални по 600 700лв. ще ви бъда благодарен ако може да ми съдействате.

Коментар

Здравейте.Миналата година пролетта смених виското профилактично с ново.Марката е от въпросната-NPW.Купих го от София от арабите и беше на цена около 230-240лв.Не знам дали е оригинално или китайско менте,но до момента/макар че и аз на няколко пъти се потапях като подводница/проблеми нямам.Виското си работи съвсем нормално вече година и 3-4месеца,но....може и да е късмет.Май при тези части .....късмета е необходим в големи дози.Поздрави.
                  П.П.Ето ти и тел. на един от най-големите арабски вносители-02/9311583.Търсиш ЗЕАТ/защото друг може и да ти прати нещо което не става/.Изпращат по куриер с наложен платеж.Дано да съм бил полезен.Поздрави.
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

най накрая благодарение на колегата VERITAS който ми съдейства за закупуването и изпращането на виското от софия беше монтирано. всичко е ок на старото имаше теч от центъра на виското но единствения път когато ми е загряло беше август на завоите след сл. бряг, затова се двуомях дали е здало багажа или не. всъщност истинската причина за тази смяна е че имаше леко прилашкване от мотора към 1600 до 2000 об. който най се осещаше на пета предавка. при консулта ми с варненския митко фулда /емо нисана/ ми каза че проблема е там но някак не ми се вярваше. сега когато новото е на място се оказа, че е бил прав.

п.п. искрено благордаря на колегата VERITAS за оказаното съдействие, който без да ме познава или ме е виждал закупи с негови пари и ми изпрати часта, пример е за ползата от форума и как може да си помогнем

Коментар

Евала Лъчо!

Коментар

Едва сега виждам какво си писал друже Няма за какво да ми благодариш бря все пак нали всички или поне по-голямата част сме тук за да си помагаме точно в такива непредвидени ситуации.Не смятам че съм направил нещо кой знае какво,просто имах възможност да помогна и го направих.Радвам се че сме решили проблема Поздрави

п.п.Пия мАриана

Коментар

От: Информация за вискосъединител на Y60

Пичове, мога да доставя тази марка и точно това виско "FAN COUPLING" на 200лв
                          Нищо че се занимавам само с мерцедес части, продавам вискота за мерцедес, но се оказа че има и за патрол в каталога

Коментар

Доста стара тема повдигам,но някаква актуална информация към днешна дата някой може ли да даде ?
                            Марки на който може да се разчита ?

0888 998 705
                            /Георги/

Коментар

Ами доста хвалеха Валео при Терано-тата - то е неразделно от водната помпа. Аз това лято сменях, но не намерих никъде Валео, за това заложих на Айсин. За сега работи както трябва. При мен е от твърде скоро, но мой приятел кара с такова от 4-5 години и все още работи коректно.
                              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

• GeRaK
                                GeRaK коментира
                                Редактиране на коментар
                                Благодаря.
                                Аз съм със стара джипка У260,но предполагам че качеството ще е едно и също за различните модели.

Не намирам нищо на Валео и Айсин за У260.Някой да е слагал NRF или поне мнения за марката.Че това само како наличност намирам в момента. Другите варианти са TERMOTEK , ASHIKA , HERT+BUSS , BLUE PRINT с доста чакане.Ако пък от тях смятате че нещо е по надеждно,съм склонен да почакам,пък ще свалим радиатора още веднъж.
                              0888 998 705
                              /Георги/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X