Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За какво служат тези неща ???
Свий
X
-
До: За какво служат тези неща ???
Кажи къде е да дойда да се пуля(снимката е неясна) Може да е част от външна хидравлика (Джипчо имаше такава за снегорина), може да е част от системата за рециркулация на бензиновите пари (особенно за швейцарците) може и да е някой хидро/серво акумулатор (такова животно имаше на Ягуар XJ ) може и летяща чиния да е
ама като не си казал марка и модел
П.П. Ако ще се обаждаш ползвай телефона не ЛС, че се боря с Джипчо и не съм "онлайн" винагиПоследно редактирано от дядо владо; 16-09-08, 12:45.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
тфа трее да филтър за бензинови пари
ако е такъв трябва да връща един маркуч в смукателния колектор и/или резервоараИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениетфа трее да филтър за бензинови пари
ако е такъв трябва да връща един маркуч в смукателния колектор и/или резервоара
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеКажи къде е да дойда да се пуляІІ
Прилича ми на част от печка, от тези дето работят на бензин и се включват 1-2ч преди да се събудиш с таймер и т.н. шукарии ама трябва да видяМоже и да е от печката,има такава
Коментар
-
сори че спамя ама какво правиш на симеон
ще нахалствам евентуално за услуга та затфа питамИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Колега-на снимката от моторният отсек се мъдрят някакви две тръбички върху филтърната кутия...Това да не е захранването с газ???Ако случайно е така ще съм много любопитен да ми кажеш как се държи автомобила...а и евентуално да ги видя лично.
Поздрави.08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеА стига бре...Кога да идвам да гледам?През деня съм в меката на Исляма ,вечер в Изток Сити
Имам и по-подробни сминки,ако ще успееш да се ориентираш по тях мога да ти ги метна на Л.С. да не се разкарваш в това сбръчкано време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар