Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Нисан - огромна разлика в цената!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Части за Нисан - огромна разлика в цената!

Колеги,понеже не съм се занимавал да поръчвам през интернет (а си търся части,които тук или ги няма или са на егати цената-карбуратор,напр.)може ли някой да ми обясни къде да намеря съответните сайтове(как са разделени всъщност-по марка автомобил или по производител на определени части???).Интересувам се от части за Патрол.Как става плащането?-т.е. каква трябва да е картата,кога се привеждат парите,как избирам доставчик и т.н.
    Моля да ме извините за спама-ако някъде е писано по въпроса-просто ми пуснете едно линкче...
    08седемшест5едно513четири

Коментар

не е толкова просто пазаруването на рез. части... най-малкото в е-бей /американския/ колите са други модели... освен това по-едрите части е скъпо да се транспортират... и така...

от Тайван/Китай пък поръчването на малки количества излиза много скъпо, ако въобще ти ги продадат... Преди време исках да вкарам стопове за ТЛК и Патрол... Ами по над 100бр от модел искат... В БГ ще си ги продаваш с години... затова се слага 300% + надценка, та като продадеш 30 от 100-те бр да не си на загуба...

Преди да плюете търговците, влезте и в тяхното положение /не оправдавам фалшифицирането на стоки, китайското трябва да си продава за китайско, а не за Мерцедес /, а също така се замислете как си изкарвате хляба - едва ли от благотворителна дейност...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
        Колеги,понеже не съм се занимавал да поръчвам през интернет (а си търся части,които тук или ги няма или са на егати цената-карбуратор,напр.)може ли някой да ми обясни къде да намеря съответните сайтове(как са разделени всъщност-по марка автомобил или по производител на определени части???).Интересувам се от части за Патрол.Как става плащането?-т.е. каква трябва да е картата,кога се привеждат парите,как избирам доставчик и т.н.
        Моля да ме извините за спама-ако някъде е писано по въпроса-просто ми пуснете едно линкче...
        От Америка и Канада непрекъснато пътуват хора насам, поръчва се с VISA electron карта от ebay.com и те ти ги донасят. Това е начина. Аз така поръчах от Австралия по приятели телескопите за задната врата на Нисана. На цена 10 пъти по-ниска. Visa Electron можеш да си изкараш във всяка банка, Първа Инвестиционна например.

Коментар

az имам познати търгуват с авточасти
          цената се определиа так колко струва това 25 лева значи 40 или 60 зависи от частта

това колко струва 3 лева 12 ... е цената щотот е ефтино кака ще е три лева

и продават яко ама наистина яко минават за ефтини
          немога да си представя другите с каква надценка са

е бай му е майката

Големите неща обаче много скъп и много малко работят с бг

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            ......В БГ ще си ги продаваш с години... затова се слага 300% + надценка, та като продадеш 30 от 100-те бр да не си на загуба...
            И народа хуква по моргите и по онлайн магазините. Ето за това си ги продават с години.

Хайде, хайде... Защо поръчано отвън е два пъти по-евтино? Да не би интернет магазините да работят на загуба? Нали и те продават от същите тайвано-китайски пластмаси...

Коментар

ма къде е проблемът

ес е хубаво нещо
              не те кефи магазина на бай кире - ми поръчваш от магазинчето на мистер смит или хер флик и те така
              мое даже и извън общността да поръчаш
              юесей, чайна, майна, али бали

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И аз да взема да споделя.......не само,че от чужбината е по-евтино а и от провинцията към столицата става по-евтино-по целия път се намаля цената.Пример:тампони за стабилизираща щанга за Патрол 66лв в магазин в Кърджали-33лв в магазин в София.За това кой е фалшив,кой не незнам,но разликата в цената е............

Коментар

Ето пример, бре: MAF сензор за Terrano 2 2.7TDI

В представителите на NISSAN - 800лв.
                  В магазин на BOSCH - 370лв (ама не е Бош, а MAPCO)
                  В магазин на 20 метра от тоя - 250лв.
                  Е e-bay от UK - 50-60 лири с шипинга.
                  А сигурно от USA ще е още по-надолу.

На всичкото отгоре тоя, дето купих за 250лв е Оригинален. 1 към едно с тоя на джипката ми. Дори и ръбчетата по пластмасата и на датчика и на тялото - досущ еднакви.

Като как да разбирам това, освен като лакомия? А в магазина, дето го купих - "А той същия е и на еди-коя си джипка, ама за нея е под друг номер (на NISSAN - на BOSCH си е същия) и е хиляда лева. Те тия с по-новите джипове имат пари да плащат."

Обяснете ми факта че почти никой български търговец на авточасти няма онлайн каталог С ЦЕНИ. На мен ми е по-удобно да пазарувам така.

...Няма случайни неща.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аха, т'ва същото като с карето за ЛР. Питам в една известна фирма за авточасти, дали имат каре с размери Y x Z. Казват, че имат и струва 20лв., обаче ме помолиха все пак да им кажа за к'ва кола е, че да не стане грешка. Казах им.

- Оооо! -отвръщат те. - За ЛР е 38лв!

А карето същото. Същия производител, марка и размери.

Коментар

тва за дебилометрите не е съсем вярно
                      бош рави 5 датчика на кръст
                      но самите пластмаси около тях са различни и цената е различна според разричните модели коли на които се слага
                      новите дебилометри се отвярат със сзвезда 5ца с дупка - до ся не съм намерил такава в магазин
                      карането със смотан (евтин) дебиломер дори нов не е особено удачно по ред причини
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        тва за дебилометрите не е съсем вярно
                        бош рави 5 датчика на кръст
                        но самите пластмаси около тях са различни и цената е различна според разричните модели коли на които се слага
                        новите дебилометри се отвярат със сзвезда 5ца с дупка - до ся не съм намерил такава в магазин
                        карането със смотан (евтин) дебиломер дори нов не е особено удачно по ред причини
                        Дебитомерът ми е ясен, но дебиломер-ът какво мери?
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          Дебитомерът ми е ясен, но дебиломер-ът какво мери?
                          мери дебилността на задкормилното устройство

Коментар

Еми и номера на датчика е същия, и номера на тялото е същия, и съм убеден че поне пластмасите са правени от една и съща матрица. Самия сензор изглежда по абсолютно същия начин.

С микроскоп все пак не съм ги гледал. И стария и новия ви бяха с болтове еврейска звезда с дупка. Виждал съм такива битове, но не помня къде.

Относно дебиломера - по-горе го бях сбърка по същия начин. С такова ще е добре да се ходи по магазините - отдалеч да мери дебилността на продавача.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Еми и номера на датчика е същия, и номера на тялото е същия, и съм убеден че поне пластмасите са правени от една и съща матрица. Самия сензор изглежда по абсолютно същия начин.

С микроскоп все пак не съм ги гледал. И стария и новия ви бяха с болтове еврейска звезда с дупка. Виждал съм такива битове, но не помня къде.

Относно дебиломера - по-горе го бях сбърка по същия начин. С такова ще е добре да се ходи по магазините - отдалеч да мери дебилността на продавача.
                              торкс (еврейска звезда) с дупка имам секви - ако ти трябват свирни ще ти дам за ползване
                              просто си попаднал или на залежали дебиломери (аз съсем нарочно така викам на това устойство) или не са на бош
                              просто вече бош преминаха на звезда петица с дупка, за да не барат много крайните потребители - т.е. да не си купят друг и да сменят само датчика

Коментар

A, може и петица да са. Лъчите не съм броил. Ама китайците и това продават,май. Ще взема да си поръчам един комплект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X